Cum să vorbești sexy fără să te simți ridicol

De în Dragoste & Sex 7 ian 2019

Multor persoane nu le vine ușor să vorbească sexy și de îndată ce deschid gura trec rapid de la o scenă din „50 Shades” la una din „Virgin la 40 de ani”, dar gura este unul dintre mijloacele cele mai satisfăcătoare în dormitor și în acest sens comunicarea este foarte importantă.

S-a dovedit științific că șoaptele fierbinți sporesc plăcerea sexuală și ceea ce multă lume nu înțelege este că nu este vorba neapărat despre a țipa în gura mare tot felul de obscenități ci poți porni de la a-i spune ceva partenerului la ureche. Iată cum să devii expertă în așa ceva:

1. Lasă-te dusă de val

Dacă pentru voi este ceva nou să vorbiți în timpul actului sexual, nu trebuie să începeți cu ceva prea specific. Începeți cu fraze precum „ce bine te simt”, „acest lucru este minunat”, „îmi place la nebunie asta”, care vă vor ajuta să vă manifestați natural. Dacă ești foarte rușinoasă, fă-ți curaj să vorbești măcar o dată deschis, față în față, cu partenerul tău, în afara dormitorului, pentru a vedea ce vă face amândurora plăcere și ce granițe aveți.

2. Jocuri de ghicit

Propoziții precum „Am o surpriză pentru tine diseară” îi vor aprinde imaginația iubitului tău și îl vor face să vină cu nerăbdare acasă pentru a descoperi mai multe. Poți compara această situația cu faptul că la un film nu derulezi direct până la final ci îți place suspansul și să ghicești pe parcurs ce se va întâmpla la sfârșit. Folosește-te de puterea anticipației spre avantajul tău.

3. Ai încredere în tine

Folosește o voce încrezătoare când vorbești cu partenerul tău și arată-i cât de multă încredere ai în forțele proprii, deoarece să te exprimi în fața lui este foarte sexy. Dacă ai tendința să fii mai reținută, începe prin a-i șopti diverse lucruri direct la ureche, lucru ce poate fi la fel de eficient, dacă nu chiar mai mult. Ai grijă totuși să eviți discuții despre bani, politică sau religie în momentele respective, asta dacă nu cumva are el vreun fetiș, caz în care poți aborda absolut orice subiect.

4. Fii naturală

Nu există cuvinte, propoziții sau fraze fixe, nu a conceput nimeni un manual al șoaptelor fierbinți, așa că fii tu însăți și spune orice îți vine natural, deoarece nu vrei să pară ceva forțat sau fals. Chiar și așa, dacă te blochezi, există câteva lucruri pe care le poți spune, cum ar fi: „îți place când...?” sau „mă înebunești când faci...”, tot ceea ce trebuie să faci este să umpli golurile cât mai natural cu putință.

5. Sună-l

Să vorbești sexy la telefon cu partenerul în timp ce te masturbezi poate fi mai ușor decât dacă te trezești așa din senin. Pentru a spori plăcerea, poți folosi și o jucărie sexuală pentru a mima ceea ce îți spune partenerul că ți-ar face sau să-l lași pe el să te îndrume prin telefon cum s-o folosești. Acest truc funcționează mai ales în cazul relațiilor la distanță.

Tag-uri: , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
17 noi