Testul DUR care îţi spune dacă e dragoste sau doar te amăgeşti

De în Dragoste & Sex 3 apr 2017

De regulă, oamenii prezenţi în viaţa ta şi tipul de relaţii pe care le ai cu aceştia sunt o oglindire a energiei pe care o emani. Dacă o relaţie ţi se pare nesatisfăcătoare sau este plină de conflicte, de cele mai multe ori, acest lucru trădează temeri sau frustrări proiectate asupra celor din jur, proiecţii care se întorc împotriva noastră, printr-un soi de buclă karmică.

De cele mai multe ori, când simţi că o relaţie nu îţi aduce satisfacţia dorită, este momentul să te gândeşti dacă nu cumva păstrezi anumiţi oameni în viaţa ta din motive greşite.

Ce e de făcut în acest caz? Poţi apela la un test simplu, ce îţi va oferi o perspectivă mai clară asupra relaţiei tale cu cei apropiaţi.

Imaginează-ţi că ai câştigat câteva sute de milioane de euro. Ba chiar poţi să îţi imaginezi că ai un venit infinit, un sac fără fund, care se umple la loc de fiecare dată când scoţi bani din el. Nu suma este importantă aici.

Imaginează-ţi că poţi locui oriunde pofteşti, că nu depinzi de nimeni pentru a avea adăpost, hrană, haine sau mijloace de deplasare. Nu trebuie să îţi faci griji că nu are cine să se ocupe de tine dacă ai probleme de sănătate, fiindcă toate acestea pot fi plătite. Deşi banii nu aduc fericirea, poţi obţine cu ajutorul lor multe dintre lucrurile pe care în momentul de faţă poate nu ţi le permiţi. Poţi fi tu însăţi, poţi călători oriunde în lume şi noi orizonturi ţi se deschid la tot pasul.

După ce ai stabilit că nu vei duce lipsă de nimic, gândeşte-te bine, în aceste condiţii, dintre persoanele prezente acum în viaţa ta, câte dintre ele ai păstra şi care ar fi acelea care ar dispărea din peisaj?

Care sunt acele persoane în care ai alege să investeşti timp şi energie doar pentru că aşa vrei şi nu pentru că depinzi de ele într-un fel sau altul?

Persoanele pe care le-ai păstra lângă tine în contextul unei vieţi ideale sunt cele la care ţii într-adevăr, iar un astfel de exerciţiu te poate ajuta să faci puţină ordine în mintea şi în sufletul tău, renunţând la relaţiile care nu îţi oferă prea mari satisfacţii. Chiar dacă procesul poate fi neplăcut, rezultatele îţi vor oferi o perspectivă mai sănătoasă asupra relaţiei cu cei din jur, iar testul îţi va deschide cu adevărat ochii în ceea ce priveşte dragostea şi fericirea.

Tag-uri: , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 aug