Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»
oscar

Filmul "Oppenheimer", marele câştigător al celei de-a...

Citeste mai mult»
avion

Un pilot şi un copilot, suspendaţi după ce au adormit...

Citeste mai mult»
kate

Cea mai recentă fotografie oficială cu prinţesa Kate ar...

Citeste mai mult»
adam sandler

Adam Sandler, cel mai bine plătit actor de la Hollywood...

Citeste mai mult»
Rupert Murdoch

Magnatul Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, s-a...

Citeste mai mult»
Jane Fonda

Julianne Moore, Jane Fonda şi Emma Thompson se numără...

Citeste mai mult»
oscar

Ce cadouri vor primi vedetele nominalizate la premiile Oscar

Citeste mai mult»
Hannah Gutierrez-Reed

Armuriera filmului ''Rust'', găsită vinovată de omor prin...

Citeste mai mult»
Colin

Cămaşa albă purtată de Colin Firth în "Mândrie şi...

Citeste mai mult»
Karl Lagerfeld

Apartamentul din Paris al lui Karl Lagerfeld va fi scos...

Citeste mai mult»

Rihanna, criticată pentru performanța „leneșă” de la...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Kate Middleton revine la angajamentele oficiale la 8...

Citeste mai mult»
Sinead O'Connor

Administratorii averii lui Sinéad O'Connor denunţă...

Citeste mai mult»
stela

Stella McCartney atrage atenţia asupra a efectelor nocive...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk a dat în judecată OpenAI şi pe CEO-ul Sam...

Citeste mai mult»
iris

Iris Apfel, simbol al modei şi "starletă geriatrică", a...

Citeste mai mult»
Victoria Beckham

Prezentarea de modă a Victoriei Beckham la Paris,...

Citeste mai mult»
furla

Lux în fiecare Detaliu - Descoperiți Frumusețea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Palatul Kensington face o actualizare cu privire la...

Citeste mai mult»
 Elton John

O colecţie a lui Elton John a obţinut peste 20 de...

Citeste mai mult»

Rihanna şi Zuckerberg se află în India, invitaţi la...

Citeste mai mult»
Kanye West

Kanye West, dat în judecată de moştenitorii Donnei Summer...

Citeste mai mult»
richard

Actorul american Richard Lewis a murit la vârsta de 76 de...

Citeste mai mult»
anxietate

Ce este anxietatea socială și cum poate fi depășită?

Citeste mai mult»

Horoscop AUGUST 2016 - LOVITURĂ sub centură pentru Berbeci, Vărsători şi...

Horoscopul lunii august aduce schimbări pentru fiecare zodie în parte, atât pe plan profesional, cât şi personal. Află ce surprize de proporţii ţi-au pregătit astrele pentru luna august în dragoste, carieră şi nu numai, în funcţie de zodia ta!

Berbec

Luna august vine cu câteva obstacole pentru nativul din această zodie. Din fericire, dacă nu se bazează numai pe ajutorul astrelor și își face norocul cu mâna lui, Berbecul nu va fi afectat de perioada nefavorabilă din punct de vedere astrologic. Nu te lăsa descurajat dacă  lucrurile nu îți ies așa cum îți dorești din prima pentru că lucrurile cu adevărat importante se lasă, uneori, așteptate.

În sfera profesională nu se întâmplă nimic notabil în luna august. Ești puțin dezamăgită de acest lucru și ți-ai dori să ai ceva mai multă activitate, însă ar trebui să înveți să îmbrățișezi stabilitatea. Conflictele ce apar la locul de muncă se termină cu bine, ba chiar tu ieși învingătoare de fiecare dată. Un coleg invidious va încerca să îți creeze probleme, însă totul se va încheia cu bine dacă îți păstrezi calmul și diplomația chiar și în cele mai tensionate momente. Această perioadă este prielnică pentru ticluirea planurilor de afaceri, dar și pentru punerea în aplicare a unor idei ceva mai riscante.

