10 lucruri pe care le poți face cu partenerul, de Halloween

De în Dragoste & Sex 30 oct 2019

Ca de fiecare sărbătoare, importantă sau locală, există anumite activități specifice, pe care majoritatea cuplurile le fac în noaptea de Halloween și iată doar câteva dintre acestea.

Dacă tu și partenerul tău iubiți să vă costumați, pe data de 31 octombrie vă veți distra de minune completând cu aceste activități.

1. Cumpărați multe dulciuri

Teoretic, cumpărați câteva dulciuri pentru copiii din cartier, dar când voi doi ajungeți împreună la cumpărături oricum luați mai multe decât aveți de fapt nevoie, că doar trebuie să vă satisfaceți și poftele voastre.

2. Cumpărați diverse ornamente

Această activitate este de fapt o risipă de bani pentru o singură zi, dar trebuie să intrați în spiritul sărbătorii și măcar o dată pe an vă puteți permite să luați tot felul de nimicuri din plastic, pe care să le puneți prin casă, cum ar fi fantome din pânză și păienjeni falși, din plastic.

3. Sculptați un dovleac

Nu mai sunteți la vârsta în care să vă mulțumiți doar cu dulciuri și puteți să manevrați singuri un cuțit fără să vă tăiați, așa că fugiți în magazine și luați-vă câte un dovleac sau măcar unul mare pt amândoi, deoarece este deja târziu.

4. Postați comentarii

Puteți face diverse comentarii pe rețelele de socializare, unele mai înspăimântătoare, altele mai glumețe, dar toate cu tematică și de ce nu, după ce sculptați dovleacul, spuneți-vă unul altuia că trebuie „să faceți coliere din semințe” și „plăcintă din pulpă”, dar de fapt lăsați altcuiva aceste materii prime „prețioase”.

5. Uitați-vă la filme de groază

Nu vă trebuie o scuză pentru a vă uita la televizor, dar acum puteți alege fără grijă unul de groază și veți avea și o scuză pentru a vă călări unul pe celălalt, de teamă.

6. Speriați-vă reciproc

Desigur, atunci când te aștepți la o glumă deja nu te mai sperii, dar poți încerca, până la urmă tot trebuie să vină ziua în care să-i testezi limitele.

7. Plângeți-vă de toți copiii gălăgioși

Chiar dacă ați luat dulciuri pentru toți copiii din cartier, acest lucru nu înseamnă că vreți să vă bată la ușă pentru mai multe sau că la ora 7 dimineața trebuie să-l auziți pe-al vecinului cum începe să plângă că el nu vrea la școală.

8. Plângeți-vă că în România nu se sărbătorește Halloween așa cum ar trebui

Da, aceasta nu este o sărbătoare românească, dar un pic de distracție nu strică și atunci de ce să n-o faceți cum trebuie? V-ați dori ca românii să fie mai toleranți și să aibă mai multă imaginație.

9. Faceți o paralelă între colindatul de la americani și cel de la români

Perioada de timp scursă între cele două este relativ scurtă, dar pericolele există în ambele cazuri, mai ales dacă cei mici sunt lăsați să se plimbe singuri prin cartier și să bată la ușile necunoscuților.

10. Promiteți că atunci când veți avea copii...

Îi veți învăța adevăratele valori românești, dar îi veți lăsa să se distreze și să experimenteze și alte culturi și veți face împreună cu ei tot felul de activități, printre care veți merge la colindat atât la țată, pentru covrigi și mere cât și la oraș, pentru bani și experiență în sine, care presupune, printre altele, să învețe două trei colinde.

Tag-uri: , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 noi