Eminem

Eminem anunţă noul album "The Death of Slim Shady (Coup...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan revine în rolul de spion, într-un film...

Citeste mai mult»
Malala Yousafzai

Malala, criticată pentru un musical produs împreună cu...

Citeste mai mult»
Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»

16 promotii de sezon pe care nu le poti trece cu vederea

De în Casa & Gradina 23 iun 2009
A venit vara cu oferte tentante: de la sisteme de aer conditionat, echipamente de fitness si aparatura electrocasnica, pana la rochite si ochelari de soare, cele mai cunoscute branduri se grabesc sa vina in intampinarea zilelor toride cu preturi avantajoase!

TechnoGym Vario - o noua revolutie in fitness

TechnoGym, lider in domeniul furnizariii de echipamente de fitness high-class, lanseaza Vario, un nou echipament de fitness, primul echipament de pierdere in greutate care tine acelasi ritm cu tine. Inovativul "gadget" sportiv, care din septembrie 2009 va fi prezent in cluburile si salile de fitness din intreaga lume, a fost prezentat in aprilie 2009, in premiera in cadrul celei mai importante expozitii europene de echipament fitness si wellness. Vario permite pierderea in greutate prin alegerea miscarii preferate, de la clasicul pas vertical la mersul simplu. Vario reduce oboseala si garanteaza maximum de calorii consumate. Dispozitivul este potrivit atat pentru persoanele tinere, care sunt in cautarea unui regim de viata sanatos, cat si pentru persoanele in varsta, care isi doresc pur si simplu sa faca o plimbare, fara solicitarea articulatiilor.

Noile casti Bluetooth de la Sony, cu anulare a zgomotului

Daca vrei sa nu te perturbe niciun zgomot atunci cand asculti muzica ta preferata, incearca noile casti de la Sony care iti asigura un sunet impecabil, fara interventia cablurilor inestetice. Ai parte de pana la 12 ore de redare a muzicii, reincarare usoara prin cablul USB. Cu o durata de opt ore a acumulatorului, aceste casti ultra-slim cu Bluetooth
 ii mentin pe utilizatori in permanenta conectati, indiferent de muzica redata cu ajutorul lor. Noile modele de casti Sony vor fi disponibile in Romania, in centrele Sony, incepand cu luna iulie la pretul de 229 lei.

Cos de picnic de la Mega Image

A venit vara, s-a dat verde la... iarba verde. Asa ca ai neaparat nevoie de un cos de picnic. Dupa ce au incheiat la sfarsitul lunii mai prima promotie realizata impreuna, Mega Image si Interactions lanseaza o noua promotie, "Castiga un cos de picnic". Aceasta este adresata in special participantilor din promotia trecuta, dar ofera de asemenea, datorita mecanicii, o sansa de castig si noilor participanti. Promotia se desfasoara pe www.mega-image.ro, ca si cea precedenta, si se va incheia pe 5 iulie 2009. Pentru a castiga un cos saptamanal de produse de picnic in cadrul noii promotii, consumatorii trebuie sa raspunda la cateva intrebari prin care le este solicitata opinia despre magazinele Mega Image. Pentru un premiu bonus, acestia pot aduce inca 3 prieteni in promotie. La randul lor, cei 3 prieteni vor avea o sansa de castig daca raspund la intrebarile din chestionar. Proiectul constituie inca un pas catre implementarea unui program de comunicare personalizata cu consumatorii.

Dispozitive de navigatie auto

 Daca esti una dintre femeile active, pentru care masina este principalul accesoriu, probabil ca vei face orice sa intri in posesia noilor dispositive de navigatie de la Mio.Conceput pentru indeplinirea nevoilor utilizatorilor in orice moment al calatoriei, Mio Spirit beneficiaza de o interfata intuitiva, cu mai putine click-uri pentru a gasi ceea ce doresti.

Astfel, pentru o cautare mai rapida a punctelor de interes dupa un cuvant cheie,  in loc sa cauti numele exact al unui restaurant, poti introduce doar un cuvant cheie precum "cafenea" si apar toate punctele de interes din apropiere care au inclus acest cuvant sau fac parte din aceasta categorie.

