Alyssa Milano, despre COVID-19

De în Monden 6 aug 2020

Alyssa Milano a vorbit deschis despre lupta ei cu virusul COVID-19.

Actrița de 47 ani a mărturisit că la începutul acestui an a avut fiecare simptom al acestei noi boli respiratorii și că din această cauză simțea cum este pe cale să moară. Cu toate acestea, la primul său test, rezultatul a fost unul negativ, dar la un moment dat medicii au constatat că nu mai poate respira fără ajutorul aparatelor și i-au oferit pe lângă un nebulizator, mai multe antibiotice puternice.

Ea a postat atunci pe pagina personală de Instagram poza cu rezultatele celui de-al doilea test, însoțită de următoarele cuvinte: „Aici sunt eu pe data de 2 aprilie, după ce am fost bolnavă timp de 2 săptămâni. Niciodată nu m-am simțit atât de rău. Totul mă durea. Îmi pierdusem simțul mirosului. Simțeam o mare greutate pe piept, Nu puteam respira. Corpul meu refuza orice mâncare și am slăbit mai bine de 4 kilograme în 2 săptămâni. Eram confuză, aveam febră și dureri de cap, deci în principiu cam toate simptomele de COVID-19.

Printre acestea, actrița a mai avut vertigo, palpitații ale inimii, dureri de stomac, ciclu neregulat, dificultăți de respirație, probleme cu memoria și stare generală de moleșeală. Fiind nemulțumită de rezultatele testelor medicale, ea a insistat să-și facă separat un test pentru anticorpi, în urma căruia i s-a confirmat diagnosticul de Coronavirus, după care a vrut să împărtășească cu fanii săi rezultatele testelor sale, pentru a le arăta acestora că unele teste sunt defecte.

Alyssa a menționat: „Am fost testată POZITIV la anticorpi Covid, deci am avut această boală. Vreau doar ca voi să fiți conștienți că testele sunt imperfecte și că nu știm de fapt situația reală, dar nu este de glumă cu așa ceva. Sincer, credeam că sunt pe moarte.” După care a rugat pe toată lumea să se spele des pe mâini, să poarte mască de protecție în colectivitate și să mențină distanțarea socială, pentru a nu trece prin ce a fost ea nevoită.

Tag-uri: , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
06 dec