nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»

Zodia animalului de companie ii dicteaza personalitatea!

De în Familie 8 oct 2013
Animalele de companie fac parte din familia ta si trebuie sa le tratezi ca atare. Poti afla multe despre personalitatea si comportamentul unui catel sau a unei pisici din simpla analizare a datei de nastere, intrucat si prietenii tai necuvantatori sunt inzestrati cu anumite caracteristici de catre astre. Afla-i zodia si vezi daca nazbatiile pe care le face nu sunt, cumva, din cauza faptului ca nu sunteti compatibili!

Berbec 

Daca un antrenor personal nu reuseste sa te mentina in forma, adopta un animal de companie din zodia Berbecului. Aceste creaturi energice te vor alerga toata ziua! Sunt jucause si se comporta exemplar in preajma celor mici. Cu toate acestea, ar fi ideal sa nu il lasi prea mult in preajma celui mic, fiindca sunt competitivi cand vine vorba de atentia stapanului. Pentru a-l potoli, acorda-i macar o ora pe zi in care sa iesiti la plimbare si sa va jucati. 

Miscarea este importanta pentru acest animal si ai grija pentru ca poate suferi de anxietate cand tu nu esti prin preajma. Daca vrei sa ai mai multe animale, ar fi bine sa eviti Berbecul, fiindca este genul de “mascul alfa” care le poate face zile fripte celorlalte. 

Taur

Sa motai in fotoliu, cu prietenul necuvantator alaturi, este modalitatea ideala de a-ti petrece timpul in opinia ta? Atunci un Taur este pentru tine. Este dragastos si linistit, fiind ideal pentru cei care locuiesc la bloc. S-ar putea sa iti fie greu sa-l dresezi, totusi, intrucat Taurul este un semn zodiacal destul de incapatanat. Din fericire, insa, curatenia este pe placul lor, asa ca n-o sa-ti faca prea multe stricaciuni. Ai grija la alimentatie, intrucat este un gurmand si jumatare, iar miscare nu prea vrea sa faca.  Daca ti-ar placea un animalut pe care sa-l imbraci dupa ultimele tendinte in materie de moda pentru animalele de companie, atunci Taurul este pentru tine. Adora sa fie rasfatat si alintat, asa ca du-l periodic la un centru specializat pentru o tunsoare noua sau pur si simplu o baie ca la carte, urmata de un coafat profesional.

Gemeni

Vrei un animal bun de dus la circ?  Ei bine, cel nascut in zodia Gemenilor te va impresiona cu tot soiul de cascadorii, fiind in stare chiar sa sara prin foc daca-l lasi. Investeste intr-o lesa zdravana si nu lasa prin casa obiecte care se sparg usor, fiindca se poate rani. Daca intr-o zi te trezesti si nu-l mai gasesti prin preajma, cauta-l la vecini, intrucat e curios din fire si va incerca sa exploreze locuri noi, chiar si in afara casei tale daca nu esti atenta. Animalul nascut in zodia Gemenilor are nevoie de un prieten de nadejde, asa ca ar fi bine sa iti mai iei un necuvantator care sa ii tina companie. Sa nu te mire daca al tau nazdravan ajunge sa se comporte ca un alt animal din casa, fie el si din alta specie, intrucat Gemenii se pricep de minune la arta imitatiei.

Rac 

Vrei sa fii mamica unui animalut dragastos? Alintatul Rac iti va merge direct la suflet! Sunt animale perfecte pentru cei care petrec mult timp singuri, acasa. Posesivul Rac va fi tot timpul in preajma ta, va dormi in poala ta si te va urmari in fiecare camera. Animalele din zodia Racului adora copiii, asa ca se vor comporta ca gardieni de nadejde ai celor mici. 

Atentie, insa, sa nu il hranesti atunci cand esti la masa, fiindca te vei pricopsi cu un cersetor profesionist pe viitor.  Tine gustari la indemana pentru a-l rasplati cand se comporta exemplar, insa nu-l hrani ori de cate ori iti cere, fiindca ii dai peste cap organismul. Mangaie-l pe burtica si il vei cuceri imediat. 

Leu 

Leii adora sa faca parada. Daca vrei un animal pe care sa-l duci la expozitie, l-ai gasit. Aranjeaza-l in fel si chip, pune-i fundite, rochite sau pantaloni si eventual o zgarda cu sclipici. Nimic nu e prea mult cand vine vorba de moda pentru acest animal de companie. Adora sa isi distreze stapanul, asa ca nu te vei plictisi in preajma lui. Daca ai si alte animale in casa, e bine sa stii ca Leul trebuie sa fie seful, insa nu este un razboinic. Va avea grija de prietenii lui, asa cum are si de tine! 

