10 comportamente pe care le vei recunoaște la cineva superstițios

De în Lifestyle 13 sep 2019

Trăiește clipa” este sfatul nostru pentru orice om care încă mai crede în diverse practici păgâne și își lasă viața în mâinile norocului.

Pentru a sărbători această zi de vineri 13, iată cu ce te vei confrunta dacă ești îndrăgostită de cineva superstițios.

1. Dacă spargeți o oglindă

Dacă unul dintre voi sparge o oglindă, veți avea amândoi, ca și cuplu, 7 ani de ghinion. Orice va merge greu în relația voastră în această perioadă va fi din vina acelei oglinzi, nu e nici o îndoială în această privință.

2. Nu ai voie să treci pe sub o scară

Dacă mergeți pe stradă ținându-vă de mână și în drumul vostru apare o zonă în care se construiește ceva, drept pentru care e și o scară larg deshisă, el te va trage repede la pieptul lui, ca să nu pățești nimic.

3. Preferă pelerinele de ploaie în loc de umbrele

O pelerină de ploaie te împiedică să-ți uzi hainele și dacă ți-o pui înainte să ieși din casă, nu se va întâmpla nimic rău, spre deosebire de o umbrelă, pe care nu este bine s-o deschizi în casă, cel puțin așa îți spune partenerul tău superstițios.

4. Dacă vă luați încălțăminte nouă

Dacă tu îți cumperi o pereche de pantofi nouă, desigur că ai voie să-i scoți din cutie să te uiți la ei sau chiar să-i probezi, dar sub nici o formă nu ai voie să-i pui pe masă, pentru că s-ar întâmpla apoi numai nenorociri.

5. Dacă vede o gaiță

Crede că ziua lui va fi una proastă, orice ar face, așa că preferă să se întoarcă acasă, dacă are această ocazie. Nu va face acest lucru însă înainte să scuipe în direcția ei sau să zică ceva la adresa păsării, care nu face de fapt altceva decât să-și vadă de treaba ei în căutarea mâncării.

6. Îi plac pisicile, cu excepția celor negre

Pisicile negre poartă ghinion și dacă prin cine știe ce circumstanțe nefericite ați ajunge să aveți una în casă, viața voastră ar fi un permanent iad.

7. Se uită mereu pe jos după bani

Speră constant să găsească măcar o monedă cu banul în sus pe trotuar, ca să-i poarte noroc, dar dacă vede una cu stema în sus, nu știe cum să fugă mai repede de ea.

8. Scările reprezintă o provocare

Când sunteți împreună, observi că alegeți tot timpul liftul în defavoarea scărilor, pentru că nu-i place să depășească pe nimeni, de frica faptului că cineva l-ar putea apuca de la spate.

9. Mesele în oraș te fac să te rușinezi

Când ieșiți în oraș, speri că nu va fi una dintre acele ocazii în care va lua sarea de pe masă pentru a arunca o parte din ea peste umăr, deoarece vezi efectiv cum se uită cei din jur la voi și mai ales angajații localului, care înjură în minte că iar vor avea și mai mult de curățat.

10. Vineri 13

Dacă se întâmplă cumva ca data de 13 să pice într-o vineri, nici nu se mai chinuie să iasă din casă și anunță la birou că va lucra de acasă. În acea zi nefericită tot ce face este să numere orele până poate da pagina calendarului.

Tag-uri: , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Lifestyle
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 noi