Testul Cristalelor: Ce dezvăluie acestea despre sănătatea ta

De în Sanatate 15 apr 2015

Alege un cristal din poza, de care eşti cel mai atrasă? Alege-l pe cel care te atrage mai mult pe moment, nu doar culoarea ta preferată, după care mergi la explicaţiile de mai jos şi vezi ce simbolizează acestea.

Testul cristalelor

Hawlite-ul Albastru

Dacă ai ales cristalul numărul 1, ai fost rugată să lucrezi la competenţele tale de comunicare. Simţi nevoia săvorbeşti despre tot ce ai în minte? Eşti sinceră cu privire la ce simţi faţă de altcineva? Asculţi cu adevărat ceea ce au de spus cei din jur?

Această piatră reprezintă chackra care încorporează urechile, aşa că este asociată cu toate formele comunicării. Dacă ai probleme fizice la nivelul gâtului, ar trebui să vezi ce anume nu spui cuiva sau vei fi chemată să vorbeşti mult mai diplomat. Îţi înghiţi cuvintele pentru a păstra pacea şi pentru a evita conflictul? Vorbeşti cu mânie? Este vremea să rezolvi problema emoţională de la nivelul gâtului tău.

Dacă ai probleme cu urechile, poate te-ai decis să nu mai asculţi sau eşti chemată să aculţi fiecare barfă, inclusiv cele despre tine. Doar tu vei şti adevărul care se află în tine. De regulă, copiii au probleme cu urechile pentru că nu vor să audă cuvântul NU sau să ia parte la certurile părinţilor.

Acest cristal Howlite îţi poate indica faptul că nu eşti sinceră cu tine. Porţi o mască tot timpul şi nu le permiţi celorlalţi să îţi vadă adevărata faţă? Suntem unici şi avem propriile talente şi îndeleticiri, iar acum este momentul să arăţi lumii adevărata şi frumoasa TU.

Aventurin Verde

Dacă alegi cristalul numărul 2, ai nevoie de vindecare,echilibru, armonie, pace şi multă dragoste. Verdele reprezintă chakra inimii care este chakra centrală. Această chakra are de-a face cu tot ce înseamnă inimă, echilibru, armonie şi dragoste. Nu te simţi împăcată ori de cîte ori eşti în natură? Când ne plimbăm în natură, de regulă echilibrăm balanţa acestei chakre.

Optând pentru acest cristal însemnă o nevoie de vindecare sau de revenire la ceea ce era odată. Ai închis chakra după ultimele răni? Ţine minte că, odată ce închizi chakra aceasta, închizi poarta către iubire şi conexiune cu oamenii. Poate ai probleme în a-ţi face prieteni noi. De asemenea, mai este vorba de dragostea pe care o porţi pentru tine, aşa că, începe să te valorezi mai mult şi să primeşti de la viaţă tot ce vrea să îţi ofere.

Poate nu ai observat că cele mai multe spitale au pereţii vopsiţi cu verde. Aceasta este pentru că verdele este culoarea vindecării şi înseamnă în acelaşi timp dezvoltare. Aşadar, acum este vremea să te vindeci. Desigur, este indicat să îţi faci un control la inimă sau plămâni şi să le dai o mai mare atenţie.

Citrin

Dacă ai ales cristalul numărul 3, acesta însemnă că până acum i-ai lăsat pe ceilalţi să îţi conducă viaţa şi este momentul să preiei controlul. Poate că ai devenit prea dependentă de cei din jur şi stima de sine este la pământ. Puţin timp în meditaţie şi concentrare îţi va schimba viaţa.

Acest cristal îţi trage un semnal de alarmă cu privire la problemele cu banii şi îţi permite să realizezi că însemni la fel de mult cât însemnă şi ceilalţi, de aici şi vorba "Nimeni nu este de neînlocuit".

Ai puterea de a-ţi crea propria realitate prin vizualizare, stabilind ţeluri şi având curajul să faci paşii spre aceste ţeluri. Nu este nevoie de perfecţiune pentru a începe, trebuie doar să visezi măreţ.

Tag-uri: , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Sanatate
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
03 dec