Eminem

Eminem anunţă noul album "The Death of Slim Shady (Coup...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan revine în rolul de spion, într-un film...

Citeste mai mult»
Malala Yousafzai

Malala, criticată pentru un musical produs împreună cu...

Citeste mai mult»
Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»

Tentatia sex shop-ului: Dai frau liber fanteziilor?

De în Monden 1 iun 2009
Sex shopul- un tabu pentru multi desi nimic nu ne mai sperie sau ne mai mira cand vine vorba de sex si sexualitatea. Sa intru, sa nu intru? O decizie destul de greu de luat in contextul in care multi dintre cei care privesc de afara nu ezita sa-ti arunce priviri piezise cand te vad inca nehotarata in fata usii. Totusi, macar o data in viata merita sa scapi de prejudecati si sa patrunzi dincolo de geamurile negre, unde daca nu vei afla mai multe despre tine si despre propria sexualitate, macar vei avea parte de o doza de buna dispozitie cand le vei povesti prietenelor ce ai vazut acolo.

Nu ma intereseaza ce cred cei cativa trecatori care m-au surprins cercetand magazinul. Mai mult, ma confrunt cu aceeasi stare de anxietate care ma cuprinde de fiecare data cand simt ca patrund pe un teren despre care nu stiu prea multe. Magazinele de "jucarii pentru adulti" au aparut de cativa ani buni si in Romania insa sunt departe de voga pe care o cunosc in Occident si recunosc, n-am intrat niciodata pana acum.

Sex shop-ul un loc inconjurat de o aura plina de mister. Oare cine merge acolo, ce cumpara, de ce? Merg si femeile si  barbatii? Raspunsurile aveam sa le gasesc in mai putin de cateva minute. Deschid usa cu teama cu care patrunzi intr-o casa bantuita.

Mi se parea ca intru intru intr-o lume despre care nu prea mi-a placut sa vorbesc, desi detest puritanismul si din minimele lecturi ale lui Freud, am invatat ca refularile nu fac bine nimanui.

"Sex-shop [ nu dau numele, sa nu fiu acuzata ca fac reclama] va pune la dispozitie cea mai variata gama de lenjerie sexy, costumatii, vibratoare, dildo-uri, masturbatoare, aparate si creme pentru marirea penisului, afrodisiace si lubrifianti. Magazinul ce se muleaza perfect preferintelor si bugetului fiecaruia", era mesajul de promovare al magazinului caruia am decis sa-i calc pragul. Mi-a venit in minte faptul ca in trecutul omenirii civilizatii extrem de complexe si rafinate, considerau sexul ceva mult prea firesc pentru a merita osteneala unor consemnari, iar astazi a devenit o industrie.

Stim de la orele de istorie ca pentru stramosii nostri din antichitate imaginile cu conotatii sexuale erau departe de a fi niste tabu-uri. De exemplu in Grecia si Roma Antica, imagini ale falusului erau prezente aproape peste tot in viata cotidiana, acesta fiind un simbol al masculinitatii, al fortei si chiar al vietii. Pe rafturile sex-shop-ului zeci de astfel de reprezentari desi dotate cu accesorii de ultima generatie isi pierd din maretia 'anitica' transformandu-se in simple unelte de provocat placare.

Mai tarziu, in Evul Mediu, a aparut reprimarea violenta a sexulitatii, cand orice tentativa de explorare a sa era retezata de la radacina. Copiii erau aspru supravegheati si in familie si in scoala, iar pedepsele pentru caderea "in ispita" erau drastice, orice inovatie care nu duce la procreere fiind degradanta si nesanatoasa. Zambesc. Societatea actuala pare sa fi instaurat un cult al sexului. Femei si barbati mai mult dezbracati decat imbracati ne privesc deopotriva de pe copertele revistelor, de pe panouri publicitare, din paginile ziarelor. Iar daca te-ai hotarat sa aduci ceva mai multa actiune in dormitor, inspiratia este la tot pasul.


 

Astazi sunt suficiente cateva cuvinte cheie si un click si iar pagini intregi de  filme si filmulete, de testimoniale cu cele mai ascunse  fantazii sexuale sau ultimele inventii care sa te "stimuleze", (cuvantul a stimula- poate fi acceptat in acest context  in toate modurile) iti sar in ajutor.

"Va pot ajuta cu ceva?", imi sare in ajutor un reprezentant al magazinului in care tocmai intrasem. L-am convins sa-mi fie pentru cateva minute ghid si sa-mi prezinte magazinul ce se lauda ca la fiecare pas ascunde obiecte care iti pot oferi cele mai nebanuite placeri.

Afrodisiace sub forma de picaturi pentru marirea libidoului, "secretul actorilor de filme porno"- solutia eficienta in intarzierea ejacularii, produse de inhalat pentru scopuri recreative indeosebi pentru a spori placerea sexuala, drajeurile afrodisiace sau picaturile dragostei, care se pun in bautura si au un puternic efect excitant, lenjerie comestibila, lenjerie sexy sau sado-maso, (dupa preferinte) ciorapi, catuse,  vibratoare, tot felul de bile si bilute, carti despre sex, reviste,  DVD-uri, lubrifianti, sau banalele prezervative- toate la un loc, doar pentru ca visele cele mai ascunse sa devina realitate. Nu prea stiu ce sa cred, insa incerc sa par impresionata.

De la el al aflat ca in ultimul timp femeile trec mult mai des decat in anii trecuti pragul magazinului, cand clientela se baza in general pe barbati. Daca la inceput acestea cumparau lenjerie intima, parfumuri cu feromoni si in general obiecte cu care sa-si impresioneze iubitul de mai bine de un an s-a observat o schimbare de comportament de consum al doamenelor.  "Acum cumpara si vibratoare, dildo-uri si tot felul de obiecte care sa le ajute sa ajunga la orgasm fara a fi neaparat nevoie de existenta unui partener".

Cea mai mare trecere dintre produsele generatoare de placeri o are vibratorul. "Nu doar femeile il cumpara. Barbatii il cumpara pentru a le face cadouri iubitelor", imi spune vanzatorul, care incearca sa ma convinga, aratandu-mi cateva modele de "ultima generatie". Nu ma las convinsa, si merg mai departe cu interogatoriul. 

"In ceea ce priveste distributia pe sexe a clientilor magazinului numarul acestora este aproape egal intre femei si barbati desi la inceput mai mult sexul tare se aventura inauntru".

Cea mai fidela categorie de clienti sunt persoanele cu varsta intre 30-40 de ani ( pentru ca acestia au mai multi bani, iar preturile nu sunt tocmai mici)  insa sunt si multe femei trecute de prima tinerete care isi cauta vibratoare sau diverse accesorii sexuale sau barbatii de peste 50 de ani care cumpara uleiuri, creme sau diferite substante pentru potenta...

Clientii sex-shop-urilor nu sunt  niste ciudati  sau obsedati sexual ci persoane care cauta sa-si diversifice viata sexuala. Putine condimente adaugate in viata de cuplu  vor mentine flacara pasiunii aprinsa, iar o vizita la un sex-shop te  poate ajuta sa gasesti diferite forme prin care sa iti surprinzi partenerul si o metoda de a nu permite  monotoniei sa afecteze viata voastra sexuala.  Te tenteaza?

Tag-uri: , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 apr