Eminem

Eminem anunţă noul album "The Death of Slim Shady (Coup...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan revine în rolul de spion, într-un film...

Citeste mai mult»
Malala Yousafzai

Malala, criticată pentru un musical produs împreună cu...

Citeste mai mult»
Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»

Unde iesim in weekend?

De în Monden 10 mar 2011
Sa va intreb ce aveti planuit pentru weekend? Mai bine nu. De fapt, o sa va spunem noi ce aveti de facut. Fie ca vreti, fie ca nu, tot o sa dati peste vreun party sau concert la sfarsit de saptamana. Si fiindca asa stau lucrurile, nu mai bine aruncati o privire peste recomandarile Feminis.ro? Pentru ca weekendul bate la usa, ati face bine sa va hotarati repejor. Nu puteti spune ca nu aveti de unde alege si ar fi pacat sa va ia pe nepregatite. Cititi in continuare pentru a afla ce evenimente au loc in Bucuresti la sfarsit de saptamana.

Vineri, 11 martie 2011


The Cinema DIVA – expozitie permanenta in Fourteen Bar

Incepand cu luna martie, Fourteen Bar gazduieste expozitia permanenta de portrete ale unor actrite de cinema realizate de Nicoleta Ionescu, ilustrator si caricaturist. Lucrarile, realizate digital si imprimate pe panza, asociaza tehnica noua a desenului pe calculator cu suporturile traditionale, imbinand noul si clasicul, tot asa cum si expozitia prezinta o scurta istorie a frumusetii actritelor de cinema. De la starurile filmului mut, la sex-simbolurile anilor '50 sau divele glamour pe care le vedem zi de zi pe copertile revistelor, incursiunea in galeria tipologiilor si fizionomiilor propune valente diferite ale aceluiasi concept: frumusetea . Expozitia poate fi vizitata in orice zi, dupa ora 17:00.

Concert Ada Milea in Clubul Prometheus

Vineri, 11 martie 2011, Ada Milea va sustine un concert in Clubul Prometheus din Bucuresti. Artista va urca pe scena incepand cu ora 21:00. Invitatii speciali ai serii sunt Bobo Burlacianu si Adrian Cristescu. Atat cei care o iubesc pe Ada Milea cat si cei care vor sa o cunoasca sunt asteptati in Club Prometheus vinerea aceasta.

Red Bull Music Academy vine la Bucuresti

Roman Flugel si Efdemin, asistati de Cosmin TRG, vor participa la primul workshop RedBull Music Academy, pe 11 martie 2011 la Palatul Cesianu Racovita (vizavi de Biblioteca Centrala Universitara din Bucuresti). Red Bull Music Academy a facut inconjurul globului, oprindu-se in orase precum Barcelona, Cape Town, Toronto, Sao Paulo, Londra si Melbourne. Pentru a simti mai bine gustul muzicii de la Red Bull Music Academy - vineri, 11 martie 2011, incepand cu ora 18.00, sunteti invitati la un workshop in care ii veti intalni pe doi dintre apropiatii academiei, Roman Flugel si Efdemin, asistati de Cosmin TRG, primul participant roman la Red Bull Music Academy. Asadar, daca doriti sa aflati mai multe despre faimoasa academie de muzica sau vreti sa stiti mai multe despre cum puteti aplica, sunteti invitati vineri, la Palatul Cesianu Racovita.

"A glass of Jazz" – cu Maria Raducanu, la The Ark

Dupa concertul sustinut de Cuantune in The Ark Lounge, un nou nume se alatura colectiei de spectacole din cadrul proiectului A Glass of Jazz: Maria Raducanu! Artista va fi prezenta la The Ark vineri, pe 11 martie, alaturi de contrabasistul Pedro Negrescu, pentru un nou concert de exceptie din suita evenimentelor A glass of Jazz. Maria Raducanu este o aparitie fara precedent pe scena jazz din Romania. Cu o abilitate fascinanta, Maria reuseste cu usurinta dezarmanta sa-si schimbe registrul, reusind sa parcurga o varietate impresionanta de stiluri. Nu de putine ori cantareata a fost asemuita ielelor, prezente fantastice care au darul de a-i vraji pe cei care le asculta si le vad, creand acea stare de suflet vindecatoare pe care grecii au numit-o Katharsis.
 