Harta este clara, conceputa ca o harta traditionala de hartie, fara informatii inutile. Puteti salva locurile sau traseele care va plac la Favorite, urmata de posibilitatea de a le denumi, descrie sau personaliza cu un sunet prestabilit. Sistemul mai are facilitatea de a urmari in detaliu listele de atractii turistice, restaurante, locuri de cazare si de vizitat cu toate informatiile necesare despre acestea. Mai mult decat atat, dispozitivul iti calculeaza  cel mai eficient traseu din punct de vedere economic, stabilind numarul de curbe si semafoare din timpul calatoriei pentru a salva consumul de combustibil. Bonus, ai informatii meteo si asistenta pe tot parcursul calatoriei.  Este disponibil in marile lanturi de magazine, magazinele online si dealeri.

Flash USB de 128 GB de la Kingston Technology

Ai o multime de documente de transportat de la birou acasa si invers, ca sa nu mai spun de filme si, evident, de pozele de vacanta. Un USB de 128 GB este cea mai buna solutie!
DataTraveler(r) 200 de la Kingston Technology, primul Flash USB de 128 GB din lume.
Capacitatea de stocare extrem de mare a dispozitivului DataTraveler 200 de 128 GB permite inmagazinarea a numai putin de 182 de CD-uri cu muzica, sau pana la 27 de DVD-uri cu filme. Utilizatorii din mediul business isi pot transporta fisierele de lucru - baze de date, arhive. Dispozitivul are un capac culisant, ceea ce face imposibila pierderea "clasicului capac" ce protejeaza conectorul USB.

Combina frigorifica Arctic

Bucura-te de vacanta la maxim! Si redu grijile la minim! Arctic iti pune la dispozitie optiuni performante si flexibile, astfel incat sa optimizezi consumul de energie pe perioada vacantei. Combina frigorifica Arctic K3862 cu doua compresoare da posibilitatea folosirii independente sau simultane a frigiderului si a congelatorului, adaptandu-se perfect cerintelor tale pe timpul vacantei si nu numai. In plus, cele trei compartimente de congelare cu care este dotata combina te vor ajuta sa te bucuri de prospetimea alimentelor si pe timpul sezonului rece!

Recicleaza smart si te alegi cu un tv Beko!

Pana la 30 iunie, Beko desfasoara campania de buy-back "Recicleaza smart si alege tehnologia Beko" prin care, consumatorii care aduc la magazinele partenere sau la centrele de reciclare orice produs electronic si electrocasnic vechi primesc o reducere de 300 de RON la achizitionarea unui televizor din gama Beko. Televizoarele LCD "Piano Black" de la Beko au obtinut premiul "CES Innovation Design and Engineering" in 2008, pentru modelul LCD de 100 Hz. Gama prezenta in Romania ofera modele cu dimensiuni ale diagonalei ecranului, variind intre 19" si 42". Televizoarele LCD Beko au o rezolutie maxima de 1920X1080p, iar prin tehnologia inovatoare Vision Art, asigura redarea cu acuratete a imaginilor in miscare, culori vii si intense, oferind claritate chiar si pentru cele mai mici detalii.

Reinnoieste-ti garderoba de la Fahionup - online mall!

Rochii casual, costume de baie pentru o vara de neuitat, ochelari de soare din noile colectii 2009, 50 de modele de tricouri barbatesti, 200 de modele de pantofi de vara si accesorii - toate la un click distanta la Fshionup, locul unde brandurile isi dau mana! In plus, primele 500 comenzi de peste 200 RON vor primi automat un discount de 50 de RON. Grabeste-te sa comanzi mai ieftin cu 50 RON pentru ca numai primele 500 comenzi lansate pe site vor beneficia de acest super-discount! Este momentul sa-ti reinnoiesti garderoba!

