Tu ţi-ai dori ASTA pentru copilul tău?

De în Familie 10 iul 2017

Întotdeauna este interesant să vezi cum trăiesc oamenii bogați. În timp ce viața lor personală nu este accesibilă oricui, felul în care învață copii lor este ceva ce oricine poate afla. 

Institutul Le Rosey este gimnaziul cel mai scump din lume, localizat în Elveția și supranumit „Școala Regilor”. Încă din 1880, școala și castelul de pe acest teritoriu au fost deținute de aceeași familie.

Le Rosey are două programe: unul de vară și unul de iarnă. Școala de iarnă oferă elevilor lecții private de sky și alte sporturi de iarnă pe când cea de vară le dă posibilitatea să își petreacă timpul liber la piscină.

O zi normală de școală trebuie înțeleasă ca o zi la un internat foarte modern, deoarece începe la ora 7 prin curățenia din camere, urmată de micul dejun și se continuă cu ore de la 8 până la 15:30, timp în care, la prânz, există o pauză mare de masă, când se poate bea, sau chiar face, ciocolată caldă. Între orele 16-19 toți elevii au diverse activități recreative, printre care jocuri sportive și grădinărit. La 19:30 se ia cina, iar între orele 20-21 trebuie făcuite temele, care se pot face în grup, la o masă din bibliotecă sau la birourile speciale de pe holuri.

În afară de programele de studiu, elevii participă la aventuri de rafting, drumeții montane și ore de alpinism sau de gătit.

Înscrierile sunt libere pentru toți copiii din lume cu o singură condiție: părinții trebuie să plătească școlarizarea 100000 de euro pe an, pentru ca cei mici să se simtă ca într-o mare familie și să învețe împreună în timp ce se distrază.

Galerie foto
Tag-uri: , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Familie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
24 iul