Pe plan sentimental este o perioadă în care partenerul te lovește acolo unde te doare mai tare. Totuși, reușești să vezi partea plină a paharului și te motivează atitudinea acestuia, nu te descurajează. Criticile constructive te vor ajuta să îți depășești condiția. Nu te teme de sentimentele care se nasc în inima ta, ci privește-le ca făcând parte din evoluția firească a lucrurilor. Fii sinceră cu tine, iar apoi și cu cei din jur. În ceea ce privește relația cu cei din jur, nu te teme să fii sinceră și să spui lucrurilor pe nume. Onestitatea te va scoate din bucluc de fiecare dată.

Taur

Nativul din această zodie va avea de depășit câteva obstacole în luna august a anului 2016. Asta nu înseamnă că lucrurile vor merge prost pentru acesta, ba chiar vor merge destul de bine chiar dacă te lovești de câteva piedici. Cert e că dacă ești determinate vei reuși tot ce îți propui și vei încheia vara perfect. Nu uita că e bine să nu te comporți cu alții așa cum ție nu îți place să fii tratată. Păstrează-ți generozitatea chiar și atunci când pare imposibil.

Pe plan profesional, Taurul trebuie să muncească din greu în luna august. Țelurile acestuia sunt puțin neclare în această perioadă, nativul din această zodie fiind bulversat de evenimentele ce au loc în această perioadă. Nu te lăsa intimidate de nimeni și nimic. Tu știi de ce esti capabilă așa că reușita e garantată. Nu ar fi rău să oferi o mână de ajutor unui coleg aflat la nevoie pentru că nu știi cand vei avea, la rândul tău, nevoie de o favoare. Pentru a îți impresiona superiorii trebuie să vii cu idei originale, pe care să le poți pune în practică de unul singur, fără să fie nevoie de investiții suplimentare.

Viața amoroasă va fi în centrul atenției în luna august. Evenimente importante au loc qacum, fie că este vorba despre începerea unei relații, mutatul împreună, o cerere în căsătorie sau chiar o nuntă. Pentru a te bucura din plin de aceste evenimente fericite, fă tot posibilul pentru a elimina enxietatea și grijile din viața ta, altfel acestea îți vor umbri fericirea. Nu da apă la moară persoanelor conflictuale și nu alimenta situațiile tensionate. Fii tu cea care mediază conflictele și instaurează pacea.

Gemeni

Luna august este una favorabilă pentru nativii din această zodie. Gemenii vor trece prin momente cu un impact major în viața lor, dar vor face față cu brio oricărei situații. Cel mai important este ca gemenii să își păstreze echilibrul interior în această perioadă dificilă pentru că nu au timp de depresii și atacuri de panică. Dacă simți că te afli pe marginea prăpastiei din acest punct de vedere, nu ar strica să apelezi la ajutorul unui terapeut bun, care să te ajute să revii pe linia de plutire.

Sfera profesională va fi dominată de Mercur în luna august, ceea ce înseamnă că lucrurile vor decurge ca la carte. Dacă ai propria afacere, nu ar strica să investești bani în aparatură performantă, care să automatizeze munca și să ajute angajații să dea randament. Pe termen lung, vei constata că a meritat și ultimul bănuț. Concurența nu trebuie nici ea neglijată pentru că îți poate face surprize de proporții. Mai bine fii cu ochii în patru și anticipează fiecare mutare a rivalilor tăi.  Dacă lucrezi pentru cineva, luna august va fi una stresantă pentru tine pentru că vei fi nevoită să suplinești lipsa unui coleg de serviciu, iar acest lucru poate fi extrem de epuizant.

În ceea ce privește viața personală, lucrurile vor lua o turnură complet neașteptată.  Este posibil ca lucruri la care nici nu îndrăzneai să visezi să se întâmple acum. Îți reevaluezi existența și privești lucrurile din altă perspectivă acum, că lucrurile se întâmplă cum vrei tu. Nu ar fi rău să fii mai atentă la nevoile și dorințele celor din jur pentru că ai tendința de a fi egocentristă în această perioadă.  Nu trebuie să faci pep lac tuturor, însă ar fi drăguț din partea ta să le asculți măcar părerea și să îți dai interesul pentru a le face pe plac măcar celor foarte importanți pentru tine.

