5 caracteristici ale bărbaților care oferă cele mai bune orgasme

De în Dragoste & Sex 14 oct 2019

Noile cercetări au reușit să evidențieze care sunt cele mai importante 5 trăsături ale bărbaților ce oferă cele mai bune orgasme și noi ți se prezentăm astăzi în acest articol.

Trăsăturile prezentate contribuie la atracție, dar ele pot varia în funcție de indivizii implicați. Până la urmă, nu există o rețetă universală pentru a oferi unei femei un orgasm ci totul ține de pasiune și de implicare, deoarece nimic nu este mai incitant decât un bărbat care vrea să ofere tot ce are mai bun.

1. Creativitate

Femeile sunt în culmea fericirii când bărbații lor arată că sunt creativi în treburile casnice și chiar la muncă. Acesta este motivul ascuns pentru care femeilor le plac bărbații în uniformă, deoarece ele se gândesc imediat la cum lucrează aceștia cu mâinile.

2. Simțul umorului

Femeile sunt foarte conectate cu emoțiile lor și reacționează din străfunduri când bărbații își arată simțul umorului. Acesta este un punct de plecare foarte sexy, care asigură baza unei bune experiențe în dormitor.

3. Căldura sufletească

Femeile vor fi atrase mereu de bărbații care pot dovedi că sunt blânzi, deoarece majoritatea bărbaților cred eronat că trebuie să fie foarte masculini în societate, dar femeile tânjesc la un bărbat care-și poate exprima sentimentele. Desigur, este important și fizicul, dar trebuie și ca un bărbat să poată arâta cât de mult o apreciază pe cea care-i este alături.

4. Dedicarea

Să fie credincios unei singure femei este esențial și totodată admirabil. În acest sens, un bărbat care e capabil să se dedice pe termen lung unui singur lucru, fie el locul de muncă, animalul de companie sau o persoană, este întotdeauna de apreciat și de păstrat.

5. Simțul olfactiv

Atât la bărbați cât și la femei, mirosul corporal plăcut amestecat cu feromonii emanați, reprezintă un factor de atracție. Un bărbat care miroase bine aprinde simțurile femeilor și amintirea acestui miros plăcut rămâne alături de o femeie pentru mult timp după despărțire.

Tag-uri: , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
15 noi