Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»

Top vedete care nu isi doresc copii

De în Familie 9 mar 2012
Se spune ca bucurie mai mare decat a aduce pe lume un copil nu exista. Dar, se pare ca unele celebritati gasesc bucurie si in alte actiuni, ce nu implica aducerea pe lume a copiilor. Nu se plang, dar nici nu isi justifica alegerea.

Fie ca nu vor, fie ca nu pot, anumite vedete aleg sa nu aiba copii. Altele, in schimb, cresc o mica echipa de fotbal, infiind copii sau pe cale natura.

Una dintre cele mai iubite celebritati ale momentului, Jennifer Aniston, votata cea mai sexy femeiea tuturor timpurilor, nu are copii. Cu toate ca mariajul cu Brad Pitt a durat cativa ani, cei doi nu au avut urmasi, dar acum se bucura in noua relatie cu Justin Theroux si, a declarat intr-un interviu de curand, s-ar putea ca pana la sfarsitul anului chiar sa imbrace rochia de mireasa din nou, iar apoi, cine stie...

Una dintre cele mai adorate si de succes femei din entertainment, Oprah Winfrey, la petrecerea de anul trecut a ultimei sale emisiuni au umplut sala unele dintre cele mai stilate vedete, a ales catelusii ei mult adorati, in locul copiilor proprii sau infiati. Cu o cariera de un real succes pe parcursul a mai multor ani, aceasta doamne a entertainmentului american a declarat pentru Extra Tv ca elevele ei de la Academia de Leadership pentru Fete Oprah Winfrey sunt fiicele ei, iar acum are 152 de fete.

Cameron Diaz, o femme fatale, o actrita de mare succes si un trend-setter in moda, a ales sa nu aiba copii, in mod deliberat. "A avea copii schimba viata in mod drastic", a declarat ea, potrivit marieclaire.com, "iar eu imi iubesc viata. Copiii nu sunt singurul lucru care iti aduc satisfactie si fericire si este mai usor sa dai viata, decat sa oferi dragoste, asa ca nu stiu. Acel gen de schimbare ar trebui sa fie foarte bine gandit sau sa fie facut dintr-o greseala".

Dar pentru ca si barbatii pot deveni parinti, asta nu inseamna ca o si fac. Eternul burlac declarat, George Clooney, nu isi doreste copii, ba mai mult, il emotioneaza si il streseaza a spus el. "Chiar si un singur copil daca alearga pe holurile vilei mele ma agita, asa ca sunt convins ca nu voi candida pentru premiul Tatal anului" a declarat actorul. "Daca, la un moment dat, vreau sa fiu inconjurat de copiisi sa simt ca si cum as face parte dintr-o mare familie, ii sun pe Brad si pe Angie si ii rog sa vina sa stea cu mine, doar pentru a-mi aminti cat de fericit sunt fara copii" a mai continuat acesta. Desi a fost o declaratie ceva mai dura si bruta, este deja bine cunoscut faptul ca George Clooney nu isi doreste copii, iar in cel mai recent film in care a interpretat rolul unui tata a doua fete a mentinonat in interviurile acordate faptul ca a fost unul dintre cele mai obositoare roluri pe care le-a jucat.

Nici talentatul actor, Patrick Swayze, nu a lasat in urma copii, inainte sa paraseasca aceasta lume. Renumitul actor a avut o casnicie fericita si o meserie pe care multi o invidiaza, dar, din pacate, sotia sa a avut doua pierderi de sarcina, care i-a oprit sa mai incerce: "Ne-am ratat ocazia, am fost prea ocupati cu meseriile noastre, carierele noastre, incat am pierdut vaporul" a declarat actorul in 2007 pentru revista americana People.

Razvratitul cantaret, Robbie Williams, a facut ca punctul sau de vedere sa fie foarte bine inteles: "nu il pot proteja de suferinta!", este ca si cum ar face un bine copilului sau nenascut. Intr-un interviu acordat revistei The Big Issue, acesta a declarat: "Nu cred ca a fi implinit inseamna sa ai copii. Care este ideea? Nu pot garanta ca baiatul meu sau fiica mea nu vor simti durere, pentru ca in definitv, acel copil, la un moment dat in viata, v-a simti durere. Nu voi vrea sa vad asta. Este prea mult." Iar prin cate a trecut rtistul, cine il condamna.

Ellen DeGeneres si Portia de Rossi sunt unul dintre cele mai renumite cupluri de lesbiene de pe sticla. Cele s-au casatorit in anul 2008, dar s-au cunoscut in anul 2004. Ellen a facut publica orientarea ei sexuala intr-un interviu acordat revistei Time, de asemenea, aparand pe coperta revistei, astfel aceasta devenind una dintre cele mai controversate aparitii, iar Portia, dupa ce a fost implicata intr-o relatie cu fiica lui Ringo Starr, Francesca Gregorini, a facut publica relatia cu Ellen. Cele doua, desi se iubesc, nu au copii, cu toate ca Ellen adesea are ca invitati in emisiunea ei, The Ellen DeGeneres Show, copii cu talente speciale sau copii cu posibilitati materiale limitate. Intr-un interviu acordat canalului AOL, Ellen a declarat: "avem animale de companie si le iubim. Nu ne raspund urat si nu isi explora intensitatea corzilor vocale in public".

Desi a negat ani la randul ca nu se aseamana personajului interpretat in serialul "Totul despre sex", Kim Cattrall nu se prea deosebeste la acest capitol in ceea ce priveste copii. Actrita, in varsta de 56 de ani, nu doreste sa devina mamica. "Am realizat ca stresul pe care adesea il simteam atintit asupra mea provenea din surse exterioare, astfel am stiut ca nu sunt pregatita sa fac acest pas", a declarat actrita pentru revista O. "Sa fiu mama biologica pur si simplu nu face parte din experienta mea de aceasta data" a continuat actrita.

Actorul care a facut inimile femeilor sa tresara prin rolul sau in "9 saptamani si jumatate", Mickey Rourke, si-a trait viata din plin, apreciind atentia presei in momentele sale de glorie, cat si in momentele sale mai putin placute. Desi a avut mai multe relatii amoroase cu vedetele de la Hollywood si nu numai, actorul si boxeurul nu a avut copii niciodata. Din cauza copilariei sale suferinde, actorul nu a dorit ca ciclul sa se repete, asadar a preferat sa nu aiba copii. Cu toate ca din a doua sa casnicie cu Carrie Otis i-ar fi placut sa iasa si un urmas, cei doi s-au despartit inainte de a indeplini visul artistului.

Eleganta actrita Helen Mirren este casatorita din 1986 si este fericita, desi fara copii. Artista si-a prezentat motivul ca fiind unul traumatizant: "Jur ca m-a traumatizat pana si in ziua de azi. Nu am avut copii, iar acum nici nu ma pot gandi macar la ceva de-a face cu nasterea. Ma dezgusta in totalitate", a declarat ea pentru Time Online, dupa ce a vazut un film educativ despre nastere in adolescenta.

Jay Leno, emul emisiunilor de seara din America, prefera masinile. Este simplu, iar prin aceasta obsesie a reusit sa ajunga la o colectie destul de frumoasa de masini de epoca, dar si moderne. Cu toate ca a scris o carte pentru copii, omul de televiziune si sotia sa, Mavis, au preferat sa nu aiba copii, desi sunt de ani buni impreuna, casatoriti din 1980.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Familie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
26 apr