9 lucruri pe care să nu le bagi sub nicio formă la microunde

Citeste mai mult»

Alege cel mai fericit cuplu și îți vom spune cum reflectă...

Citeste mai mult»

9 legi INCREDIBILE care există doar în Coreea de Nord

Citeste mai mult»

Ce să nu faci în avion: 11 sfaturi esenţiale de la...

Citeste mai mult»

De ce avem spaţii între degete şi alte explicaţii care...

Citeste mai mult»

Nu ţi-a răspuns la mesaj? Află DE CE, în funcţie de zodia...

Citeste mai mult»

Cercetătorii explică ce se întâmplă cu organismul tău...

Citeste mai mult»

Cum previi osteoporoza în doar un minut

Citeste mai mult»

TEST de personalitate: Unde se află omul din imagine?

Citeste mai mult»

Miracolul din ghimbir și cum să arzi grăsimea abdominală

Citeste mai mult»

Leacul anti-cancer a fost în sfârșit DESCOPERIT

Citeste mai mult»

Ușa destinului îți dictează viitorul

Citeste mai mult»

Test: Răspunde la următoarea întrebare fără a te gândi......

Citeste mai mult»

7 uleiuri care îți vor transforma înfățișarea în 7 zile

Citeste mai mult»

TEST: 2 întrebări determină IQ-ul tău

Citeste mai mult»

Vezi ce aliment minune te scapă de ORICE boală

Citeste mai mult»

Dovedit ştiinţific: Acest TRIO declanşează orgasmul feminin

Citeste mai mult»

Chiromanţie: Forma şi lungimea degetului mic trădează...

Citeste mai mult»

60 de secunde împotriva kilogramelor în plus: 2 trucuri...

Citeste mai mult»

Nu te vei mai certa NICIODATĂ cu partenerul dacă ţii cont...

Citeste mai mult»

Femeile care fac asta în dormitor sunt predispuse la...

Citeste mai mult»

Horoscop 2017 - Un an al EXTREMELOR pentru Balanţe,...

Citeste mai mult»

Nu reîncălzi niciodată aceste 7 alimente - Devin TOXICE!

Citeste mai mult»

Adaugă SARE în şampon pentru...

Citeste mai mult»

De ce e bine să ţii în cameră un pahar cu apă, sare şi oţet

Citeste mai mult»

Ciuperci la cuptor, cu usturoi şi pesmet

In Reţete de 28 ian 2016

Ciupercile sunt gustoase şi sănătoase aşa că trebuie să facă parte din alimentaţia ta - Iată un preparat pe bază de ciuperci care poate fi servit pe post de aperitiv, dar şi pe post de garnitură!

Timp: 35 minute
Dificultate: Medie
Ingrediente:

16 ciuperci champignon de dimensiuni reduse cu tulpinile tăiate pe jumătate, 3 linguri de ulei de măsline, 2 căţei de usturoi tocaţi mărunt, 3 linguri de unt topit, 2 linguri de cimbru proaspăt, mărunţit, 1/2 linguriţă de usturoi pudră, 5 linguri de pesmet, 1 1/2 lingură de zeamă de lămâie, sare şi piper după gust

Mod de preparare:

1. Încălzeşte cuptorul la 180 de grade. Căleşte ciupercile în uleiul de măsline preţ de 2-3 minute.

2. Aranjează apoi ciupercile într-o tavă, cu codiţele în sus.

3. Separat, într-un bol, amestecă untul topit, usturoiul, cimbrul, zeama de lămâie, dar şi sare şi piper. Foloseşte această compoziţie pentru a acoperi fiecare ciupercă în parte apoi acoperă ciupercile cu pesmet.

4. Introdu tava cu ciuperci în cuptor şi las-o acolo preţ de 15 minute. Serveşte apoi ciupercile fie calde, fie reci, pe post de aperitiv sau garnitură.

Poftă bună!

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
18 dec