3 motive pentru a angaja un organizator de nunți

De în Nunţi 26 sep 2019

Dacă ești proaspăt logodită, probabil că ai foarte multe idei în minte despre cum vrei să arate Ziua cea Mare, dar ceea ce vei afla destul de curând este că nu-i atât de simplu pe cât credeai să organizezi o nuntă de la cap la coadă.

Iată principalele motive pentru a alege să pasezi aproape toate responsabilitățile unui organizator de evenimente.

1. Cele mai bune oferte

Pentru cele mai multe persoane, ziua nunții este o singură dată în viață și de aceea trebuie să fie memorabilă, dar de la muzica live care nu-i mulțumește pe toți până la un meniul care lasă de dorit, foarte multe lucruri pot merge prost. De aceea, din ce în ce mai multe cupluri, chiar și din România, aleg să ofere o mare parte din bugetul alocat acestui eveniment unui organizator de evenimente profesional, care să le dea cele mai potrivite variante de locație, meniu, dansatori sau aranjamente florale. Aceștia au agende întregi deja alcătuite pe baza experienței avute cu diverși furnizori de încredere și vor fi alături de tine în toate etapele organizării și desfășurării nunții.

2. Timpul este prețios

Planificarea unei nunți necesită timp prețios, pe care uneori nu îl ai. Multe cupluri au weekendurile pline cu degustări de torturi, probe pentru ținute, vizite pe la fotografi, dar mai au și alte aspecte de luat în calcul și adesea ajung să se epuizeze fizic și psihic înainte de Marele Eveniment, însă un organizator de nunți va reduce la minim timpul pe care mirii îl vor petrece pe drumuri, deoarece în mare parte numai el va negocia cu echipele foto-video și restul furnizorilor de servicii, iar voi, ca și cuplu va trebui doar să-i oferiți un buget orientativ și să vă dați la sfârșit acordul.

3. Un mod plăcut de a face economii

Se știe că nunțile sunt scumpe, pentru că sunt atât de multe detalii de pus la punct, printre care cazarea oaspeților veniți din provincie, găsirea unor invitații tematice, alegerea aranjamentelor florale și toate acestea în timp ce viitorii miri trebuie să se gândească și la viitorul financiar al familiei căreia îi pun bazele. Pentru cei care vor să se țină de un buget strict, fără a renunța neapărat la calitate, organizatorul de nuntă este soluția ideală, deoarece are cele mai bune legături în domeniu și deja cunoaște oamenii și materialele cu care lucrează aceștia, deci el poate face sugestii care să aibă un raport calitate preț convenabil pentru toată lumea.

Orice ai alege în final pentru acest eveniment e foarte important să studiezi un pic piața înainte, pentru a știi la ce să te aștepți, pentru a nu fi suprataxați și a economi timp, bani și nervi.

Tag-uri: , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Nunţi
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
27 noi