Fecioara 

Daca vrei un animalut usor de ingrijit, Fecioara este potrivita pentru tine.  Nu vei avea surprize din partea lui, fiindca nu obisnuieste sa zgarie mobila sau sa iti roada pantofii.  Se va trezi la aceeasi ora in fiecare zi si se asteapta sa-l hranesti, dupa care se va retrage in coltisorul preferat pentru inca un pui de somn. Relaxat si deloc dornic sa detina puterea, nu-ti va da prea mari batai de cap. Ai grija, insa, la curatenie! Daca nu-i faci curat periodic, s-ar putea sa moara de sete mai degraba decat sa bea dintr-un bol imbacsit.

Balanta 

Animalele nascute in zodia Balantei sunt frumusele foc, stiu asta si adora sa pozeze. Daca iti iei un animal Balanta, pregateste-te sa te opresti de zeci de ori pe strada cand il duci la plimbare, fiindca va avea numerosi admiratori printre trecatori. Putin cam lenesi, dar sociabili si vorbareti, acesti prieteni necuvantatori ajung adesea sa fie rasfatati. Ai grija sa ii explici cum se cuvine ce nu are voie sa faca si sa ai un comportament ferm cand vine vorba de restrictii, altfel iti va manca si urechile. Tine-l de parte de animalele agresive, fiindca nu-i plac conflictele. 

Scorpion 

Daca vrei un animal destept foc, Scorpionul va fi o provocare pe masura. Este genul de animal care pare sa inteleaga ce ii spui si s-ar putea chiar sa ajunga sa te “fraiereasca” atunci cand nu vrei sa-l scoti la plimbare sau sa-i dai mai multa mancare. Este posesiv si gelos, asa ca e bun ca animal de paza, dar ar fi bine sa nu-l antrenezi asa, daca vrei sa primesti musafiri sau sa ai o viata amoroasa linistita. Animalele nascute sub acest semn zodiacal apreciaza muzica, asa ca rasfata-l cantandu-i cateva acorduri. Nu va dura mult pana cand va prinde ritmul si va “canta” alaturi de tine! 

Sagetator 

Animalul Sagetator este jucaus si gata sa-ti faca pe plac. Daca ai un stil de viata activ si esti tot timpul pe drumuri, acest mic companion este perfect pentru tine. Il poti lua cu tine in calatorie, asa ca fa-ti o lista cu hotelurile care permit insotitoricu blanita. Animalele nascute sub acest semn zodiacal adora natura, asa ca daca locuiesti la casa, vor fi cele mai fericite. Sunt prietenoase si se inteleg de minune cu alte specii, insa sunt ceva mai independente si le place sa faca totul dupa bunul plac, asa ca iti va fi mai greu sa le dresezi.

Capricorn 

Poate ca nu e un animal cu pedigree, dar se va comporta ca si cand ar fi.  Companion manierat, este genul de animal pe care poti sa il lasi liber, fara teama ca va fugi incotro vede cu ochii. Daca vrei un catel care sa iti tina companie cand iesi sa alergi, un Capricorn este ideal. Loial si protector, este ideal pentru familiile numeroase. Daca te calca pe nervi animalele mult prea zgomotoase si dornice de atentie, poti sta linistita, intrucat Capricornul este un animal iubitor, dar nu excesiv de afectuos si “lipicios”. 

Varsator 

Varsatorul este semnul prieteniei, asa ca este genul de animal care se intelege bine cu toata lumea si cu orice fel de alte necuvantatoare pe care le ai acasa. Va incerca sa se joace cu oricine, iar daca nu-i reuseste, in cel mai rau caz va ignora pe toata lumea. Daca te sperie energia si entuziasmul de care da dovada cand vaneaza absolut orice, de la papucii stapanului si pana la fluturi sau muste, stai linistita, fiindca este genul de animal care poate fi dresat cu usurinta, fiind extrem de influentabil. Sunt animale ideale pentru terapie si pentru imbunatatirea comportamentului copiilor “problema”. 

Pesti 

Companionul din zodia Pestilor este visator si nu iti da prea multa bataie de cap. Nu e genul care sa-ti stea in poala toata ziua, dar isi va face simtita prezenta, te va intampina cum se cuvine cand ajungi acasa si apoi se va ascunde in coltisorul lui preferat. Este genul de animal care te face sa te simti vinovata daca il lasi singur toata ziua, fiindca este maestru in a face ochii mari si a “plange” dupa stapana. Daca treci prin momente grele, intuitiv si dragastos, acest animalut iti va sterge lacrimile cat ai clipi, tinandu-ti companie de fiecare data cand simte ca esti trista.

Tag-uri: , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Familie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
24 apr