Uranus in conjunctie cu planetele transpersonale

De în Monden 28 dec 2012
In acest material aflam care sunt caractersiticile specifice lui Uranus in conjunctie cu planetele transpersonale.

Uranus in conjunctie cu Mercur natal

Ideile originale, intuitiile fortuite si comunicarea cu oamenii interesanti si neobisnuiti, toate sunt comune acestui tranzit. Va puteti dezvolta interesul intelectual pentru stiinta sau subiecte oculte, cum ar fi: electronica, fizica, astrologie, reincarnare, viata dupa moarte si psihologie. Puteti manifesta un interes crescut in utilizarea inovatiilor tehnologice moderne care usureaza munca si imbunatatesc metodologiile de lucru. Acest tranzit stimuleaza de asemenea ideile originale in legatura cu afacerile si corporatiile de afaceri.

Uranus in conjunctie cu planetele de legatura

Pot apare hotarari bruste sau relatii legate de corporatiile de afaceri, asigurari, mosteniri, pensii alimentare sau favoruri financiare. Munca va fi mai interesanta si mai stimulanta intelectual. Legaturi neasteptate si interesante ca si scurte calatorii se pot datora prietenilor, grupurilor, asociatiilor sau datorita muncii, studiului, cercetarii si activitatilor stiintifice. Este un tranzit excelent pentru cei din mass-media. Totusi daca Mercur in conjunctie cu Uranus Natal primeste aspecte disonante, ideile dv. pot fi comune si lipsite de aplicabilitate.

Tranzitul lui Uranus in conjunctie cu Mercur Natal are aceeasi semnificatie ca si tranzitul lui Mercur in conjunctie cu Uranus Natal; totusi dureaza mai mult si indica o perioada sustinuta de viziuni creatoare si intuitive. Acest tranzit apare doar o data intr-o perioada de viata medie.

Uranus in conjunctie cu Venus natal

Prieteniile noi si relatiile sociale tulburatoare si infatuarea in dragoste caracterizeaza acest tranzit. Oportunitatile sociale, in afaceri si in dragoste apar prin intermediul prietenilor, grupurilor si organizatiilor. Este posibil sa primiti cadouri neasteptate. ia oportunitatile financiare si sociale neasteptate va pun in evidenta.

Exista o mai mare necesitate de libertate emotionala si autoexprimare. Aceasta ia de obicei forma unei aventurari si a unei predispozitii de a experimenta in afaceri, in domeniile artistic, social si dragoste. Exista o tendinta de a se indeparta sau a desconsidera valorile sociale, sexuale si financiare traditionale.

Adesea manifestati un interes in electronica sau forme de arta modernista. Acest tranzit intensifica inspiratia artistica si disponibilitatile muzicale. Puteti castiga profunzime intuitiva in sentimente sau in reactiile celorlalti si in acelasi timp personalitatea altor fiinte este  crescuta de sensibilitatea emotionala, efervescenta sau stralucire. Este un timp bun pentru relatii cu publicul sau pentru a trata cu femei.

Uranus in sextil cu planetele de legatura

Daca tranzitul aduce aspecte dizarmoniase, cheltuieli financiare neasteptate sau aventuri amoroase nepotrivite pot apare. Ca si tranzitele Venus - Marte si Venus - Pluto, acest tranzit actioneaza ca un puternic stimulator sexual.

Uranus in tranzit in conjunctie cu Venus Natal are aceeasi semnificatie ca si Venus in tranzit in conjunctie cu Uranus Natal. oricum acesta dureaza un an sau mai mult si indica o perioada sustinuta de manifestari libere in domeniul artistic, emotional, social si in dragoste. El va aduce oportunitatea de a realiza mult indragitele dorinte personale, sociale, financiare, artistice si in dragoste. Acest tranzit apare o data la 84 de ani, de aceea este oportunitatea ce apare o singura data in viata.

Uranus in conjunctie cu Marte Natal

Acest tranzit este caracterizat printr-o dorinta de independenta si impulsivitate. Sunteti capabil sa exprimati o mai mare initiativa in afaceri - inclusiv actiuni intreprinzatoare in afaceri de corporatie. Este posibil sa aveti o activitate bogata in relatiile cu prietenii, grupurile sau organizatiile din care faceti parte, asumandu-va chiar un rol de conducere, dar daca veti avea o comportare agresiva sau inconsecventa, prietenii sau asociatii de grup va vor parasi repede.

Exista o mare dorinta de schimbare, care in unele cazuri poate duce la atitudini revolutionare. in viata individuala pot sa apara situatii neasteptate, de dezbinare. Acest tranzit coincide uneori cu moartea unui prieten sau a unei cunostinte. Puteti deveni implicat activ in subiecte oculte, astrologie, economie, politica, mecanica, inginerie sau electronica. Daca conjunctia are aspecte negative de la alte planete natale sau in tranzit, exista pericolul unor accidente, izbucniri de temperament sau chiar violente. Aceste pericole nu pot fi evitate, mai ales daca aveti legaturi cu arme, foc, electricitate sau automobile.

Uranus in tranzit in conjunctie cu Marte natal are aceeasi semnificatie ca Marte in tranzit in conjunctie cu Uranus natal, dar dureaza, cu intermitente, un an sau mai mult, indicand o perioada de dezbinari bruste.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 noi