Rac

Luna august este, pentru Raci, luna în care se îndreaptă cu pași repezi către succes. Munca depusă de aceștia va da în curând roade, dar asta nu înseamnă că trebuie să se culce pe o ureche așteptând cununa de lauri. Muncește din greu, fă-te remarcată și succesul va fi unul de durată.

Pe plan profesional, reușești să îi uimești pe toți cu ceea ce faci. Partenerii de afaceri îți cer sfaturi, prietenii îți invidiază succesul iar superiorii nu știu cum să îți mai facă pe plac. Dacă îți este teamă să te implici în mai multe proiecte în aceași timp ar trebui să îți faci curaj pentru că astrele te susțin. Organizarea este cuvântul cheie pentru că dacă reușești să îți faci un program bine pus la punct, e imposibil să nu reușești. Nu pleca urechea la opiniile cârcotașilor pentru că nu merită atenția ta.

Pe plan sentimental, Racii care încă nu și-au găsit jumătatea vor avea parte de atenția persoanelor de sex opus, atenție de care au nevoie acum mai mult ca oricând. Această atenție la va crește încrederea de sine și vor reuși să obțină tot ce își propun. Racii care și-au găsit deja jumătatea vor fi tentați să flirteze cu o a treia persoană. Dacă vor fi suficient de precauți, aceștia nu vor avea probleme, însă trebuie să fie foarte vigilenți.

Leu

Luna august va fi una agitată pentru nativii din zodia Leu. Aceștia nu vor avea timp de pierdut și vor fi mereu puși pe fugă.  Talentul său de lider înnăscut îl va ajuta pe acest nativ să rezolve orice situație dificilă se va ivi atât la locul de muncă, dar și acasă. Luna august va fi cea în care Leul va dovedi că este regele junglei, asta în cazul în care mai are cineva dubii.

Pe plan profesional, Leul nu este deloc mulțumit de căștigurile încasate în urma muncii depuse. Nu lua decizii pripite, pe care știi și tu că le vei regreta ulterior. În loc să îți dai demisia, mai bine ți-ai căuta un al doilea job, care ți-ar putea suplimenta veniturile. Dacă ai propria afacere, ar trebui să te concentrezi asupra soluționării problemelor tehnice. Acestea îngreunează munca tuturor și te fac să pierzi bani.

Pe plan sentimental, luna august a acestui an nu va fi deloc specială. Lucrurile or decurge natural, nimic special nu se va întâmpla. Ai face bine însă să oferi mai multă atenție partenerului de viață, care se poate simți neglijat în această perioadă. Plimbările în aer liber vă vor prinde de minune, oferindu-vă prilejul perfect pentru discuții lăsate neîncheiate în urmă cu ceva timp. În ceea ce privește relațiile de prietenie, ar trebui să oferi mai multă libertate oamenilor dragi, care ar putea simți că încerci să îi controlezi.

Fecioară

Luna august va fi, pentru Fecioare, o lună a contradicțiilor. Acestea vor simți că trebuie să procedeze într-un fel și vor face exact opusul, pentru a nu deranja pe nimeni. Făcând pe plan tuturor, Fecioarele vor dezvolta fel și fel de frustrări. Indicat ar fi un moment de sinceritate, care să rezolve, într-un fel sau altul, situația.

Pe plan profesional lucrurile merg bine pentru Fecioare. Nu ar strica să îți dorești lucruri pentru a cunoaște exact locul în care îți dorești să ajungi. Teama de eșec te face să nu îndrăznești să ai vise, lucru care nu e deloc recomandat. Fă-ți curaj, visează și scrie chiar o listă cu țelurile pe termen mediu și lung. Astfel, vei reuși să vizualizezi succesul și vei știi, la final, să te bucuri de el. În ceea ce privește colegii de serviciu, nu ar fi rău să ai o relație mai apropiată cu ei. Cu cât ai mai multe în comun cu un om, cu atât îți este mai ușor să îț înțelegi ori să lucrezi cu el.  Nu încerca să lucrezi pe cont propriu pentru că luna aceasta munca în echipă este cea care dă roade.

