Zendaya, despre drumul către succes

De în Monden 7 aug 2020

Zendaya este de părere că pune prea multă presiune pe ea însăși pentru a avea succes în viață și că dorința ei de a nu face nici o greșeală i-a provocat anxietate.

Vedeta recunoaște că suferă de anxietate, accentuată de presiunea succesului și ideea perfecțiunii. Ea a declarat: „Mă gândesc mult la acest lucru, deoarece de fiecare dată vreau să dau tot ce-i mai bun din mine, chiar dacă în mod clar nu am încă totul sub control. Nu știu secretul succesului, deci dacă cineva îl știe, să mi-l zică și mie.

Actrița de 23 ani consideră că a vorbi despre sănătatea ei mentală o ajută de fapt să facă față greutăților, chiar dacă adesea încă își sună mama să stea de vorbă în timpul nopții. Ea a adăugat: „Cred că a vorbi despre probleme te ajută foarte mult, iar acest lucru, pentru mine, înseamnă adesea să-mi sun mama în mijlocul nopții și câteodată să adormim amândouă cu receptorul la ureche.

Deși este anxioasă în privința succesului său, Zendaya, spune mereu tot ce are pe suflet și tot ceea ce gândește, dar nu se declară o activistă. Ea a explicat pentru revista InStyle: „Activismul este un stil de viață. Este acea alegere de a face în fiecare zi ceva către cauza căreia îi ești dedicată și nu cred că merit acest titlu. Există multe alte cuvinte care descriu mai bine ceea ce fac. Sunt actriță, dar sunt și o persoană cu suflet, care vrea să facă ceea ce este bine.

Între timp, actrița din „Spider-Man: Homecoming” și „Euphoria” a declarat că este recunoscătoare pentru fiecare zi pe care apucă să o trăiască, deoarece capătă mereu altă perspectivă. „Nu poți avea mai mult, dacă nu apreciezi ceea ce ai deja. Cred că trebuie să fim recunoscători pentru ceea ce avem... În fiecare zi mă gândesc la toate lucrurile pentru care trebuie să fiu recunoscătoare și-mi permit să le apreciez pe fiecare în parte, iar acest lucru mă face să văd totul în perspectivă.

Tag-uri: , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
30 noi