Shit Robot - Circus @ Berlin Club

La cei 40 de ani pe care Marcus Lambkin aka Shit Robot ii implineste in acest an ,peste jumatate sunt petrecuti in plina revolutie acid-house, apoi in perioada de clubbing new-yorkez hedonist, amoral si provocator tipic anilor ‘90. In deschiderea gigului il avem pe Logan, un alt party veteran, bine cunoscut deja publicului roman. Logan Fisher a fost si el parte din glorioasele inceputuri ale scenei de progressive house, acum 15 ani in Londra. Asadar, pe 11 martie la Berlin Club, Circus va invita “to get into their sound”, mai bun, mai rafinat, mai plin de semnificatii si sensuri. Pentru ca uneori, older inseamna si wiser, dar mai ales better si stronger.

Dyed Soundorom @ Club Space

Cu o energie fresh si cu forte noi, Lollipop Events s-a gandit sa intampine primavara intr-un cadru luminos si aerisit. Unde in alta parte daca nu la Club Space. Dyed Soundorom ajunge pentru prima data in Bucuresti. Povestea francezului incepe undeva pe ringul de dans al clubului parizian Les Bain Douches, unde a fost remarcat de propietarul locatiei care i-a oferit ocazia de a se ocupa, intai ca promoter si mai apoi ca DJ de petrecerile cu caracter underground.

Metal Women Tour in Wings Club

Vineri, 11 martie 2011, in Wings Club Bucuresti are loc Metal Women Tour. Incepand cu ora 20:30 vor urca pe scena: Infected Rain, Psychogod, Days Before Disappearance și Rockoning. Pretul unui bilet este de 10 lei și poate fi achizitionat in seara concertului la intrarea in club.

Concert iLiKETRAiNS in Club Control

Vineri, 11 martie 2011, ora 21:00, trupa britanica iLiKETRAiNS va concerta in Club Control din Bucuresti. In deschidere va concerta trupa bucuresteana Traum. Imbinand interesul pentru istorie cu pasiunea pentru post-rock-ul intunecat si atmosferic, trupa I LIKE TRAINS (iLiKETRAiNS) a confirmat asteptarile prin numeroase show-uri live de succes si turnee internationale in deschiderea unor trupe ca Sisters of Mercy, British Sea Power si Editors, iar piesa lor “Sea of Regrets” a fost inclusa pe coloana sonora a cunoscutului serial de televiziune CSI: Miami. Biletele se pot procura de la intrare.Pretul unui bilet este 40 lei.

Groovisme @ Shift Pub

Shift Pub este gazda unui eveniment care se anunta cu totul si cu totul diferit. Shift Pub pune la dispozitie spatiu perfect pentru  desfasurarea unei petreceri despre care cu siguranta vom vorbi pana  weekend-ul urmator. Spatii special amenajate pentru activitati de  relaxare in eventualitatea in care muzica invitatilor nostri va obosit pentru  un moment, preturile mai mult decat accesibile, muzica de o calitate  ireprosabila si locatia pusa la dispozitie pentru prima data in ideea unei  astfel de petreceri cu siguranta va vor obliga sa iesiti din casa si sa  fiti prezenti la GROOVISME  PARTY, unde veti fi incantati cu sound-uri  groove, tech house, deep si minimal de cea mai buna  calitate. Intrarea este gratuita pentru fete pana la ora  23:30. Pretul unui bilet: 20 RON.

Concert byron in True Club

Vineri, 11 martie 2011, trupa byron va concerta in True Club din Bucuresti. Concertul face parte din turneul de promovare al celui mai recent album al trupei, “Perfect“. In cadru concertului, incepand cu ora 00:00, se vor canta piese atat de pe noul disc, lansat in februarie, cat și de pe Forbidden Drama (2007) și A Kind of Alchemy (2009). Pretul unui bilet este 20 lei.

Ramayana Music Playground

Vineri seara, in Ramayana Cafe, Domnu X ne va face o scurta introducere in universul muzicii noi japoneze - o lume colorata, plina de sunete cu influenta occidentala trecute insa prin filtrul unic al tarii de origine a soarelui. Mai stati pe ganduri?