Pep la sentimental trebuie să faci următorul pas, chiar dacă asta presupune chiar o ceartă cu jumătatea ta. Pune piciorul în prag și ia decizii pentru amândoi dacă situația o cere. Nu te mai mulțumi cu puțin pentru că știi că meriți mai mult. Cere sfaturi apropiaților, însă nu le urma orbește pentru că te poți alege cu o inimă frântă. E bine să îți asculți propria rațiune, fără să uiți însă de glasul inimii.  Oamenii se bazează pe firea ta puternică așa că nu trebuie să îi dezamăgești.

Balanţă

Pentru nativii din zodia Balanţei, luna august va fi o perioadă armonioasă şi calmă. Finalul verii va fi unul strălucit pentru Balanţe în ceea ce priveşte latura emoţională şi chestiunile personale. Nu vor avea parte de limitări şi vor putea alege absolut orice cale îşi doresc în această peroadă.

La locul de muncă, poate apărea o mărire de salariu sau o avansare. Trebuie, însă, să te aduni şi să defineşti încă de la începutul lunii direcţia pe care vrei să o adopţi, astfel încât să ai totul sub control. Trebuie, de asemenea, să fii extrem de calmă la locul de muncă. Încearcă să menţii o linie dreaptă în ceea ce priveşte performanţa. Încearcă să te bucuri cât mai mult de ceea ce faci şi să nu iei lucrurile prea în serios.

Viaţa amoroasă îţi aduce o serie de griji, însă nimic ce nu poate fi depăşit. Toate au un scop, iar pe termen lung vei avea de câştigat. Nu vor exista scandaluri nerezonabile, aşa că nu încerca să îţi impui punctul de vedere. E indicat mai degrabă să încerci să înţelegi cât mai bine situaţia. Vor apărea două sau trei evenimente controversate în această perioadă, al căror rezultat va fi mai important decât procesul respectiv în sine. Vor fi experienţe emoţionale care îţi vor folosi mai mult decât ai fi crezut. Concentrează-te asupra relaţiei cu prietenii, întrucât vei constata cât de loiali îţi sunt, la rândul lor, în această perioadă. Poate că e timpul să te schimbi puţin, nu de dragul de a corespunde cu idealul altcuiva, ci pentru binele tău.

Scorpion

Ritmul existenţei nativilor din Scorpion va fi unul alert, iar atmosfera una strălucită, însă dinamica acestei perioade va fi ceva mai lentă decât până acum. Scorpionii vor avea parte e evenimente variate, spectaculoase şi imprevizibile, însă nu excepţionale, aşa cum s-au obişnuit.

La locul de muncă, Scorpionul va fi nevoit să îşi înfrunte cele mai mari temeri. Ceea ce sună a scenariu de film horror nu va fi, însă, o perioadă atât de neagră. Dacă ţi-era teamă că îţi vei pierde locul de muncă, există şanse mari să se întâmple sau vei fi atât de aproape de acest punct încât vei simţi că nu există speranţa ca lucrurile să se îndrepte. Cu toate acestea, rezultatul te va surprinde, iar cei din jur vor fi de-a dreptul şocaţi. Ai şanse mari să găseşti rapid ceva mai bun decât ai avut, din toate punctele de vedere, aşa că nu e cazul să te stresezi. Tot ce trebuie să faci este să acţionezi conform dorinţele tale. Fă ceea ce crezi, chiar dacă partenerii, colegii şi şefii îţi spun că nu eşti pe drumul cel bun. Dacă simţi că ai cele mai bune motive pentru a acţiona într-un anume fel, mergi înainte cu încredere. Însă ai grijă, fiindcă nu totul este atât de simplu pe cât pare la prima vedere.

