vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»
Dan Bittman

De ce preferă Dan Bittman transportul în comun față de...

Citeste mai mult»
ibacka

Andreea Ibacka, adevărul despre silueta ei. Cum se...

Citeste mai mult»
fasting

Legătura dintre „fasting“ și anxietate. Ce au descoperit...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Problemele de sănătate, scandalurile şi neînţelegerile...

Citeste mai mult»
alla

Alla Pugaciova, 'regina muzicii pop sovietice', ar putea...

Citeste mai mult»
Alessandro Michele

Designerul Alessandro Michele, ex-Gucci, va crea...

Citeste mai mult»
nolan

Regizorul Christopher Nolan va fi făcut cavaler de regele...

Citeste mai mult»
chef florin dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, adevărul despre motivul pentru...

Citeste mai mult»
dus

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face duș

Citeste mai mult»

Beyoncé, vedeta pop de culoare din Texas, îşi lansează...

Citeste mai mult»
Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»

Zodia ta decide viitorul planetei - Distrugi sau protejezi?

Ai auzit cu siguranta de Rosia Montana, chiar daca nu citesti ziare si nu deschizi televizorul. Stii ca vom plati, probabil, un pret mult prea piperat, imposibil de valorificat in bani sau aur, pentru acest proiect initiat de RMCG. Ce legatura au astrele in toata aceasta poveste? Ei bine, zodia are si ea un cuvant de spus in ceea ce priveste implicarea sau lipsa de reactie a nativilor cand vine vorba de protejarea mediului. Afla in continuare daca zodia ta este una eco-friendly si ce ai putea sa faci pentru a oferi copiilor tai sansa de a se bucura de aceasta planeta asa cum o stii acum.

Inainte de a descoperi ce impact are zodia ta asupra planetei, citeste Radiografia fenomenului Rosia Montana in media: Minimalism si eticheta hipsterului

Berbec  

Consumul energiei are legatura cu berbecii, acestia fiind guvernati de planeta Marte. Fa tot posibilul sa economisesti combustibil. Mergi impreuna cu un coleg la serviciu, ia-ti o bicicleta sau apeleaza la transportul in comun.

De asemenea, renunta la impachetatatul in exces si la pungile de hartie. Data vitoare cand mergi la supermarket ia-ti pungile de acasa, nu mai cumpara altele noi!

Intrucat iti place sa faci miscare, nu ar fi rau sa participi la evenimente de colectare a gunoaielor.

Taur  

Fiind semn se pamant, taurul este legat de plante. Cumpara-ti cateva plante de apartament daca nu stai la curte si nu iti poti face propria gradina.

Daca esti norocoasa si ai deja o gradina, atunci planteaza cativa copaci ori chiar legume. Orice planta aduce un aport de oxigen impresionant asa ca daruieste-le prietenilor tau plante cu ocazia zilelor speciale.

Gemeni

Nativii nascuti in zodia aceasta sunt guvernati de planeta Mercur, care se afla in stransa legatura cu orice forma de comunicare. Foloseste toate metodele prin care poti ajunge la oameni (mail, telefoane, ziar, publicatii online) pentru a organiza un maraton de reciclare.

Cumpara si foloseste numai coli facute din hartie reciclata. De asemenea, impacheteaza cadourile numai cu hartie reciclata.

Rac

Elimina, pe cat posibil, substantele toxice din casa ta si incearca sa protejezi mediul inconjurator. Inlocuieste produsele de curatenie cu produse bio. Spre exemplu, curata podelele, frigiderul si geamurile cu otet.

De asemenea, inlocuieste spray-urile pe care le folosesti pentru a tine insectele precum moliile departe de casa ta, cu busuioc, levantica si chiar usturoi.

Renunta la detergent si foloseste, mai degraba, un sapun homemade pe baza de ulei de cocos.

Citeste caracteristicile zodiei tale in pagina urmatoare

Leu

Intotdeauna un animal caruia ii place sa petreaca, nativii din aceasta zodie ar trebuie sa isi construiasca un fel de joc bazat pe activitatile cu tema eco, care sa indemne prietenii sa fie constienti de problemele din zona lor. Pentru petrecerile pe care le dai, foloseste farfurii care sa nu fie de unica folosinta si tacamuri/articole de masa reale, de calitate; unele sunt mai ieftine si sunt mai elegante decat acele farfurii de unica folosinta pe care le arunci la cosul de gunoi. Cara-ti propria cana sau propriul pahar din care bei - la evenimente. Va completa imaginea ta cu un aer atragator, care ii va intriga pe ceilalti. Cauta modalitati de a transforma orele recreationale in activitati care sa nu polueze mediul. Joaca tenis, fa drumetii pe munte si mergi cu bicicleta in parc - acestea sunt activitati prietenoase cu mediul, spre deosebire de cursele de masini. Eco-turismul a devenit foarte popular si elegant in ultima vreme. Informeaza-te si cauta moduri de a-ti petrece vacantele facand activitati care sa contribuie la conservarea acelor zone pe care le alegi.

Fecioara

Produsele chimice aruncate/ de care se descotorosesc industria medicala si industria farmaceutica reprezinta una dintre cele mai rele infractiuni atunci cand vine vorba de distrugerea mediului inconjurator. Nu arunca pastilele care au expirat sau alte medicamente care ti-au ramas prin dulapul de la baie - nu este indicat nici sa le arunci in chiuveta, in scurgere sau la cosul de gunoi de la colt. In acest fel, substantele din medicamente vor polua apa (panza freatica din orasul tau) si sursele de alimente. Atunci cand este posibil, ia in considerare remediile naturale in locul pastilelor. Ceaiurile din plante sunt o etapa perfecta pentru a incepe acest lucru. Daca ai gradina, colecteaza apa murdara de la ploi care se scurge de pe acoperisul tau pentru a-ti uda gradina. Este plina de nutrienti si va ajuta plantele sa creasca mai bine.

