chef florin dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, adevărul despre motivul pentru...

Citeste mai mult»
dus

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face duș

Citeste mai mult»

Beyoncé, vedeta pop de culoare din Texas, îşi lansează...

Citeste mai mult»
Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»

Unde iesim in weekend

De în Monden 27 ian 2011
Iata ca weekendul a sosit, asa cum e si firesc. Nu l-ati asteptat degeaba, caci se anunta evenimente din plin. Se lasa cu expozitii, festivaluri de film si cultura si piese de teatru. Pentru amatorii de muzica si dans pana in zori avem petreceri aniversare, concursuri de karaoke si concerte. Nu vei avea destul timp sa le faci pe toate, asa ca trece-le pe lista doar pe acelea care-ti plac cel mai mult. Nu crezi? Citeste in continuare propunerile Feminis.ro pentru acest weekend si ai sa te convingi ca la sfarsit de ianuarie ninge cu fulgi mari de distractie!

Vineri, 28 Ianuarie 2011

Ideal Mariaj @ Romexpo

Vino la  Expo Ideal Mariaj si vei afla ultimele tendinte in materie de rochii de mireasa si costume de mire, bijuterii, machiaj si coafura, invitatii si marturii, aranjamente florale, cadouri, destinatii pentru luna de miere. Nu vor lipsi agentiile organizatoare, case de productie audio si video, companii de inchirieri limuzine, locatii pentru ziua cea mare si cei mai buni instructori de dans!  In plus la Expo Ideal Mariaj vei avea parte prezentari de moda, demonstratii de coafura, machiaj, dans sportiv si multe ale surprize.  In cele trei zile ale targului, vor concerta cei mai in voga artisti, printre care se numara: Ana Lesko, Elena Gheorghe, Andreea Balan, Alb Negru si Impact.

Best Film Fest 2011

BEST FILM FEST 2011 va avea loc la cinema Studio. Unul dintre cele mai longevive evenimente cinematografice anuale din Romania ofera posibilitatea spectatorilor de a (re)vedea cele mai bune filme ale anului 2010, alese pe baza voturilor presei de specialitate din Romania.  Editia a 11-a a festivalului va incepe in data de 28 ianuarie cu o SEARA DE GALA, cand vor fi premiate cele mai apreciate filme de catre criticii de film si presa de specialitate din Romania in 2010, incepand cu ora 19.00, la Cinema Studio din Capitala. Gala se va incheia cu proiectia in avanpremiera a unui film romanesc ce urmeaza a se lansa in 2011.

KulturFEST @ Kulturhaus

Kulturhaus revine in acest an cu a doua editie a  festivalului de arta si tendinte KulturFEST, festival ce anul trecut a adus o multime de curiosi si iubitori de frumos. Editia KulturFEST din acest an va creste in intensitate si va fi mai incitanta decat anul trecut, pentru ca vor fi targuri de haine, filme de lungmetraj cunoscute (deja celebrele "Eu cand vreau sa fluier, fluier", "Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii"), muzica buna (concert Sophisticated Lemons si party cu DJ Julian), teatru ("Lectia" lui Eugen Ionescu) un show al celor de la Kendama Romania si chiar si un spectacol de magie, totul derulat pe parcursul a 4 zile de festival (de joi, 27 ianuarie pana duminica, 30 ianuarie). Intrarea este libera.

Hard Rock Cafe sarbatoreste 3 ani in Romania

Si vor petrece trei zile si trei nopti!  Fani ai rock-ului din toata tara, de joi si pana sambata, Hard Rock Cafe va asteapta sa petreceti fara intrerupere, trei zile si trei nopti! Pe 27, 28 si 29 ianuarie ridicam paharul in cinstea implinirii a trei ani de Hard Rock Cafe in Romania! Ne vom imbata cu muzica buna si vom umple buzunarele de cadouri si distractie! Petrecerea va incepe de joi seara, de la ora 21:00, cu un concert The Crossroads, cu intrare libera. Vineri, de la aceeasi ora, sunteti asteptati sa va distrati la concursul de Karaoke, iar sambata, de la 22:30, pe scena Hard Rock Cafe va canta pentru satisfacerea publicului Satisfaction, una dintre cele mai bune trupe tribut a legendarei formatii The Rolling Stones. Sa recapitulam: 27, 28 si 29 ianuarie sunt zilele Hard Rock Cafe!

