Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»
Dan Bittman

De ce preferă Dan Bittman transportul în comun față de...

Citeste mai mult»
ibacka

Andreea Ibacka, adevărul despre silueta ei. Cum se...

Citeste mai mult»
fasting

Legătura dintre „fasting“ și anxietate. Ce au descoperit...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Problemele de sănătate, scandalurile şi neînţelegerile...

Citeste mai mult»

Zodia lui: Cat este de independent in relatia cu tine

De în Monden 10 mai 2012
Afla cum arata relatia perfecta de iubire pentru el. Tanjeste dupa libertate, vrea independenta sau ii place sa construiasca impreuna cu tine totul?

Berbec

Tanjeste dupa libertate si daca nu are suficient spatiu de a hoinari, de a se destinde in stilul sau devine iritat. Activitatile sale independente ar trebui sa includa sarcini de risc si un pic de adrenalina, aventura. Se bucura de independenta savurand experienta unui nou sport sau ocupatii ce implica primejdiu sau pericol, poate.

Atat in relatiile de iubire, cat si in cele de prietenie sau afaceri, trebuie sa incerce sa se descarcereze, nu este prins intr-o cusca, ajuta-l sa imparta, sa isi lase din cand in cand garda jos. Este inflacarat si plin de pasiune, dar ii place sa si domine.

Taur

Anumite indulgente il ajuta sa reintineresca si sa se bucure mai mult de timpul pe care il petrece cu sine. Petrecerea timpului in natura, calatorind, mancand anumite delicii exotice il ajuta sa se reconecteze cu energia vitala, care il ajuta sa isi umple viata de placere, ceea ce il va face sa se comporte ca atare si cu tine. Face excursii pe munte, in natura, astfel gaseste amintirile care il ajuta sa se imbibe in propria esenta a firii sale.

Este iubitor si destul de direct, cu toate ca posesivitatea lui poate crea cateodata probleme in relatiile de iubire. A avea un partener Taur pe termen lung iti va aduce un sentiment de protectie si intelegere.

Gemeni

Desi este o persoana sociabila, barbatilor Gemeni le place sa petreaca timpul singuri, sa se bucure de putina intimitate. Le plac jocurile intelectuale, care sa ii starneasca curiozitatea si sa ii captiveze atentia.

Datorita firii lor contradictorii, barbatii Gemeni sunt nestatornici in dragoste, sunt atat independenti, cat si exagerat de dragastosi si lipiciosi cateodata. Daca nu sunt intrigati, se plictisesc si devin indiferenti, ceea ce duce la o posibila separare. Le place sa isi construiasca singuri scheletul oricarui proiect si relatie, de asemenea, incearca sa se si implice.

Rac

Sa fie singuri nu este deloc inspaimantator pentru Raci. Acestia au nevoie de timp pe care sa il petreaca separat de restul lumii pentru a permite imaginatiei lor sa se dezvolte, astfel isi creeaza o lume aparte, doar pentru ei. Tu te vei putea bucura de spatiu pentru tine, cat timp el isi indeplineste micile placeri. Racii sunt un mix de duritate si delicatete.

In relatiile de iubire, acest contrast se manifesta prin loialitate absoluta si sunt in stare sa mute muntile din loc pentru a le arata partenerelor apreciererea si iubirea pe care o simt pentru acestea.

Leu

Nativii nascuti sub acest semn zodiacal sunt mai ceva ca regele junglei si au o forta dominanta si superioara. Le place sa fie in centrul atentiei si vor sa fie mereu la carma, sa ia ei deciziile pe are ceilalti sa le respecte. Au o usoara aroganta care ii poate face cam greu de acceptat de toata lumea.

In viata amoroasa insa, acesti barbati stiu cum sa se faca placuti si din leii fiorosi devin niste pisicute dornice de alint. Personalitatea lor amoroasa se situeaza la granita dintre dependent si independent. Au momente in care nu se pot desparti de tine nici sa te duci pana la baie, vor mereu sa vada ce faci, cu cine esti si sa te controleze, pentru ca apoi sa cada in extrema cealalalta si sa te trateze cu dezinteres. Adesea, cel de-al doilea comportament rezulta in urma unei nemultumiri pe care acestia o pot resimti. Leii nu doar ca sunt dominanti, dar sunt si orgoliosi si mandri si au tendinta de a se supara usor din aproape orice. Si atunci isi scot ghiarele si se pot purta de nerecunoscut.

Fecioara

Calmitatea si increderea Fecioarei sunt un adevarat afrodisiac pentru persoanele de sex opus, asa ca nu are o problema in a-si gasi o partenera in ciuda personalitatii ei acide. Este foarte romantic si partenera acestui barbat se poate considera norocoasa pentru ca, pe langa un bun partener, reuseste sa fie si un prieten de nota 10. Evident, perfectiunea trebuie sa fie atinsa din toate punctele de vedere.

Fecioarele nu sunt insa dependente de partenerii lor. Sunt puternice, independente si nu au nevoie de cineva care sa aiba grija de ele. Nimic nu este mai de pret pentru ele decat timpul pe care il pot petrece singure.

Balanta

Este un partener model care tinde sa isi puna partenera pe un piedestal si sa graviteze in jurul ei. Este romantic si ar fi in stare sa petreaca si o zi intreaga ascultandu-si iubita vorbind despre vrute si nevrute.

Independenta nu este termenul care il caracterizeaza. Este orientat spre relatie si intotdeauna viata amoroasa va fi pe primul loc. Partenera reprezinta pentru acest nativ o veriga de care nu poate fi desprins si din acest motiv Balanta nu vede niciodata divortul sau despartirea ca o solutie. Va face orice ii sta in putinta pentru a salva relatia si din acest motiv risca adesea sa ramana cu inima franta.

