5 semne că un prieten virtual nu este ceea ce pare

De în Dragoste & Sex 21 ian 2019

Aplicațiile de online dating sunt un mod foarte bun de a cunoaște persoane interesante, dar fii mereu atentă ce informații oferi unei persoane pe care de fapt n-o cunoști foarte bine.

Dacă observi oricare dintre următoarele semne în timp ce vorbești online cu cineva și profilul acestei persoane nu este unul verificat, există riscul să fii înșelată.

1. Verificarea profilului

Este foarte ușor să treci la următorul nivel al relației cu cineva abia cunoscut prin intermediul site-urilor de socializare, dar trebuie să ai mereu în vedere că profilul cuiva poate fi ușor umplut cu poze false. Cel mai bine este dacă poți vizita atât profilul de pe site-ul de online dating cât și cel de pe un site oarecare de socializare, ca să le compari, dar nici măcar această metodă nu-ți oferă garanția 100% că este vorba despre cineva de încredere.

2. Poze

Dacă poza cuiva arată prea bine ca să fie adevărată, atunci s-ar putea chiar așa să fie, deoarece oamenii încearcă să se prezinte drept cineva mai atrăgător, ca să atragă atenția mai multor naivi, iar oricum, cele mai multe persoane postează online doar acele părți din viață care sunt frumoase. Dacă cineva are prea puține poze la profil sau nu are deloc poze cu prietenii, ar trebui să fii un pic îngrijorată și precaută.

3. Interese

Dacă cineva cu care iei legătura printr-un site de online dating are trecute ca interese doar lucruri generale, care pot fi aplicate oricui, acesta este un prim semn că ceva este în neregulă. Încearcă mereu să pui câteva întrebări despre un prieten comun, un eveniment sau un loc unde ați fost amândoi, ca să verifici dacă ce spune în descriere este adevărat.

4. Conversația

Dacă cineva este mult prea direct din prima sau duce adesea conversația în direcții stânjenitoare, erotice, dar și despre câștiguri bănești, politică sau religie, încearcă să lămurești situația, pentru că nu este în ordine, dar poate doar nu știe despre ce ați putea vorbi. Pe de altă parte, dacă schimbă rapid subiectul și cere mereu câte ceva de la tine este cu siguranță un tip dubios. Încearcă să menții o conversație neutră și să treceți prin subiecte variate, chiar banale, dar ca să puteți parcurge toate stadiile unei relații online.

5. Localizarea

Site-urile care îți oferă locația exactă a cuiva în timp real sunt de încredere în sensul că există riscuri mai mici de a da peste cineva care să facă pe grozavul, dar aplicațiile care oferă doar cu aproximație locația cuiva, cum ar fi orașul sau distanța la care se află de tine, sunt mai bune pentru a verifica dacă persoana respectivă este sau nu unde declară, pentru că dacă tu cunoști zona îi poți pune mai multe întrebări capcană.

Tag-uri: , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
14 oct