5 filme pe care nu le vei uita cu ușurință

De în Lifestyle 14 apr 2017

Fie că a fost vorba despre o dramă politică, o comedie romantică, un serial SF sau chiar animații semi-tragi-comice, cu toții am vărsat cel puțin o lacrimă la un film.

Să plângi poate fi eliberator, mai ales când este din cauza unui film artistic care știm că este de fapt ficțiune. Aşadar, ia-ți o cutie de servețele alături și o caserolă de înghețată cu care să te consolezi, pentru că urmează o serie de filme care te vor emoționa până la lacrimi.

The Iron Giant

Aceasta este o animație regizată de Brad Bird în 1999 ce prezintă prietenia dintre un băiețel, Hogarth Hughes, și prietenul său gigant, mâncător de metale. Gigantul se dovedește a fi un patriot desăvârșit, curajos nevoie mare, se sacrifică pentru a salva orașul Rockwell. Supereroul se vede pe sine un nou Superman, ceea ce îi dă puterea să facă sacrificiul suprem.

Interstellar

În 2015 acest film primea numeroase nominalizări la Oscar. Se prezintă povestea astronautului Joseph Cooper (interpretat de Matthew McConaughey) care vrea să ducă la bun sfârșit o misiune intergalectică ce ține câțiva zeci de ani. Misiunea lui era să salveze Pământul de la înfometare, întrucât recoltele s-au terminat de mult și supraviețuirea oamenilor este pusă sub semnul întrebării. Ceea ce face acest film cu adevărat emoționant este faptul că în timpul călătoriei pe nava Endurance sunt primite mai multe mesaje de la copiii lui Cooper, Murphy și Tom, care au crescut vizibil și ajung să aibă proprii lor copii.

Guardians of the Galaxy

Guardians of the Galaxy are o coloană sonoră deosebită, dar și-a câștigat renumele datorită faptului că-și face publicul să plângă. Cum nu se putea mai emoționant, gigantul este mereu primul care se sacrifică pentru binele celor dragi. Groot își întinde larg brațele și mii de ramuri ies de pretutindeni ca să-i prindă pe inamici în capsule imposibil de rupt.

Up

Pixar a avut un mare succes cu acest film inițiatic. Deși nimic nu se compară cu a vedea pentru prima oară acest film, să-l vezi a doua și a treia oară este un lucru magic. Te ține mereu cu sufletul la gură ca sa vezi ce a mai făcut batrânul care a construit o casă cu baloane și astfel s-a împrietenit cu un băiat dolofan de la cercetași. Bătrânul reușește în acest fel să pornească în aventura vieții lui, peste munți și văi și să treacă un pic mai ușor peste moartea soției lui, Ellie.

The Lord of the Rings: The Return of the King

Bazat pe a doua și a treia carte din serie, acest film nu impresionează numai prin brutalitate și morți succesive, dar și prin puritatea personajelor. Una dintre cele mai emoționante scene din film este, bineînțeles, la final, când proaspătul încoronat rege le recunoaște meritele hobiților și le dă dreptul să nu se închine în fața majestății sale. Iar toate aventurile împotriva maleficului Sauron îi dau dreptate.Galerie foto
Tag-uri: , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

...o comedie romantică, un serial SF sau chiar animații semi-tragi-comice, cu toții am vărsat cel puțin o lacrimă la un film. Citește mai departe… Sursa: feminis.ro ...
Spune-ţi părerea
Alte articole din Lifestyle
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
23 oct