Ce să nu faci în avion: 11 sfaturi esenţiale de la...

Citeste mai mult»

9 legi INCREDIBILE care există doar în Coreea de Nord

Citeste mai mult»

De ce avem spaţii între degete şi alte explicaţii care...

Citeste mai mult»

Cercetătorii explică ce se întâmplă cu organismul tău...

Citeste mai mult»

Cum previi osteoporoza în doar un minut

Citeste mai mult»

TEST de personalitate: Unde se află omul din imagine?

Citeste mai mult»

Miracolul din ghimbir și cum să arzi grăsimea abdominală

Citeste mai mult»

Leacul anti-cancer a fost în sfârșit DESCOPERIT

Citeste mai mult»

Ușa destinului îți dictează viitorul

Citeste mai mult»

Test: Răspunde la următoarea întrebare fără a te gândi......

Citeste mai mult»

7 uleiuri care îți vor transforma înfățișarea în 7 zile

Citeste mai mult»

TEST: 2 întrebări determină IQ-ul tău

Citeste mai mult»

Vezi ce aliment minune te scapă de ORICE boală

Citeste mai mult»

Dovedit ştiinţific: Acest TRIO declanşează orgasmul feminin

Citeste mai mult»

Chiromanţie: Forma şi lungimea degetului mic trădează...

Citeste mai mult»

60 de secunde împotriva kilogramelor în plus: 2 trucuri...

Citeste mai mult»

Nu te vei mai certa NICIODATĂ cu partenerul dacă ţii cont...

Citeste mai mult»

Femeile care fac asta în dormitor sunt predispuse la...

Citeste mai mult»

Horoscop 2017 - Un an al EXTREMELOR pentru Balanţe,...

Citeste mai mult»

Nu reîncălzi niciodată aceste 7 alimente - Devin TOXICE!

Citeste mai mult»

Adaugă SARE în şampon pentru...

Citeste mai mult»

De ce e bine să ţii în cameră un pahar cu apă, sare şi oţet

Citeste mai mult»

Cotlete de porc cu sos de ciuperci și vin

In Reţete de 22 noi 2016

Un prânz sățios, ideal pentru zilele reci de iarnă, cu care îi vei bucura pe cei dragi.

Timp: 2 h
Dificultate: Medie
Porţii: 6
Kilocalorii: 450
Ingrediente:

6 cotlete de porc, 1 linguriță de pudră de usturoi, 1 linguriță de sare, 2 ouă batute, ¼ cană de făină, 2 căni de pesmet, 4 linguri de ulei de măsline, 1 cană de supă cremă de ciuperci, ½ cană de lapte, 1/3 cană de vin alb

Mod de preparare:

1. Încălzește cuptorul la 175 grade Celsius.

2. Spală bine cotletele, apoi usucă-le folosind un șervețel. Asezonează-le cu pudra de usturoi și cu sare.

3. Pune făina într-un bol, ouăle battue într-un bol și pesmetul într-un al treilea bol. Trece pe rând cotletele prin făină, apoi prin ou și, la final, prin pesmet.

4. Încinge uleiul într-o tigaie și prăjește cotletele preț de 5 minute pe fiecare parte. După ce acestea au căpătat o nuanță maronie, pune-le între-o tigaie acoperită cu hârtie de copt și introdu tigaia în cuptor.

5. Lasă cotletele să se gătească preț de 1 oră. În acest timp, amestecă supa cremă cu laptele și vinul alb într-un bol.  După ce a trecut o oră, acoperă cotletele cu amestecul preparat și mai ține cotletele în cuptor încă 30 de minute.

Poftă bună!

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
16 dec