Un mire a fost pus pe fugă de acest ritual bizar pentru noaptea nunţii

De în Familie 28 mai 2020

O tradiţie cunoscută este aceea care presupune ca mireasa să îşi dovedească virginitatea după noaptea nunţii, însă acest mire a primit de o propunere de coşmar din partea viitoarei sale soţii.

După ce a auzit despre ce e vorba, bărbatul a refuzat să ia parte la această tradiţie bizară, respectată de generaţii întregi, fiind acuzat de lipsă de respect la adresa familiei viitoarei mirese.

Bărbatul a explicat că în general se înţelege bine cu familia extinsă a miresei, că sunt oameni calzi şi grijulii, dar că nu poate, însă, să ia parte la ritualul pentru noaptea nunţii, care l-a băgat pur şi simplu în sperieţi.

Mirele, în vârstă de 23 de ani, spune că a observat că verii începuseră să facă glume legat de noaptea nunţii şi că i s-a părut ciudat, iar sentimentul s-a intensificat atunci când viitoarea soţie a insistat să nu se cazeze la un hotel în noaptea nunţii.

Mireasa a insistat în repetate rânduri ca ei să doarmă în casa părinţilor ei după nuntă, iar bărbatul a simţit că aceasta îi ascunde ceva. După insistenţe repetate, bărbatul a aflat că există o tradiţie foarte veche în familia ei cu privire la noaptea nunţii.

Şocat de ceea ce a aflat, bărbatul a scris pe Reddit despre experienţa bizară: "Conform tradiţiei, soţul şi soţia merg în dormitor şi trebuie să treacă la consumarea căsătoriei. Restul familiei aşteaptă la uşă pentru a putea aplauda când mirii ies din dormitor. Apoi, o bucată de cearşaf pătat cu sângele miresei este tăiat şi cusut pe o tapiserie compusă din bucăţi provenind de la ritualurile care au avut loc de-a lungul timpului în familia ei. Văzând că viitoarea mea soţie insistă să facem asta şi să trecem peste, pentru că nu este mare brânză, eu m-am panicat şi i-am spus că sub nicio formă nu voi face asta de faţă cu toată familia ei. Ba mai mult, cred că i-a spus şi mamei ei, fiindcă aceasta mi-a trimis un mesaj în care îmi spune că nu înţeleg importanţa tradiţiei şi a familiei şi că această tradiţie există din vremuri când eu nici măcar nu eram născut."

Utilizatorii platformei Reddit au fost de acord în mare parte cu mirele îngrozit, ba chiar unii dintre ei l-au încurajat, sub formă de glumă", "să accepte numai în schimbul unei zestre constând în 100 de vite, câţiva cai şi o bucată bună de pământ arabil".

 

Tag-uri: , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Familie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
24 noi