Scorpion

Energic si increzator, aceasta combinatie il face pe nativul din Scorpion o reduta pe care cu greu o poti cuceri. Aparentele sunt inselatoare, insa. Scorpionul este dornic de a gasi fericirea langa o persoana alaturi de care sa traiasca intreaga viata si este dispus sa renunte la "eu" pentru "noi" fara sa stea prea mult pe ganduri. Dezvolta o adevarata dependenta de cea care i-a pus inima pe jar si poate deveni foarte gelos tocmai de teama de a nu o pierde.

Partenea ideala pentru acest barbat trebuie sa stie sa ii fie iubita, prietena si mama in acelasi timp. Scorpionul are o latura vulnerabila pe care nu obisnuieste sa o afiseze decat in preajma persoanei cu care poate comunica pe toate planurile.

Sagetator

Este un barbat deschis, cu orizonturi in continua extindere, ce vede relatia ca pe un parteneriat din care cei doi implicati vor avea numai de castigata.  Sagetatorul are nevoie de libertate, iar asta se traduce prin independenta si prin dorinta de a disparea din peisaj fara a fi tras la raspundere. Daca partenerul ideal pentru tine este cel care se afla la dispozitia ta 24 de ore din 24, ar trebui sa mai cauti, fiindca s-ar putea ca el sa nu se incadreze in tipar.

Va avea nevoie de schimbari dese de peisaj pentru a simti ca traieste. Are o minte sclipitoare si o fire versatila, motiv pentru care nu-l vei gasi atarnand la bratul partenerei. Sagetatorul este independent si va tinti cat mai sus, motiv pentru care are nevoie de o partenera rabdatoare atunci cand el se avanta in necunoscut, cu o fire practica pentru a echilibra optimismul si naivitatea lui si nu in ultimul rand, inteligenta, pentru a-l putea intelege.

Capricorn

Aparent distant si extrem de ambitios, va face orice pentru a se impune. Te va curta pana ii cedezi sau fugi mancand pamantul. Este barbatul responsabil care iti va fi alaturi la bine si la greu. Este umarul pe care poti plange linistita si de care te poti sprijini atunci cand iti este frica. Cu toate acestea, dorinta lui de a se impune drept cel care poate si care nu se lasa doborat de nimic, poate deveni exagerata, partenerul din zodia Capricornului ajungand sa acapareze zona luarii deciziilor in cuplu.

Independenta lui se traduce nu prin nevoia de libertate, de intimitate in cuplu, ci dimpotriva, se transpune intr-o sete de a se implica pana la epuizare, de a fi singurul aflat la conducere. Asadar, in relatia cu un barbat Capricorn s-ar putea ca partenerei sa ii fie refuzata libertatea de a lua singura decizii si de a-si trai viata dupa propriile principii.

Varsator

Rebel si original, Varsatorul este insusi regele independentei in cuplu. Varsatorul nu se va simti confortabil intr-o relatie dominata de emotional. Nefiind genul care isi pierde capul atunci cand se indragosteste va prefera sa se bazeze intotdeauna pe latura rationala. De cele mai multe ori, chiar si dupa prezentarea la starea civila, Varsatorul nu va dori sa amestece sectorul personal cu viata de familie, pastrandu-si de cele mai multe ori spatiu de manevra.

Barbatul Varsator este detasat si relaxat, tinandu-se departe de complicatii dramatice, dar asta este probabil motivul pentru care te-ai indragostit de el. Independenta este cuvantul de ordine intr-o relatie cu un Varsator, nefiind genul de om care sa iasa la cateva intalniri pentru ca apoi sa mearga de bunavoie si nesilit de nimeni la altar si sa se lase atras in capcana mariajului. Pentru el, dragostea inseamna mai mult decat notiunea conventionala de familie. Daca vrei o relatie cu el, asigura-te ca aveti teluri asemanatoare si ca vedeti lumea cu aceiasi ochi. Altfel, relatia este sortita esecului, fiindca vor interveni intre voi reprosuri si frustrare de ambele parti.

Pesti

Este barbatul care te va cuceri si te va duce pe un taram imaginar, facandu-te sa te simti ca o printesa. Este specialist in arta seductiei si iti va umple sufletul cu vise colorate, facandu-ti inima sa bata asa cum nu a mai facut-o pana acum. Cu toate acestea, s-ar putea sa fii surprinsa de momentele in care se distanteaza pur si simplu de lumea reala, visand cu ochii deschisi. Nu lua acest gest ca pe un semn de revolta, de distantare fata de tine. Nu are nimic personal cu tine, ci probabil a fost ranit si se retrage in balonul lui de sapun pentru a-si linge ranile.

Pestii se plictisesc usor si vor fi cel mai adesea dezamagiti de o relatie de lunga durata. Cand sclipiciul si artificiile primelor intalniri se risipesc, lasand realitatea dura sa iasa la iveala, nativul din zodia Pestilor va dori sa se afunde in visare. Nu este genul independent care sa isi impuna punctul de vedere si pastreze distanta, insa nu il poti cataloga nici drept barbatul dependent de tot ce inseamna relatie. Este o fire duala, alunecoasa, greu de incadrat intr-un tipar, ce surprinde intotdeauna. Nativul din zodia Pestilor va avea nevoie de o partenera care sa ii acorde un strop de intimitate dar si sprijin atunci cand vrea sa transforme visele in realitate.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 apr