Where is the love?

De în Viata 24 feb 2016

Dragoste, dragoste, mare pacoste!

Doar ca fără ea suntem tare goi și triști. Doar că pentru ea e nevoie de foarte mult curaj.

E 24 februarie... ai vrea să ai toate bucățile puse la un loc. Să fie un el care să te ia în brațe și să te sărute, să bei o cafea în liniște și să îți privești liniștită prezentul. Dar nu e! De cele mai multe ori nu e.

Căsătoria a fost cea mai mare minciună. Ai rămas prinsă aici și deși ai vrea să rupi lanțurile, te gândești că ai ajuns la o vârstă la care îți vei găsi un alt partener mult mai greu, că ce spun ai tăi și poate e mai bine pentru copii să rămâi. Te uiți la el ca la un prieten bun și nu înțelegi unde sau când s-a rupt vraja. Sorbi absentă din ceașca de cafea și respiri adânc ca să poți trece peste încă o zi care ar fi trebuit să fie cu dragoste. Singurele dovezi de iubire de care te mai bucuri sunt cele două brațe subțiri care te cuprind și îți spun: „Mama!” Îți faci poate, mai târziu, profil pe Tinder și începi să ieși cu diverși neîmpliniți însurați care nici eu nu știu să aleagă fericirea. Sau să aibă curaj pentru ea.

Nu că dacă ai fi o femeie independentă nu ai nevoie de aceeași iubire. Ai ajuns o profesionistă care, mergând din oraș în oraș, între două avioane, a uitat cum e să fii parteneră. Îți pui perlele reci la gât și te uiți pe fereastră înainte de a merge mai departe prin ceața gri care a devenit viața ta. Ieși în fiecare seară în cele mai scumpe locuri, bei cele mai rafinate băuturi și nimic nu poate umple golul acela. Sexul cu străini a devenit un fel de sport și te amuzi cu prietenele tale de potența îndoielnică a unora. În căutarea iubirii facem cele mai stupide alegeri. Vrei să te îndrăgostești și nu găsești pe cine - lumea în care te învârți e una de consumat, nu de păstrat.

Însă toate vrem același lucru, într-un mod sau altul. Doar că e mult prea greu de păstrat sau obținut. Vrem să ne trezim în fiecare dimineață în brațele lui și să ni se spună „Iubito”! Dar pentru asta îți trebuie curaj. Curaj să pleci, să încerci, să lupți și chiar să renunți. Așa că dacă vrei să fii fericită, ai puțin curaj și încearcă. S-ar putea să o și găsești.

loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Viata
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
14 noi