Balanta

Produsele si preparatele cosmetice au o legatura cu semnul tau zodiacal. De cele mai multe ori, producerea lor este legata de testarea pe animale in diverse laboratoare. Produsele naturale te vor face sa te simti frumoasa atat pe interior, cat si la exterior. Citeste etichetele pentru a te asigura ca pasta de dinti, machiajul, samponul, parfumu, etc. sunt fabricate fara a fi testate pe animale si nu contin produse de origine animala. Exista magazine specializate, atat in oras, cat si online. De asemenea, iti poti crea multe produse de ingrijire corporala din ingrediente simple, sanatoase, pe care le gasesti in bucatarie. De exemplu, sarea amestecata cu bicarbonatul de sodiu vor alcatui un produs excelent de curatat dintii. Incearca sucul de lamaie, ceaiul de rozmarin sau otetul de mere pentru a-ti face un produs de curatare a parului.

Scorpion

Reciclarea se refera in mod special la acest semn zodiacal. Pluto, planeta care iti guverneaza semnul, se refera la lumea “cealalta” si la transformari, precum si la deseuri si produse din gunoaie. Colecteaza sticla, aluminiu, plastic si metal pentru a recicla. In plus, se pot face bani din aceasta colectare selectiva a produselor. Doneaza-i unei organizatii de caritate sau pastreaza-i pentru a-ti suplimenta veniturile. Instaleaza-ti in baie dispozitive care te ajuta sa economisesti apa in timp ce iti faci dus, dar cauta si modalitati de a reduce consumul de energie electrica. In acest fel, se creeaza o tensiune/o presiune mai mica asupra centralelor electrice din tara, iar astfel vei ajuta planeta. Vei vedea ca, fara sa faci un efort prea mare, iti vei reduce facturile la utilitati cu o treime, doar cu aceste simple schimbari in stilul tau de viata. Fiind un semn zodiacal de apa, vei dori sa iti instalezi un filtru de apa acasa, care sa reduca astfel utilizarea bidoanelor de apa imbuteliata in recipiente de plastic de firmele specializate.

Citeste caracteristicile zodiei tale in pagina urmatoare

Sagetator 

Animalele de companie sunt o parte importanta a vietii nativului nascut in zodia Sagetatorului. Prin urmare, ar trebui sa acorde o importanta deosebita produselor de ingrijire a prietenului necuvantator si sa incerce sa caute alternative naturale. Fii atenta si la provenienta hrane. Spre exemplu, mancarea de import pentru pisici poate contine carne de delfin sau balena, ceea ce inseamna ca aceste specii sunt macelarite pentru a obtine produsul. Si tonul este pescuit prin metode care afecteaza mediul. Cresterea exagerata a numarului de pisici si caini domestici poate avea efecte nefaste asupra mediului, asa ca sterilizeaza-ti prietenii necuvantatori. Ofera-te voluntar si contribuie la activitatea unei organizatii care protejeaza si salveaza animalele salbatice si speciile pe cale de disparitie. Modul in care avem grija de acestea joaca un rol crucial pentru ecosistem. Atunci cand o specie dispare, un intreg lant este afectat, asa ca implica-te! 

Capricorn 

Istoria iti ofera destule indicii cu privire la protejarea mediului, iar acest semn, guvernat de Saturn, adora sa faca legaturi cu trecutul, cu traditia.  Cerceteaza metode antice de administrare a gospodariei si include-le in stilul actual de viata pentru a duce o existenta eco-friendly. Ajuta la incetinirea productiei de elemente noi, utilizand mobilier de epoca si alte comori second-hand care pot aduce un plus de farmec casei tale, iar hainele vintage pot fi la fel de atragatoare, oferindu-ti o alura mult mai originala. Pana si aparatele electrocasnice pot fi cumparate de la un magazin second-hand, avand in vedere ca sunt o gramada de persoane care le schimba ca pe sosete, chiar daca sunt inca functionale. 

Varsator 

Organizatiile centrate pe protectia mediului sunt exact pe gustul tau, asa ca implica-te in demonstratii pasnice impotriva poluarii si sustine promovarea unei legislatii care sa protejeze natura. Esti inventiva, asa ca poti gasi noi modalitati de reciclare. Cladiri construite din gunoaie, pantofi cu talpa din cauciucuri uzate sau opere de arta din sticle de plastic sunt doar cateva idei care sa-ti dea un punct de plecare. 

Pesti 

Concentreaza-te catre a dezvolta o atitudine optimista fata de tot ce inseamna eco. Semnul zodiacal in care te-ai nascut tinde sa fie melancolic, iar latura ta sensibila poate fi afectata de aspectele negative ale problemelor de mediu, ajungand sa fii tentata sa renunti la astfel de initiative. Alege sa fii o parte a solutiei si nu o problema, fiindca orice incercare este benefica. Incearca sa te implici pe latura artistica, sa creezi muzica sau picturi cu teme eco. Organizeaza petreceri de strangere de fonduri pentru astfel de cauze. Semnul tau zodiacal are o legatura speciala cu speciile de plante si animale pe cale de disparitie, asa ca incearca sa ajuti pe cat posibil, la protejarea acestora.

Tag-uri: , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
17 apr