Există o serie de aspecte de care trebuie să ţii cont pe plan personal dacă vrei sî îţi fie bine. Nu îţi contrazice partenerul de cuplu şi nu face lucrurile de capul tău, chiar dacă eşti absolut sigură că el greşeşte. Poţi să îţi exprimi opinia, dar lasă-l să se dea cu capul de pragul de sus, pentru ca pe viitor să pună mai mult preţ pe opinia ta. În ceea ce priveşte disputele, nu ai şanse să câştigi, aşa că mai bine eviţi conflictele. E mai bine să fii tolerantă şi să eviţi extremele. Un alt aspect important este acela cu privire la elaborarea unui plan clar cu privire la viitorul tău. Gândeşte-te ce vrei să realizezi încă din primele zile ale lunii august, fiindcă altfel vei avea bătăi de cap în toamnă din cauza faptului că nu ştii ce îţi doreşti cu adevărat.

Săgetător

Va fi o etapă de viaţă plină de provocări pentru nativii din zodia Săgetătorului. Va avea parte de succes pe plan profesional şi financiar, însă unele dintre aspectele vieţii lui, cum ar fi cel emoţional, vor lăsa mult de dorit. Va trebui să porţi, până la urmă, o conversaţie cu cei din partea cărora ai simţit unele tensiuni. Poate fi vorba de partenerul de cuplu, vreo rudă, un prieten sau chiar unul dintre colegi. Nu face greşeala de a crede că ai rezolvat problema înainte să te asiguri că sentimentele tale cu privire la situaţia respectivă sunt conforme cu realitatea.

La locul de muncă, atmosfera va fi una calmă în ceea ce priveşte emoţiile şi stabilă în ceea ce priveşte banii. Cu toate acestea, nu înseamnă că nu trebuie să munceşti din greu. Încearcă să te concentrezi asupra unui proiect mai amplu, ridică ştacheta şi nu-ţi mai plânge de milă. Lipsa de încredere în tine şi teama pentru ziua de mâine trebuie să dispară. Nu te mai gândi la aşteptările celor din jur şi asumă-ţi responsabilitatea pentru acţiunile tale.

E dificil de evaluat cât de lipsită de stabilitate va fi viaţa personală a Săgetătorilor în august, însă important este că aceştia trebuie pur şi simplu să meargă înainte, către ţelul propus. În rest, Dumnezeu cu mila! Concentrează-te asupra dezvoltării personale şi fii atentă la faptul că partenerul de cuplu te cam ţine în loc, fără să îşi dea seama. Încearcă să eviţi conflictele pe această temă şi străduieşte-te să obţii rezultatul dorit apelând la metode paşnice. Fă-ţi publice intenţiile abia după ce ţi-ai făcut un plan clar în minte. Acceptă criticile şi învaţă să faci diferenţa între critică şi exprimarea unei opinii.

Capricorn

Pentru cei din Capricorn se anunţă o perioadă plină de pace şi armonie. Nu vor apărea proiecte ambiţioase, dar vor avea loc evenimente semnificative, cu un impact major asupra vieţii nativilor. Este recomandat să nu iei decizii pripite, mai ales în ceea ce priveşte sfera relaţiilor personale. Atenţie la intrigi şi jocuri de culise, pentru că îţi pot exploda în faţă!

La locul de muncă, nativii din zodia Capricornului nu vor avea parte de restricţii. Vor avea libertatea de a acţiona după bunul plac, cu condiţia să fie atenţi la potenţialele urmări negative ale deciziilor luate. Adversarii tăi nu vor pleca în concediu, aşa că fii puţin mai rezervată, dar păstrează-ţi încrederea în forţele proprii. Dacă ştii încotro mergi şi de ce, nu te lăsa influenţată de factori externi. O redecorare a spaţiului de lucru ţi-ar prinde bine pentru a-ţi recăpăta stabilitatea emoţională şi echilibrul mental.

În ceea ce priveşte viaţa privată, însă, va trebui să depui ceva mai mult efort în luna august. Relaţiile cu familia şi prietenii nu vor fi tocmai relaxate în prima parte a lunii. E recomandat să păstrezi tăcerea şi să nu te mai impui ca lider sau element de legătură între cei dragi. Evită să te implici în conflicte în care nu eşti direct vizată. În a doua parte a lunii, însă, vei fi extrem de empatică şi vei putea să îi ajuţi pe cei din jur. În relaţia cu partenerul de cuplu este recomandat să nu îl laşi să te joace după bunul plac. Dacă sentimentele tale sunt sincere, acum este momentul să lămureşti orice neînţelegere sau ambiguitate. Mai târziu poate fi prea târziu şi cu greu vei putea da înapoi.