Romano Butiq @ Underworld

Vineri in Underworld, danseaza pe ritmuri romani cu influente punk-rock alaturi de trupa Romano ButiQ (trompeta, trombon, clape, chitara-armonie, chitara-bas, tobe si voce)! Daca-ti place Goran Bregovic si Gogol Bordello si vrei s-auzi Saraiman in versiunea "moderna" nu rata concertul acesta! Intrarea este libera!

Tiptil & The Dada @ Wings Club

Tiptil si The Dada vor da startul primelor concerte ale noului an si va invita sa incepeti weekend-ul alaturi de ei, cu o seara inedita, o combinatie a unor stiluri muzicale diferite, ce va asigura celor prezenti suportul unei petreceri incendiare. Jazzaggaefunkdancefun-ul celor de la Tiptil va fi extravagant combinat cu un rock alternativ condimentat de elementele reggae, indie si garage, ce defineste muzica celor de la The Dada. Intrarea: 15 ron

Kitty In A Casket @ Control Club

Aflata intr-un turneu european si intr-o perioada de cautare a inspiratiei pentru noi materiale, Kitty in a Casket ajunge la Bucuresti vineri 28 ianuarie, dupa ora 21.00 pe scena clubului Control. Stilul celor de la Kitty in a Casket este putin mai dur, mai alert si mai punk decat in momentul debutului, dar si vocile suna mai sofisticat. Daca vreti sa va delectati auzul cu piesele lor, veniti vineri in Club Control de la ora 21:00.

Sambata, 29 Ianuarie 2011

Noaptea franceza a scurtmetrajelor

Weekendul acesta, Institutul Francez din Bucuresti propune cinefililor o noapte in sala de cinema. Noaptea franceza a scurtmetrajelor incepe sambata 29 ianuarie la ora 21 si se termina 7 ore mai tarziu, la 4 dimineata. Programul este impartit in patru teme: Comique Trip - Les Jeux de l'amour, Notes sur la lumiere, Filme premiate- Programme films primes, Ombres et Lumières, iar in pauze, publicul este invitat la o cana de vin fiert si la un mini-bufet din partea casei, la Cafeneaua Carturesti. Intrarea la eveniment este libera.

Casiokids @ Club Control

Tuborg Green Nights prezinta sambata, 29 ianuarie, in premiera la Bucuresti, concertul trupei electro-pop Casiokids, descrisa ca fiind "cel mai bun export din Norvegia, dupa black metal". In deschidere, vor canta Toulouse Lautrec. Evenimentul va avea loc incepand cu ora 21, in Club Control. Pretul unui bilet este de 40 de lei si se poate procura direct de la club, in seara evenimentului.

Zdob si Zdub @ Cafe Godot

Concert extraordinar Zdob&Zdub, sambata aceasta, la Godot Cafe. Pretul unui bilet 25 lei in spatiul de concert (fara loc), 50 lei in zona cu scaune de la bar, 100 lei la balcon. Deschis la mijlocul lui noiembrie, anul trecut, Godot Cafe-Teatru este primul teatru independent care exista intr-un spatiu clasic, in Bucuresti, alaturi de o cafenea si, in curand, de clubul "Sub Scena". Cei de la Zdob si Zdub vor urca pe scena la ora 22:00 si va vor incanta cu piesele preferate. Cantarea va fi urmata de un after-party in clubul "Sub scena", care va fi inaugurat tot sambata seara, la subsolul Godot.

Glowing Gloves @ Barocco

Barocco Bar va inivita in data de 29.01.2010 la o super petrecere cu manusi fluorescente, acestea fiind incluse in pretul de intrare.  Sunteti asteptati cu totii la primul eveniment de acest gen din Bucuresti. Suna distractiv, nu-i asa?

