Horoscop IUNIE 2016 - BUCURII neaşteptate pentru Gemeni,...

Citeste mai mult»

Licoarea pe bază de piper, care te scapă de kilogramele...

Citeste mai mult»

Horoscopul APARENŢELOR: Ai judecat GREŞIT fiecare zodie

Citeste mai mult»

Nu abdomenele te scapă de grăsimea nedorită, ci...

Citeste mai mult»

TOT ce ştiai despre uleiul de măsline este GREŞIT

Citeste mai mult»

Adevăratul MOTIV pentru care NU ai noroc în dragoste,...

Citeste mai mult»

Omul care a zguduit planeta: CANCERUL poate fi vindecat...

Citeste mai mult»

Horoscop MAI 2016 - Evenimente NEPLĂCUTE pentru Fecioare,...

Citeste mai mult»

Ce sunt demisexualii: Cum îţi dai seama dacă şi tu eşti unul

Citeste mai mult»

Când devine otrăvitor SPANACUL

Citeste mai mult»

Bărbaţii vor doar sex: Adevărul NEAŞTEPTAT din spatele...

Citeste mai mult»

Ai citit horoscopul GREŞIT până acum - Cum afli, de fapt,...

Citeste mai mult»

A slăbit 18 kilograme cu APĂ caldă - Dieta garantată de o...

Citeste mai mult»

NUMEROLOGIE: Povestea din spatele datei tale de naștere

Citeste mai mult»

Ai zdrobit usturoiul GREŞIT - Iată cum se face, de fapt!

Citeste mai mult»

A slăbit 89 de kilograme schimbând COMPLET alimentaţia:...

Citeste mai mult»

De ce să-i dai partenerului să mănânce SEMINŢE de pin

Citeste mai mult»

Metoda rapidă prin care poţi împăca partenerul, în...

Citeste mai mult»

Horoscop: De ce te INVIDIAZĂ cei din jur, în funcţie de...

Citeste mai mult»

Horoscopul atracţiei: MAGNETUL care te ajută să atragi...

Citeste mai mult»

Horoscopul secretelor: Ce SEMNE îl dau de gol atunci când...

Citeste mai mult»
idele lui marte

Idele lui Martie, ziua în care Cezar a fost ucis - De ce...

Citeste mai mult»

Băutura SACRĂ misterioasă din India antică: "Am băut...

Citeste mai mult»

Ce sursă de stres te doboară în funcţie de zodie

Citeste mai mult»

Ghinionul te pândeşte la tot pasul? Aceste 7 plante aduc...

Citeste mai mult»

Testul UMBRELEI te descrie scurt şi la obiect

Citeste mai mult»
Ioana Dichiseanu

Ioana Dichiseanu, prima dietă la 14 ani: "Ajunsesem să...

Citeste mai mult»

Testul MASCOTEI personale te dă de gol: Pe tine care te...

Citeste mai mult»

De ce NU e bine să mănânci banane la micul dejun

Citeste mai mult»
pufuleti hrana bebe

De ce nu e bine să dai pufuleţi şi cereale copiilor mici

Citeste mai mult»

Ce se întâmplă dacă îţi masezi axila cu o felie de lămâie

Citeste mai mult»

HOROSCOP: Cel mai negru coşmar al zodiei tale

Citeste mai mult»
dermatolog

Ani de zile a crezut că avea o aluniţă pe spate - Apoi...

Citeste mai mult»

TEST: Cu ce te ALEGI, în funcţie de ce CULEGI

Citeste mai mult»

Interviu emoţionant cu Andreea Mantea, despre micul...

Citeste mai mult»

Testul AMPRENTEI: Ai curaj să afli ce spune despre tine?

Citeste mai mult»

Horoscopul TRISTEŢII: Cum se manifestă supărarea, în...

Citeste mai mult»
alzheimer

Test ocular pentru depistarea bolii Alzheimer, cu 20 de...

Citeste mai mult»
longevitate

Secretul longevităţii: Nu a băut niciodată APĂ, dar a...

Citeste mai mult»

HOROSCOP CHINEZESC: Cumpenele din Anul Maimuţei de Foc,...

Citeste mai mult»

Ciuperci la cuptor, cu usturoi şi pesmet

In Reţete de 28 ian 2016

Ciupercile sunt gustoase şi sănătoase aşa că trebuie să facă parte din alimentaţia ta - Iată un preparat pe bază de ciuperci care poate fi servit pe post de aperitiv, dar şi pe post de garnitură!

Timp: 35 minute
Dificultate: Medie
Ingrediente:

16 ciuperci champignon de dimensiuni reduse cu tulpinile tăiate pe jumătate, 3 linguri de ulei de măsline, 2 căţei de usturoi tocaţi mărunt, 3 linguri de unt topit, 2 linguri de cimbru proaspăt, mărunţit, 1/2 linguriţă de usturoi pudră, 5 linguri de pesmet, 1 1/2 lingură de zeamă de lămâie, sare şi piper după gust

Mod de preparare:

1. Încălzeşte cuptorul la 180 de grade. Căleşte ciupercile în uleiul de măsline preţ de 2-3 minute.

2. Aranjează apoi ciupercile într-o tavă, cu codiţele în sus.

3. Separat, într-un bol, amestecă untul topit, usturoiul, cimbrul, zeama de lămâie, dar şi sare şi piper. Foloseşte această compoziţie pentru a acoperi fiecare ciupercă în parte apoi acoperă ciupercile cu pesmet.

4. Introdu tava cu ciuperci în cuptor şi las-o acolo preţ de 15 minute. Serveşte apoi ciupercile fie calde, fie reci, pe post de aperitiv sau garnitură.

Poftă bună!

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 mai