armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»

Sunteti compatibili? Astrologul va explica detaliat!

În Dragoste & Sex 5 dec 2009
Renumitul astrolog Minerva te pune la curent cu tot ce trebuie sa stii despre relatia ta de cuplu prin prisma astrelor. Te invata cum sa privesti astrologia din acest punct de vedere si ce trebuie sa faci spre binele relatiei pe care o ai. Totul intr-un serial despre sinastrie sau compatibilitatea de cuplu, numai pe Feminis.ro!

Compatibilitatea de cuplu, sau sinastria, este un subiect pe cat de complex pe atat de delicat chiar si in astrologie. De ce? Pentru ca sunt o suma de factori care trebuie luati in considerare si de aceea putini astrologii se incumeta sa faca acest tip de analiza. Nu faptul ca ia ceva timp sa faci o asemenea analiza ii impiedica sa faca acest lucru, ci faptul ca implica multa responsabilitate. Dar mai ales contrazice teoria compatibilitatii instituita de astrologia clasica. Conform acesteia, compatibilitatea se explica prin afinitatea dintre semne. Se spune ca semnele de Foc sunt compatibile ele intre ele dar Si cu semnele de Aer. Similar, semnele de Pamant cu cele de Apa.

In peste 80 la suta din sinastriile pe care le-am studiat, am avut surpriza sa constat ca lucrurile nu stau tocmai asa. Din aproape 1000 de asemenea cazuri, 973 mai precis, teoria nu se verifica decat la 128. Ce se intampla cu restul? Asa am avut surpriza sa constat ca, de fapt, nu semnul este cel care imprima compatibilitatea intre doi oameni ci tipul de relatie care se stabileSte intre planetele personale: Soare, Luna, Mercur, Venus, Marte.

Pana la a sti ce anume vrei sa afli, de la compatibilitatea in astrologie, este un drum lung, puternic marcat de probabilitate datorita influentelor exterioare – educatie, mediu social, tabuu-uri sociale – averea sau un defect fizic, mentalitate, parinti care nu se inteleg, parinti care nu isi doresc nora sau ginerele, criteriile de sociale s.a. si creioneaza un tablou dinamic, cu interdependente si interactiuni la fel de complexe. Am avut o situatie in care un tata nu dorea ca fiul lui sa se casatoreasca cu fata pe care o iubea pentru ca parintii acesteia erau surdo-muti. Un moment cred ca i-am dat dreptate, dar am avut acea strafulgerare de moment si l-am intrebat daca stie cumva, defectul era ereditar sau dobandit. Supriza a fost ca stia despre defect ca este dobandit. In acel moment am inteles ca, in fapt, ma loveam de un tabuu. Era vorba nu atat de pozitia sociala a virtualului socru – avea o mica afacere, cat de prestanta. Ce va spune lumea cand va afla ca s-a incuscrit cu un surdo-mut? Am stat cateva ore de vorba incercand sa ii explic ca nefiind un defect ereditar  nepotii vor fi sanatosi. Nu am putut darama cu cateva ore de argumente, indaratnicia tatalui. Dar cateva luni mai tarziu au venit la cabinet tinerii. Se casatorisera impotriva interdictiei familiei, locuiau cu chirie si spuneau ca sunt fericiti. Iar temele lor astrale aveau foarte multe lucruri in comun. Chiar daca eu nu ajungeam sa cunosc cazul, ei tot s-ar fi casatorit.

Toate relatiile noastre au o parte pozitiva si implicit, una negativa, elemente care se regasesc in analiza astrologica. Este nevoie de experienta si rabdare pentru a cunoaste profunzimea problemele cu care se vor confrunta cei doi.

Nu rata!

Saptamana viitoare, serialul nostru continua de unde a ramas. Minerva va explica si va ajuta sa descifrati care este „evolutia Soarelui, a Lunii, a lui Marte si a lui Venus” asupra relatiei, pentru a afla care sunt nevoile, sperantele si dorintele cuplului.

Doi oameni se iubesc, se doresc, vor sa fie impreuna. Facand sinastria descoperi, la un moment dat insa, ca in viata lor pot aparea piedici insurmontabile si va urma un divort. Cum sa explici acest lucru celor doi?

 Un alt caz: o pereche a venit la mine cu rugamintea de a-i ajuta sa gaseasca o data potrivita pentru nunta. In momentul in care am facut suprapunerea temelor prima intrebare care mi-am pus-o a fost cum sa le spun ca dupa cateva luni vor divorta, erau prieteni de aproape 4 ani Si iSi doreau cu disperare sa fie impreuna. Dar simpla armonie dintre Luna ei Si Luna lui nu era un argument care sa sustina mariajul. Celelalte planete personale, in opozitie Si in patrate, aratau o relatie tensionata, cu o tendinta clara a ei de a-l domina pe el. Am ales sa le spun adevarul. Nu m-au ascultat, cred ca au plecat de la mine convinSi ca sunt o impostoare. Acum cateva saptamani m-a cautat ea. Se casatorisera in 2008 dar in martie anul acesta s-au despartit. Nu se putea intelege cu soacra, ba mai mult, il acuza pe fostul sot ca nu se putea rupe de maica-sa. I-am adus aminte de discutia noastra de anul trecut. ?i-o amintea, a recunoscut ca le-am spus ca vor divorta, dar nu putea sa conceapa ca divortul lor aparea scris in astre.

Dar cred ca este mai bine sa incepem cu elementele de baza pentru a intelege ce este sinastria. Nu spun ca sunt un specialist, dar va pot oferi cateva elemente care sa va faca sa va aplecati mai atent asupra ideii de compatibilitate in cuplu.

