10 situații pe care n-ar trebui să le ignori într-o relație

De în Dragoste & Sex 21 sep 2017

Din când în când, cu toții îi mai plictisim pe cei din jurul nostru, dar uneori ne mai plictisim și de viața pe care o avem.

Dacă semnele subtile de mai jos se regăsesc și în relația ta, înseamnă că partenerul de viață s-a cam săturat de tine.

1. Trăiește doar pentru clipa de față, în prezent

Nu își face planuri alături de tine nici măcar pe termen scurt, nu plănuiește absolut nimic nici pentru următoarele ore, timp pe care cu siguranță îl veți petrece împreună. Cu atât mai puțin nu vorbește despre viitorul vostru îndepărtat, formarea unei familii alături de tine, mutatul împreună sau începerea unei afaceri comune.

2. Pierde frecvent noțiunea timpului

Începe să întârzie din ce în ce mai des și se face că nu mai ține minte ce planuri aveați. La început întârzie 10, 15, apoi 30 de minute pentru că are altceva mai important de făcut sau pur și simplu pentru că nu prețuiește timpul petrecut alături de tine. Câteodată, comportamentul lui te face să spui că totul va începe cu jumătate de oră mai devreme, doar pentru ca el să fie punctual de fapt la ora care trebuie în realitate.

3. Dispare fără urmă

Ți-e greu să dai de el chiar și când ai cu adevărat nevoie de un sprijin. Îi dai mesaje și îl suni fiindcă te îngrijorează dispariția lui de pe fața Pământului, dar el revine peste nu știu câte ore. Ai ajuns să-i scrii doar ca să vezi ce mai face, dar să nu te aștepți la un răspuns prea rapid din partea lui, te-ai obișnuit deja să fii ignorată.

4. Ascunde de tine chiar și cele mai banale lucruri

Vă uitați împreună la un film, seara târziu, și primește un mesaj sau îl sună cineva, iar când întrebi cine este și ce vrea atât de târziu, evită răspunsul sau îți zice sec că este cineva de la muncă. Deși nu vrea neapărat să-ți ascundă o aventură, nu stă la povești doar deoarece are impresia că-i inutil să-ți mai povestească ceva.

5. Uită ocaziile importante

Anul Nou sau Ziua Îndrăgostiților nu contează pentru el, deoarece sunt doar zile ca oricare alta și chiar dacă tu te aranjezi special de sărbătoare, el va inventa o scuză absurdă care să justifice lipsa cadoului. Chiar dacă sărbătoriți dragostea voastră în fiecare zi și până acum toate întâlnirile voastre au fost motiv de sărbătoare, există unele zile, care vrei nu vrei tot sunt mai încărcate emoțional.

6. Nu vrea să comunice cu prietenii tăi

De fiecare dată când te oferi să socializezi prin întâlniri cu prietenii tăi, el se înfurie și găsește diverse scuze ca să evite întâlnirea. Nu îi ia pe prietenii tăi în serios, spune că sunt prea gălăgioși, nepoliticoși, mici, plictisitori și îți transmite că ar fi mai bine să nu mai petreci nici tu timp alături de ei, pentru că deși vă cunoașteți de-o viață, ei te strică.

7. Dă vina pe oricine altcineva pentru eșecurile lui

Începe să te învinovățească pe tine pentru că nu a obținut el o promovare, chiar dacă nu ai nimic de-a face cu munca lui. Dă vina pe faptul că a stat prea mult cu tine și a pierdut contactul cu noutățile din domeniul lui sau că șefii nu l-au mai băgat atât de mult în seamă pentru că l-au considerat deja ocupat. O asemenea persoană nu își recunoaște niciodată vina și nu va zice că s-a plafonat în loc să devină cel mai bun angajat.

8. Nu mai are grijă de el

Dacă înainte era un metrosexual apetisant și acum neglijența a devenit motto-ul lui, atunci pentru el nu mai contează dacă ieșiti doar voi doi să mâncați ceva la terasa din colț sau dacă vă vedeți cu șefii sau părinții tăi. Va avea aceeași ținută atât la plimbările prin parc, la piață sau la o petrecere, pentru că nu îi mai pasă cum arată alături de tine.

9. Ignoră responsabilitățile

Acesta este un semn foarte clar că partenerul tău este prea copilăros. Chiar dacă ar fi timpul pentru voi să vă gândiți la o familie, copii, viață împreună și planificarea unui buget, el nu se arată interesat de nimic, poate doar de noul lui joc video. În plus, a devenit leneș și nu mai face absolut nimic prin casă, iar salariul și-l cheltuie pe ieșiri la băute cu prietenii lui sau pariuri.

10. A devenit distant

Înainte prețuia momentele voastre tandre, dar acum evită orice îmbrățișare. Dacă reușești cumva să te apropii la mai mult de jumătate de metru nici măcar nu se uită la tine, iar dacă îl atingi tandru nu îți mai răspunde cu aceeași intensitate.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
03 dec