Spălătorie la tine acasă: 11 idei de amenajare inedite

O spălătorie este absolut necesară în orice casă. Desigur, ideea de spălătorie este vizualizată de noi ca o baie simplă, cu o maşină de spălat în care ne punem hainele murdare.

rufe

Totuşi, ar trebui să ne gândim la un astfel de spaţiu dintr-o cu totul altă perspectivă. În galeria de mai jos am pregătit 11 idei de spălătorii pe care le putem amenaja chiar la noi acasă, mai ales dacă avem la dispoziţie un spaţiu mai mare.

Indicat este să optezi pentru combinaţii de culori deschise, care să capteze atenţia cu uşurinţă. Maşina ta de spălat nu trebui să stea într-o cameră mică şi obscură. Această variantă este valabilă pentru casele mici, precum garsonierele, unde nu poţi să faci schimbări majore.

Citeşte şi: Marmura neagră: Cum o folosim pentru un design interior strălucitor

Ai grijă să ai mereu spaţiu suplimentar la dispoziţie pentru coşul de rufe, pentru un dulap sau chiar pentru o insulă pe care să o aşezi în mijlocul spălătoriei.

Ca să economiseşti spaţiu, poţi să creezi mobilier personalizat pentru spălătoria de la tine din casă. Spre exemplu, maşina de spălat poate fi încadrată cu uşurinţă sub o masă pe care îţi poţi aşeza anumite lucruşoare.

Dacă nu ai suficient spaţiu la dispoziţie, optează pentru aşezarea pe verticală. Aşază uscătorul de rufe peste maşina de spălat, iar lângă ele creează un dulap în funcţie de spaţiul rămas.

Citeşte şi: Canapele colorate pentru un design de interior îndrăzneţ

De ce să ai parte de o spălătorie întunecată, când poţi avea ferestre la încăpere aşa cum ai la toate celelalte camere din casă. De asemenea, modul în care îţi vopseşti pereţii trebuie luat în serios. Poţi opta pentru culori vesele sau poţi lipi tapet peste tot, dacă ai un model preferat.

Absurd sau nu, spălătoria poate fi folosită şi pe post de birou, iar în galeria de mai jos ai un exemplu care te va cuceri cu siguranţă.

În cazul în care locuieşti într-un apartament mic şi nu îţi permiţi să ai o cameră specială pentru spălat rufele, nu trebuie să duci maşina de spălat hainele în baie. Poţi să o bagi într-un dulap din living. Este o nebunie, ai putea să crezi, dar aşa cum poţi vedea şi în imagini, este acea doza de nebunie de care are nevoie designul casei tale.

Galerie foto
Tag-uri: , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Casa & Gradina
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
23 oct