Daca vreti sa stiti care sunt nevoile, sperantele si dorintele unui cuplu trebuie sa priviti harta natala a celor doi urmarind evolutia Soarelui, a Lunii, a lui Marte si a lui Venus, dar si a Ascendentului. Daca, in general, Soarele si Luna indica adevaratele necesitati ale cuplului, Venus si Marte vorbesc despre dorinta si atractie, iar Ascendentul da sugestii asupra felului in care concep viata in doi, partenerii.

Normal, o relatie foarte buna este aceea in care necesitatea se completeaza cu nevoia (Soare – Luna), dorinta, sentimentul si atractia (Venus – Marte). In general, o cale de a afla cum va evolua relatia dintre doi oameni este dea vedea care sunt relatiile dintre cuplurile planetare pomenite si Ascendent din hartile amandoura dupa modelul: Soare El – Soare Ea, Luna El  – Luna Ea, Venus El – Venus Ea, Marte El – Marte Ea si Ascendent El – Ascendent Ea. Cand acestea sunt plasate in acelasi gen de semne, masculin sau  feminin ori sunt intr-un sextil ( aspect armonic) foarte strans, spunem ca, in general, aceste persoane sunt compatibile. Dar este doar partea vizibila a aisbergului, lucrurile sunt mult mai complicate decat atat. De aceea cred ca cel mai indicat ar fi sa discutam putin despre planetele amintite pentru a intelege mai bine ideea de compatibilitate si pentru a stabili o ordine a importantei lor dar si tonul pe care il dau intr-o sinastrie.
 
Nu rata!


Saptamana viitoare, serialul nostru continua de unde a ramas. Minerva va explica si va ajuta sa descifrati care este „evolutia Soarelui, a Lunii, a lui Marte si a lui Venus” asupra relatiei, pentru a afla care sunt nevoile, sperantele si dorintele cuplului.

Tag-uri: , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 6

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

(09.12.2009, 14:30)
Si inca ceva... In istorie , se stie ca la curtile regale ,un om important pe langa suveran era astrologul ,astrolog care-l salva pe acesta de multe erori si alegeri gresite. Mi-ar placea foarte tare ca meseria de astrolog sa ajunga la acelasi nivel ca si atunci, poate chiar si mai sus, astrologul sa devina un consilier spiritual al celor care duc in mana destinele unei tari. Asa am avea doar oamenii destinati sa aiba un cuvant de spus ,oameni benefici ,oameni inteligenti si care chiar pot face ceva pentru neamul lor si tara. (Un exemplu elocvent ar fi suprapunerea hartii celui ales cu harta tarii pe care o conduce si observarea daca Nodul Nord al ambilor coincid... Asa ne-am scuti si de cheltuieli inutile , si sa ne facem de ras in fata altor state)..Nu credeti,doamna Minerva , ca un consilier de genul acesta ar fi o bogatie pentru cei care ne conduc?
Răspunde-i
(09.12.2009, 14:23)
Din punctul meu de vedere Astrologia reprezinta acel tip de cunoastere indispensabil pentru oricare dintre noi.Faptul ca mai exista oameni care cred acelasi lucru nu poate decat sa ma bucure si sa ma faca sa vad ca nu suntem singuri cei care credem ca nu se poate accede in Era Varsatorului fara schimbarea mentalitatii, fara a trece pe o treapta de vibratie superioara...Astept cu nerabdare ca vad aparitia Universitatii....
Răspunde-i
Minerva (09.12.2009, 14:08)
Doamnelor, domnisoarelor si domnilor, pentru datele de contact cititi va rog ProfilMinerva. Multumesc.
Răspunde-i
Minerva (09.12.2009, 14:07)
Zyrconix, nu doar eu ci si Asociatia Astrologilor din Romania luptam pentru acest lucru. Ne-am dori chiar o universitate de profil. In ce ma priveste, voi face asa cum am facut dintotdeauna din astrologie un crez. Citind partea a doua a materialului vei vedea ca exact despre sinastrie vorbesc. Si despre faptul sau ciudatenia, ca multe din valorile astrologiei clasice, par ca astazi sa se potriveasca foarte greu cu ceea ce se intampla.
Răspunde-i
(08.12.2009, 12:06)
Doamna Minerva, incercati sa explicati si sa anulati convingerea majoritatii ca Astrologia reprezinta acele horoscoape care apar zilnic in ziare si reviste si care nu au nimic in comun cu adevarata Astrologie..Personalitatea, energia detinuta de o persoana poate fi studiata doar pe baza unei harti personale-numita astrograma, evenimentele prin care trece acea persoana se pot studia pe baza de tranzite, revolutii solare solara,etc...Compatibilitatea se studiaza pe suprapunere de harti numita sinastrie sau harta compusa,etc.. Astrologia este una dintre cele mai vechi stiinte care ar trebui introdusa ca materie de studiu in scoala-asa cred eu. Asa , fiecare dintre noi ne-am cunoaste potentialul, punctele slabe si cele tari si ne-am construi destinul REAL ,ne-am cunoaste REAL si probabil ca asa vom elemina esecurile, relatiile tensionate si bolile...
Răspunde-i
Bonnye Katherine Hritcu (07.12.2009, 12:07)
eu sunt taur, iar sotul meu la fel. asta ar insemna ca fiind dominati de planta venus amandoi, suntem compatibili, nu? oricum, noi suntem aproape identici. semanam f mult intr-o multitudine de aspecte.
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 apr