Duminica, 30 Ianuarie 2011

Anunt: Vand femei! @ Club Prometheus

"Anunt: Vand femei!" este o piesa de Diana Vlase care prezinta povestea cutremuratoare a Anei, o minora ce este sedusa si ulterior vanduta unei retele de traficanti, batuta si violata, momente ce vor fi puse in scena intr-o maniera foarte actuala si cat mai reala. Pretul biletului: 15 lei. Accesul minorilor sub 16 ani este interzis.

Get a shot of Karaoke! @ James Joyce's

Duminica, 30 ianuarie 2011, ora 21:30, James Joyce's din Bucuresti ne invita la Karaoke. Nu te ingrijora, nu te vor rani. Pentru cei ce canta cel putin o piesa exista un shot special care sa le incalzeasca vocile. Cu peste 8000 de piese ai de unde alege si nu conteaza cat de prost canti, asa ca vor fi premiati cei ce canta cel mai mult. Intrarea este libera.

Turnul Babel @ Fire Club

Cinci studenti straini canta in trei limbi si la cinci instrumente diferite: trompeta, trombon, pian, tobe si chitara. Au venit din Spania, Italia, Portugalia, Franta si Germania si s-au intalnit in aceasta toamna in Bucuresti, locul pe care l-au ales pentru stagiul lor Erasmus. Incepand cu ora 21.00, amestecul ametitor de Bossa, Flamenco, Ska, Soul, Blues va tulbura simturile amatorilor de senzatii muzicale tari din Fire Club, pentru ca Turnul of Babel se pricepe de minune sa arunce simturile in aer.

Wake Up Fest @ Silver Church

Un concert caritabil pentru Chi Cheng, basistul trupei Deftones, care a suferit in 2008 un grav accident de masina in urma caruia a intrat in coma. Din pacate situatia lui a ramas aproape neschimbata pana in ziua de azi, putinele semne pozitive nefiind suficiente pentru a-l readuce printre noi. Pe multi trupa Deftones i-a insotit atat in momentele grele cat si in cele frumoase ale vietii iar acum unii dintre noi s-au hotarat sa dea inapoi o mica parte din ceea ce au primit. Pe 30 ianuarie in clubul The Silver Church cei de la Coma, E.M.I.L., Adrian Despot,Shesdead, Grupul de Rezistenta, Perferct Zero for Infinity, White Walls si Junkyard vor canta fiecare cateva piese pentru el. Toti banii stransi din biletele de intrare vor fii varsati in contul basistului "One Love For Chi" Fundraiser, incercand ca prin acest gest sa ajutam pe cat putem si sa transimtem energie pozitiva sperand la insanatosirea lui Chi. Veti fi acolo daca va pasa.
     
Se anunta vreme tare urata in weekend, dar ce sa-i faci, doar n-ai sa lenevesti pe canapea pana luni! Vrei sa spui ca n-ai prefera mai degraba sa canti si sa dansezi pana dimineata? Trebuie sa recunosti ca evenimentele sugerate de Feminis.ro sunt atat de atragatoare incat nu poti sub nicio forma sa refuzi o iesire in oras la sfarsit de saptamana. Asadar, pregateste-ti  tinuta preferata si simte-te bine alaturi de prieteni, fie la un concert, fie la teatru. Nu conteaza ce alegi, cu o singura conditie: distractia sa nu lipseasca din reteta pentru acest weekend !


Tag-uri: , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

oana-camelia paun (28.01.2011, 10:40)
mi-as dorii foaret mult sa vin la romexpo ptr a ma uita de o rochei de mireasa ,eu imi doresc o rochei scurta in fata si lunga la spate .la noi in tg-jiu nu am gasit pana acum asa ceva .dar distanta de 300 de km ma impiedica sa fac acest lucru acum zilele astea cu vremea asta .asa ca o sa merg la ranca sa ma dau cu placa:) in wek acesta ...va poop si wek placut la toata lumea
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 mar