Spaţiul de socializare din living: 10 moduri în care îl poţi amenaja

Fiecare casă trebui să aibă un spaţiu de socializare amenajat, iar de cele mai multe ori acesta îşi face loc fie în bucătărie, fie în living.

socializare

Astăzi vom vorbi despre spaţiul de socializare amenajat în living. De cele mai multe ori, spaţiul de socializare reprezintă punctul focal al încăperii, iar aici se strâng prietenii şi familia ori de câte ori îţi trec pragul casei.

O primă variantă şi cea mai simplă este să aşezi o canapea în mijlocul încăperii, iar din faţa ei să nu lipsească măsuţa de cafea. Este recomandat să alegi o canapea colorată, iar mai multe recomandări găseşti aici » Canapele colorate pentru un design de interior îndrăzneţ.

Măsuţa de cafea, de preferat ar fi să fie din sticlă şi să o înconjori cu decoraţiuni precum statui sau vaze, pe care ţi le-ai achiziţionat de prin vacanţele în care ai fost în ţările exotice.

Citeşte şi: Felinarul, obiectul decorativ pentru un spaţiu de poveste

Şemineul este elementul care nu dă niciodată greş într-un living, mai ales atunci când vin prietenii în vizită toamna sau iarna şi trebuie să savuraţi un vin fiert în timp ce vă amintiţi momente din tinereţe. Sunt nenumărate variante de şemineuri: albe, negre, transparente, în culori închise sau deschise, iar tu tot ce trebuie să faci este să îţi achiziţionezi unul care să se integreze în decor.

Pentru întâlnirile formale care au loc la tine acasă, poţi amenaja un spaţiu în mijlocul living-ului. Cu o măsuţă de cafea şi 4 fotolii ai rezolvat problema. Desigur, poţi opta pentru 2 canapele pe care să le aşezi faţă în faţă, dar fiind vorba de întâlniri formale, cred că fiecare ar dori să nu îi fie invadat spaţiul intim.

Citeşte şi: Spălătorie la tine acasă: 11 idei de amenajare inedite

În cazul în care suprafaţa living-ului nu îţi permite să amenajezi spaţiul de socializare în mijloc, poţi la fel de bine să alegi o variantă la fel de bună, şi anume canapeaua pe colţ, în faţa căreia să aşezi un taburet mai mare sau chiar o măsuţă de cafea dreptunghiulară sau rotundă.

Dacă eşti o fire boemă, poţi să umpli pereţii camerei de socializare cu cărţi. În mijlocul încăperii aşezi o canapea, 2 scaune, 2 fotolii şi o măsuţă, iar de jur împrejur numai cărţi. Aceasta este, de asemenea, o metodă nemaipomenită prin care îţi poţi pune amprenta personală asupra încăperii, întrucât poţi alege doar cărţile care îţi sunt cel mai aproape de inimă.

Vezi mai multe sugestii de amenajare a spaţiului de socializare în galeria de mai jos. 

Galerie foto
Tag-uri: , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Casa & Gradina
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 sep