Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»
Dan Bittman

De ce preferă Dan Bittman transportul în comun față de...

Citeste mai mult»
ibacka

Andreea Ibacka, adevărul despre silueta ei. Cum se...

Citeste mai mult»
fasting

Legătura dintre „fasting“ și anxietate. Ce au descoperit...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Problemele de sănătate, scandalurile şi neînţelegerile...

Citeste mai mult»

Top cele mai bune filme ale lunii noiembrie

De în Monden 31 oct 2014
Odata cu schimbarea orei si odata cu venirea lunii noiembrie, iarna isi intra in drepturi pe deplin. Tocmai de aceea vei avea mai mult timp sa te relaxezi. Noi iti propunem o lista cu cele mai importante filme ale lunii noiembrie.

1. Stations of the Cross (Patimiile Mariei) - Este o drama in regia lui Dietrich Bruggemann. Din distributie fac parte: Lucie Aron, Anna Bruggemann, Michael Kamp, Moritz Knapp si Lea van Acken.

Maria este o fata de 14 ani care face parte dintr-o familie ce provine dintr-o comunitate catolica fundamentalista. Chiar daca aceasta isi traieste fiecare clipa din viata in lumea moderna, inima ei ii apartine lui Iisus si isi doreste sa urmeze acelasi traseu ca si al lui. Insa in viata ei apare Christian, un coleg de scoala care o sa-i incurce putin planurile. Premiera filmului va fi pe 07.11.2014.

2. Interstellar (Calatorind prin Univers) - Filmul de aventura este regizat de Christopher Nolan si ii are pe Matthew McConaughey, Anne Hathaway si Jessica Chastain in rolurile principale. Omenirea este amenintata de un grup de exploratori care depesesc limitele spatiului si cuceresc imensele distante in timpul unei calatorii interstelare.

3. The Stag (Barbati misto) - Comedia este regizata de John Butler si personajele principale sunt interpretate de: Peter McDonald, Hugh O'Conor, Brian Gleeson si Andrew Scott.

Fionnan, fiind un metrosexual convins, nu vrea sa aiba parte de o petrecere a burlacilor. Ruth, viitoarea lui sotie, comploteaza cu cavalerul de onoare sa-i organizeze una surpiza. Insa cum cei care vor sa ajute mereu au probleme, si el ajunge in mijlocul unor aventuri din Irlanda rurala impreuna cu toti cei implicati in organizarea petrecerii. Pelicula va putea fi vazuta si la noi incepand cu 7 noiembrie.

4. The Good Lie (O minciuna necesara) - Drama este in regia lui Philippe Falardeau si ii are pe Reese Witherspoon, Arnold Oceng si Ger Duany ca protagonisti.

Mamere si Theo sunt fiii conducatorului unui sat din sudul Sudanului. Cand armata din nord le ataca satul, Theo, este obligat sa-si asume rolul de lider. El va conduce spre libertate grupul de copii, supravietuitori ai masacrului, printre care se afla si sora sa, Abital. Odata cu noile situatii la care sunt supusi, viata lor este pusa din nou in pericol. Premiera peliculei va fi pe data de 14 noiembrie.

5. Eliza Graves - Regizat de Brad Anderson si avandu-i pe Kate Beckinsale, Jim Sturgess, Ben Kingsley si Michael Caine ca protagonisti, pelicula sublinieaza ca nimeni nu este cine sau ce pare a fi. Premiera va avea loc pe 14 noiembrie.

6. Northmen: A Viking Saga (Saga Vikingilor) - Este filmul regizat de Claudio Fah. Din distributie fac parte: Tom Hopper si Ed Skrein.

Un grup de razboinici vikingi ajunge pe un teritoriu inamic dupa ce nava li se scufunda din cauza unei teribile furtuni. Daca supravietuiesc, ei vor trebui sa se retraga intr-o asezare a semenilor lor. Calatoria se va transforma intr-o cursa pe viata si pe moarte. Premiera va avea loc pe data de 14 noiembrie.

7. Samba - Comedia este in regia lui Eric Toledano si Olivier Nakache si are pe Charlotte Gainsbourg si Omar Sy ca personaje principale.

Popularul Omar Sy va fi in rolul unui imigrant ilegal. Pelicula ne arata amuzantele si emotionantele aventuri ale lui Samba, care trebuie sa faca fata provocarilor ridicate de faptul ca incearca sa traiasca printre francezi. Aceasta comedie va aparea pe marile ecrane in data de 14 noiembrie.

8. Magic in the Moonlight (Magie in lumina lunii) - Este drama regizata de Woody Allen. Din distributie fac parte: Emma Stone, Colin Firth, Marcia Gay Harden si Jacki Weaver.

Stanley Crowford este un britanic cu o parere excelenta despre sine, care este impotriva escrocilor din lumea spiritismului. El accepta o "misiune" pe Coasta de Azur, unde ajunge la resedinta familiei Catledge pentru a o deconspira pe clarvazatoarea Sophie. Doar ca datorita mai multor factori, el isi schimba punctul de vedere asupra situatiei. Premiera va fi pe 14 noiembrie.

9. Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu? (Nunti rele) - Regia ii apartine lui Philippe de Chauveron. Din distributie fac parte: Noom Diawara, Julia Piaton, Federic Chau, Christian Clavier, Chantal Lauby si Ary Abittan.

Doi soti francezi catolici isi vad viata intoarsa pe dos dupa ce cele patru fiice ale lor se casatoresc cu barbati cu religii si origini diferite. Filmul va aparea pe marile ecrane romanesti pe 14 noiembrie.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare.