Vărsător

Luna august poate părea plictisitoare pentru nativii din zodia Vărsătorului, o perioadă lipsită de evenimente spectaculoase. În acelaşi timp, va fi totuşi o perioadă pozitivă. Va trebui, însă, ca nativii să muncească din greu pentru a nu intra într-o stare de inerţie. Starea emoţională tinde să îşi piardă din pozitivism, motiv pentru care ar trebui ca Vărsătorii să ţină cu dinţii de propria dispoziţie în această perioadă.

Pe plan profesional şi financiar, luna august va fi o perioadă stabilă, lipsită de dinamism şi culoare. Dacă plănuiai să semnezi contracte importante pentru dezvoltarea ta profesională, totul va decurge aşa cum ţi-ai dorit, însă nu va avea impactul prevăzut. Aşadar, nu are rost să te dai peste cap pentru a-ţi îndeplini scopul. Vei ajunge acolo oricum şi nu se anunţă vreun bonus legat de performanţă în această perioadă. Chiar dacă rişti să strici relaţiile cu unii dintre colegi, este important să ai o echipă de oameni competenţi. Este un sacrificiu ce trebuie făcut, fiindcă profesionalismul trebuie să se ridice deasupra ataşamentelor personale.

Sfera relaţiilor personale nu îţi va aduce rezultatele anticipate. Vei avea de câştigat, însă nu te aştepta la ceva spectaculos. Încearcă să nu îi ceri partenerului de cuplu mai mult decât poate oferi. Poate că nu e momentul potrivit sau poate că pur şi simplu nu este la fel de sentimental ca şi tine. Nu se anunţă vreo despărţire sau alte măsuri drastice, ba mai mult, ar trebui să încerci să te apropii mai mult de el. Fii însă, rezervată şi atentă. Amândoi trebuie să acţionaţi subtil şi constant. Prietenii, pe de altă parte, te vor înţelege şi nu trebuie să îi tratezi cu mănuşi.

Peşti

Va fi o perioadă ambiguă pentru nativii din zodia Peştilor, dar în mare parte vor avea parte de evenimente pozitive. Ultima lună a verii va veni cu mult calm şi succes constant pentru aceşti nativi.

Vor apărea conflicte pe plan profesional, însă nu unele excepţionale. Cu toate acestea, te pot destabiliza, dând naştere unei atmosfere negative din punct de vedere emoţional, care la rândul lui va da naştere unor probleme mai grave. Fii rezervată şi păstrează tăcerea dacă poţi, mai ales în primele zile ale lunii. Dacă nu reuşeşti, măcar încearcă să găseşti o soluţie pentru a ieşi din situaţie cât mai subtil posibil. Vei lucra mai mult pe cont propriu, pentru că şeful şi colegii sunt mult prea ocupaţi pentru a-ţi da atenţie.

Viaţa amoroasă te va scăpa de depresie şi senzaţia că lumea este mereu nedreaptă în luna august, mai ales dacă partenerul de cuplu te sprijină şi îţi împărtăşeşte viziunea. Cu toate acestea, vei simţi nevoia să fii lăsată în pace, pentru a te bucura de o carte bună şi un pahar de vin. Simţi nevoia de intimitate şi ai face bine să petreci cât mai mult timp în natură. Dezvoltarea emoţională şi spirituală sunt cruciale în această perioadă, dar nu uita şi de forma fizică! Încearcă să fii tu însăţi şi construieşte-ţi viitorul conform cu propria viziune. Prietenii te vor sprijini şi cu siguranţă vei avea pe cine să te bazezi la nevoie.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

...august aduce schimbări pentru fiecare zodie în parte, atât pe plan profesional, cât şi personal. Citește mai departe… Sursa: feminis.ro ...
Spune-ţi părerea
Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 mar