Accesorii

Printre ofertele lunii iulie de la Bamboo, se numara si o bratara colorata cu pietre in forme geometrice care se potriveste la orice ocazie, la pretul de 32, 99 lei. Tot de aici poti sa-ti cumperi bratari cu accesorii detasabile, bratari din lemn si sidef rosu, sau bratari din margele mici de diferite culori, toate la acelasi pret.

Pentru picioare frumoase

Epilator Rowenta EP2610D0: cap epilator detasabil si lavabil, sistem de atenuare a durerii prin micro-bilute pentru masaj, 2 trepte de viteze si doi ani garantie, la pretul de 87 ron, cu tva inclus, disponibil prin Electro Fun.

... si un corp de invidiat

Aparat de masaj Rowenta TS5510 cu sistem de masaj prin  vibratii / bule de aer, 4 trepte de viteze, platforma rotativa exfolianta din pluta, masaj reflexo-terapeutic, la pretul de 171 ron, cu 2 ani garantie, disponibil in reteaua Electro Fun.

Bamboo iti ofera la un pret promotional uleiul de corp cu aroma de trandafiri folosit dupa fiecare dus sau baie pentru a proteja si ingriji pielea. Poti alege si alt tip de ulei, dintr-o gama variata care include mosc, ceai verde, aloe vera si rozmarin, la pretul de 9, 99 lei. In plus, pentru cumparaturi de peste 50 lei primesti o lumanare parfumata cadou.

Aer conditionat pentru zile toride de vara

Mai mult confort cu un buget mai mic: pentru fiecare aparat de aer conditionat Samsung achizitionat, primesti 500 ron cadou in reteaua Electro Fun. Oferta este valabila  in perioada 18 iunie -31 august: cumperi unul dintre aparatele de aer conditionat Samsung specificate in promotie si primesti un voucher de 500 ron pesntru achizitionarea unui aparat nou sau 125 ron pentru achizitionarea unui alt produs Samsung.

Amintiri de neuitat

Camera video HDD Sony Handycam, cu dimensiuni si greutate reduse iti asigura imagini de inalta definitie. Garantie 24 luni, cu discount de 12, 92%, la pretul de 2899 lei, comparativ cu 3329 ron, pretul initial.

Aparat foto digital Sony Cyber-shot: Camera compacta, cu functii multiple si carcasa din aluminiu cu finisaj argintiu. 8,1 megapixeli, obiectiv cu zoom optic 5x cu panoramic de 30 mm. Ecran lat de 2,7", Detectarea fetei, Smile Shutter si Intelligent Scene Recognition (Recunoastere inteligenta a scenelor), la pretul de 659 ron, dupa ce s-a aplicat un discount de 17, 52%. In plus mai primesti cadou un card de memorie si un stick Pro Duo.

Utile in gospodarie

Aspiratoare Rowenta, cu preturi incepand de la 600 lei pana la 900 lei - cele mai silentioase aspiratoare, cu 10% reducere, in reteaua Electro Fun, disponibil la comanda online.

Robot de bucatarie Gorenje SB1000EA, putere 1000W, volum bol de mixare 2l, volum vas de maruntire 1.5l, 10 viteze, maner reglabil, la pretul de 175 ron,  disponibil in reteaua Electro Fun cat si online.

Tag-uri: , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 4

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

valentina bloanta (09.08.2011, 11:07)
Pacat ca am pierdut aceste oferte.Aparatul de masaj de la Rowenta merita cumparat indiferent ca este sau nu la promotie.
Răspunde-i
elena chirila (07.08.2011, 09:32)
Am sa-mi iau o pereche de casti de la Sony (cu anulare a zgomotului).Poate asa voi avea parte de un moment de liniste si relaxare.
Răspunde-i
Cristina Victoria Tudor (01.08.2011, 23:04)
Pacat ca am pierdut promotiile astea...dar este bine ca la voi gasesc tot timpul altele noi
Răspunde-i
MARIA-CRISTINA ALEXE (31.07.2011, 13:14)
ador promotiile
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Casa & Gradina
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
27 apr