10. The Rewrite (Punct si de la capat) - Comedia este regizata de Marc Lawrence. Actorii principali sunt Hugh Grant si Marisa Tomei.

Comedia relateaza povestea unui scenarist de la Hollywood care, desi castigator de Oscar, se afla intr-un impas in cariera. El decide sa plece intr-un orasel pentru a preda scrierea creativa la un colegiu local. Acolo se va indragosti de o mama singura care ii frecventeaza cursurile si va intelege ca viata iti poate oferi sansa sa spui punct si de la capat.

11. The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 (Jocurile foamei: Revolta - Partea I) - Filmul de actiune regizat de Francis Lawrence ii are ca personaje principale pe Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson si Liam Hemsworth.

Katniss incearca sa se recupereze dupa extenuantele Jocuri ale Foamei. Fara niciun tel, eroina priveste cum cei din jur se pregatesc pentru ofensiva ce ar putea distruge tirania din Panem. Nu dupa mult timp, ea se va trezi prinsa intr-un pericol mortal, alaturi de cele mai dragi persoane din viata ei. Premiera va fi pe 21 noiembrie.

12. Left Behind - In regia lui Vic Armstrong, filmul SF ii are ca protagonisti pe Ashley Tisdale, Chad Michael Murray si Nicolas Cage.

Cursa 747 se afla in zbor spre Londra cand, fara nici un fel de avertisment, pasagerii incep sa dispara in mod misterios de pe locurile lor. Teroarea si haosul se raspandesc nu doar printre cei din avion, ci peste tot in lume, caci apar evenimente neobisnuite peste tot. Cei care au ramas in viata observa ca a venit Apocalipsa. Pe 21 noiembrie va fi si premiera.

13. Deux jours, une nuit (Doua zile, o noapte) - Drama regizata de Luc Dardenne ii are in rolurile principale pe Jean-Pierre Dardenne, Pili Groyne, Marion Cotillard, Fabrizio Rongione si Catherine Salee personaje principale.

Filmul este o drama ce urmareste povestea Sandrei, o tanara care are la dispozitie un singur weekend pentru a-si convinge colegele sa renunte la bonusuri pentru ca ea sa-si pastreze locul de munca. Premiera va fi pe 21 noiembrie.

14. The Best of Me (Cel mai de pret cadou) - Drama romantica in regia lui Michael Hoffman ii aduce pe James Marsden si Michelle Monaghan in rolurile principale.

Dupa ce au fost impreuna in perioada liceului, Amanda si Dawson s-au despartit si au pornit pe drumuri separate. Atunci cand revin in localitatea de bastina pentru a participa la o inmormantare, flacara pasiunii se reaprinde intre ei, amandoi fiind fortati sa se confrunte cu alegerile gresite pe care le-au facut in trecut, in speranta ca un viitor impreuna nu reprezinta o utopie. Premiera va avea loc pe data de 28 noiembrie.

15. Jessabelle - Filmul este regizat de Kevin Greutert. Din distributie fac parte Joelle Carter, Mark Webber si Sarah Snook.

Tanara Jessabelle se intoarce in oraselul de bastina din Louisiana pentru a se recupera in urma unui infiorator accident de masina. Fata va trebui sa infrunte un spirit chinuit care-i asteapta intoarcerea de prea multa vreme pentru a o lasa sa-i mai scape. Premiera va fi pe 28 noiembrie.

16. The Penguins of Madagascar (Pinguinii din Madagascar) - Regia este a lui Simon J. Smith si Eric Darnell. Din distributie fac parte din Tom McGrath, Benedict Cumberbatch, John Malkovich, Andy Richter si Chris Miller.

Plini de secrete si specialisti in complicata arta a deghizarii, amuzantii si misteriosii pinguini sunt profesionisti ai spionajului global, iar acum trebuie sa faca echipa cu North Wind, o organizatie secreta condusa de agentul Classified, pentru a dejuca planurile unei caracatite malefice, gata sa subjuge lumea intreaga. Premiera va avea loc pe 28 noiembrie.

17. Scurt/4: Istorii de inima neagra - Regizat de Luiza Parvu, Radu Jude si Andrei Cretulescu, scurtmetrajul ii are pe Iulia Rugina, Florin Penisoara, Olimpia Melinte, Andi Vasluianu, Serban Pavlu, Dorian Boguta, Adina Stetcu si Paul Radu in rolurile principale.

Compus din patru filme, scurtmetrajul este legat de toate celelalte din punct de vedere tematic: toate filmele vorbesc despre viata si moarte, insa pe diferite tonuri. Povestea de baza este inspirata din fapte reale. Premiera va fi pe 28 noiembrie.

18. Horrible Bosses 2 (Sefi de cosmar 2) - In regia lui Sean Anders, comedia ii are ca personaje principale pe Jason Sudeikis, Jason Bateman si Charlie Day.

Satui sa mai asculte de sefi, Kurt, Dale si Nick decid sa-si intemeieze propria afacere. Doar ca un investitor le da lumea peste cap anulandu-le orice sansa de succes financiar. Ca sa rezolve problema, eroii pun la cale un plan de rapire a fiului investitorului. Premiera filmului va fi pe 28 noiembrie.

Sursa: Cinemagia, IMDb

Citeste si:

Serialul "Halt and Catch Fire", in premiera si in Romania

"My Little Pony", noua surpriza cinematografica

Tag-uri: , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
18 apr