Sambata, 12 martie 2011

V for Vintage - Flower Power

In aceasta primavara, hai sa admiram florile eterne – moda, arta, filosofie. Gazduit de Sala Dalles, V for Vintage a devenit cel mai mare targ vintage&designer din Romania. Cat despre expozanti, sunt trei categorii deja consacrate (vintage, designer&accesorii), plus una noua si anume bio&organic. Ce veti vedea: imprimeuri colorate, flori suprarealiste pictate pe fuste si rochii, boboci metalici de agatat in piept, cercei in forma de margarete, irisi si trandafiri, pantofi pictati, ceaiuri din flori uscate, parfumuri si creme din plante organice. O sa plecati de aici, probabil, cu pungi si pachete. Poate si cu o rochie semnata de un designer surpriza, realizata special pentru eveniment pe tematica FLOWER POWER. Castigatoarea va fi aleasa in urma unei tombole, la finalul evenimentului. Pe langa asta, vor fi si alte premii oferite de saloane de imfrumusetare, magazine bio, designeri de accesorii. Intrarea costa 10 lei.
 

The Mono Jacks in Club Control

Trupa de rock alternativ The Mono Jacks anunta lansarea digitala a albumului de debut ‘Now in Stereo’, incepand cu data de 12 martie 2011. Lansarea va fi marcata printr-un concert in clubul Control din Bucuresti, in aceeasi zi, incepand cu orele 21:00. Pentru acest eveniment The Mono Jacks vor avea ca invitati speciali trupa Blue Nipple Boy.  Biletele in valoare de 15 lei, insotite de un cod cu care va putea fi descarcat un bonus supriza din partea The Mono Jacks, se pot achizitiona in seara evenimentului de lansare de la intrarea in club Control incepand cu ora 21:00.

Ich Bin Ein Berliner @ The Ark

Cea mai renumita petrecere a undergroundului berlinez va avea loc in premiera la The Ark, sambata, 12 martie, incepand cu ora 22:00. Ich Bin Ein Berliner este un concept inovativ ce a luat nastere in legendarul club SO36 din Berlin, Andreas Schwarz, David Maars si Emmanuel 5 fiind cei care au pus bazele proiectului in 2009. Datorita imbinarii de stiluri muzicale si a celor mai apreciati artisti ai underground-ului german, petrecerea lunara Ich Bin Ein Berliner este catalogata ca fiind printre cele mai provocatoare din Berlin. Dupa nenumarate show-uri sold-out atat in Berlin cat si in numeroase alte orase europene, Ich Bin Ein Berliner va ajunge si la Bucuresti, sambata, 12 martie, la The Ark Underground.

eGO prezinta Rock Ballads la Pose Cafe&Lounge

Sambata, 12 Martie, incepand cu orele 21:00 Pose Cafe&Lounge te asteapta la o seara speciala, o seara in care ne aducem aminte de zilele in care fredonam Always sau de momentele Crazy ale adolescentei noastre. Baladele Rock celebreaza dragostea, bucuria de a te indragosti si a fi indragostit. Baladele sunt cu un baiat si o fata, baladele sunt povesti devenite realitate. Sambata Pose Cafe&Lounge promite o atmosfera de balada, promite o seara de exceptie cu multe surprize. Vino sa fredonezi alaturi de noi cele mai cunoscute melodii – GO live with eGO band!

Kripton in Watt Club

Pe 12 martie 2011, ora 21.00, Watt Club ii aduce pe scena pe cei de la Krypton, una din trupele de marca ale muzici de la noi. Componenta trupei s-a schimbat de-a lungul anilor, artisti au venit si plecat dar Krypton a ramas aici, aducand tot timpul un sunet curat si o muzica pe care dorim sa o ascultam in continuare. In formula Eugen Mihaescu-chitara solo, Catalin Fotin-chitara  bass, Ovidiu Condrea-baterie, Florin Iordache-vocal, cei patru artisti de la Krypton ne vor incanta in Watt Club cu piese din repertoriul propriu dar si din repertoriul international.

