Uranus in opozitie cu planetele personale

De în Monden 25 dec 2012
In continuare discutam despre Uranus in opozitie cu planetele personale.

Uranus in opozitie cu Mercur natal

Acest tranzit se caracterizeaza prin idei nepractice, nervozitate, iritabilitate, intreruperi neasteptate in munca si relatii cu persoane nesigure (nehotarate). Acesta nu este un tranzit favorabil pentru luarea unor decizii cu privire la finante, asigurari, taxe, sau mosteniri. Pot apare neasteptate probleme de transport. Comportamentul dv. necontrolat poate fi o sursa de pericol. Relatiile instabile si nepractice cu fratii, surorile, vecinii, prieteni, asociatii si colegi de munca pot fi o sursa de confuzie. Puteti primi pe neasteptate vesti proaste despre ei.

In aceasta perioada este necesara cooperarea cu altii prin afectivitate si realism si de asemenea este necesara apropierea afectiva in special de studiul si preocuparile stiintifice, oculte si de astrologie. in aceasta perioada sunt posibile probleme de circulatie, cu gleznele si debilitata datorita nervozitatii.

Tranzitul lui Uranus in opozitie cu Mercur natal are aceeasi semnificatie ca tranzitul lui Mercur in opozitie cu Uranus natal; totusi, acesta dureaza o perioada mai mare de timp, aproximativ un an, acesta indicand o perioada sustinuta de confuzie mentala si schimbari radicale in conceptiile intelectuale. Acest tranzit apare o data la 84 de ani.

Uranus in opozitie cu planetele de legatura

Uranus in opozitie cu Venus natala

Tranzitul este caracterizat de instabilitate in dragoste, promiscuitate sexuala si iresponsabilitate. Astfel de atitudini si actiuni pot cauza conflicte in relatiile intime. Sunteti supus(a) adesea unor reactii emotionale imprevizibile, placute sau neplacute. Puteti afisa gusturi excentrice in arta, muzica si activitati sociale. Pentru prietenii aiurite, excentrice si contacte sociale de acest gen puteti fi raspunzator.

Pot apare destramarea prieteniilor, a grupurilor de asociati, a casatoriilor si a relatiilor intime. Vechile relatii sunt adesea restrictionate si create altele noi. Legaturile sexuale nepotrivite sau de dragoste apar adesea sub acest tranzit. Astfel de activitati conduc la ruperea relatiilor stabile de o mai mare importanta. Exista o nevoie de cooperare sensibila cu prietenii, grupurile de asociati, partenerii si organizatiile.

Tendintele hedonistice va pot cauza indiferenta la responsabilitatile practice si securitate. Puteti fi supus(a) unor dificultati neasteptate in jonctiunile financiare. Pierderi pot surveni in urma deciziilor dv. financiare impulsive, negandite. Pot apare conflicte in jonctiunile financiare, in asigurari, taxe, mosteniri si pensii alimentare. Trebuie sa fiti precaut(a) in tratarea afacerilor cu electronice, tehnologie avansata, arta, muzica, spectacol si metode rapide de imbogatire.

Uranus in tranzit in opozitie cu Venus Natal are aceeasi semnificati ca si Venus in tranzit in opozitie cu Uranus Natal. Oricum el dureaza mai mult si indica o perioada sustinuta de comportament excentric financiar, social si sexual. Acest tranzit apare o singura data in viata.

Uranus in opozitie cu Marte natal

Acest tranzit este caracterizat de graba, actiuni impulsive, conflicte cu prietenii si furie. Trebuie sa fiti precaut in folosirea uneltelor, electricitatii, explozibililor, armelor de foc si automobilelor. Pot aparea de asemenea probleme cu politia sau cu armata. Acest tranzit trezeste adesea sentimentele revolutionare si dorinta de rasturnare a sistemului de conducere existent. Nelinistea si impulsivitatea va pot provoca dificultati in realizarea scopurilor si obiectivelor propuse.

Este o perioada nefavorabila initierii de noi proiecte sau activitati de grup. Pot aparea conflicte si asupra problemelor financiare ale grupurilor si organizatiilor, asupra finantelor mixte, asigurari, pensii, taxe sau mosteniri. Cei angrenati in domeniile tehnologice si ingineresti pot avea greutati in munca lor. Pericole pot aparea prin experiente oculte gresit realizate, precum si prin contactarea entitatilor astrale sau comunicarea cu mortii.

Uranus in tranzit in opozitie cu Marte natal are aceeasi semnificatie cu Marte in tranzit in opozitie cu Uranus natal. Dureaza mai mult si indica o perioada sustinuta de schimbari drastice si neasteptate si de stres emotional, fizic si nervos. Acest tranzit apare o data intr-o durata medie de viata.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
14 oct