Concert Central Park - Simon & Garfunkel tribute

Sambata, 12 martie, incepand cu ora 22.30, Hard Rock Cafe va invita la doua ore de folk-rock alaturi de Central Park - formatie tribute Simon & Garfunkel. De la destramarea formatiei din 1970, cei doi membri s-au mai reunit in cateva ocazii, cea mai celebra dintre aceste reuniri fiind aceea din 1981 cu prilejul concertului din Central Park, la care au asistat peste 500.000 de oameni. Din acest eveniment s-au inspirat si artistii pe care ii veti vedea pe scena Hard Rock Cafe sambata seara. Central Park este una dintre cele mai cunoscute trupe tribute din Italia, cu importante aparitii in programele Mediaset si Rai. Biletele, in valoare de 40 RON, se gasesc la Hard Rock Cafe.

Concert Electric Fence in Laptaria lui Enache

Sambata, 12 martie 2011, ora 22:00, in Laptaria lui Enache din Bucuresti, trupa Electric Fence va concerta alaturi de cunoscutul blogger baimarean, Chinezu. Biletele se pot procura la intrare. Pretul unui bilet este 10 lei.

Duminica, 13 martie 2011

Toti Cinci - un spectacol 'Passe-Partout Dan Puric'

Duminica, 13 martie 2011, de la ora 19:00, la Teatrul de pe Lipscani - sala Rapsodia ,"Toti Cinci" va vor spune povestea dintotdeauna a omenirii, concentrata in cateva zeci de minute doldora de muzica si culori, cu sunetele frematatoare ale pasilor de step, cu misterul pantomimei, al dansului, al gestului spontan si efervescent. Cinci oameni. Cinci degete de la o mana. Nimic din ce-i uman nu va lipsi din poveste: umorul, fericirea, nedumerirea, tristetea, nostalgia, iertarea. Pentru ca suntem inconjurati de prea multe aparente, au renuntat la decoruri. Pentru ca in jurul nostru sunt prea multe masti, ei aduc in fata voastra un teatru fara masca. Onest. Direct. Firesc. "Toti Cinci" va spun despre nebunia lumii, despre bucuria ei, despre miracolele care ne inconjoara, dar pe langa care trecem cu totii, din viteza, in fiecare zi. Vin sa va vorbeasca, tacand, despre ceea ce nu se vede. Pretul biletelor: 15 lei-studenti, 20 lei, 25 lei.

Concert VooDoo in Wings Club

Duminica, 13 martie 2011, ora 21:00 in Wings Club din Bucuresti va concerta trupa VooDoo. O fuziune originala intre alternative-metal si reggae, muzica celor de la Voodoo a avut succes inca de la inceput. Din componenta trupei fac parte: Fabian Sasu – voce, Dragos Simionescu – chitara, Dan (Matei) Mateescu – bass, Cristi Dumitrescu – tobe, percutii. In deschidere va canta trupa Razna.
 

Concert Robin and the Backstabbers in Music Hall

Duminica, 13 martie 2011, ora 21:00 in Music Hall din Bucuresti, trupa Robin and the Backstabbers va canta in cadrul programului Backstabbin’ March. Trupa  a obtinut Premiul Special al Juriului la Stufstock 2010. Primele 2 single-uri marca Robin and the Backstabbers, „Vanatoare Regala” si „Iguana facatoare de minuni” au fost pe locul 1 la Radio Guerrilla. In deschidere va concerta trupa Sketch. Biletele se pot procura de la intrare.
Pretul unui bilet este 15 lei.

RockZone Maraton @ Grill Pub

Un maraton de „muzici adevarate” va celebra lansarea celui mai nou post de radio de rock. Vor concerta la Grill Pub trupe ca Progeria, No Antidote, Arkham, Interzis, Metrock, N.E.G.A.T.I.V, Blue Pulse, Magnum Opus, Utopia etc. Intrarea este libera.

Asadar, se anunta inca un weekend plin pentru bucuresteni. Dintre atatea expozitii, targuri si concerte, unde sa mergem mai intai? Sa fie Ada Milea, sau poate un strop de jazz? Asteptam sa ne spuneti parerea voastra. Sunt convinsa ca se afla printre voi si iubitori de expozitii sau spectacole de teatru. Dintre recomandarile Feminis.ro, voi ce ati alege pentru un weekend desavarsit?

Tag-uri: , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
27 apr