"SOIREES DE LA MODE 14", in memoria actritei AUDREY HEPBURN

De în Moda 16 sep 2014
Primul mare eveniment de moda al noului sezon este editia a 14-a a , ”SOIREES DE LA MODE”, ce va avea loc astazi, 16 septembrie ora 20.00, in locatia ce devine traditionala : Howard Johnson Grand Plaza Hotel.

La sarbatorirea a 85 de ani de la nasterea marii actrite, AUDREY HEPBURN, devenite un Icon de stil si atitudine pentru un intreg secol, ea a devenit noua tema pentru ”SOIREES DE LA MODE 14″.

AUDREY HEPBURN a fost desemnata in acest an, de presa internationala de film, sustinuta de cea de lifestyle, ca: "cea mai frumoasa femeie a ultimilor 50 de ani”. A fost considerata deci ca cea mai potrivita alegere pentru noua editie a SDLM, dupa Iconul national reprezentat de Maria Tanase, tema anterioara, la editia cu numarul 13.

Au fost invitati sa-si prezinte viziunile creative inspirate de AUDREY HEPBURN un numar de peste 12 designeri. Printre acestia ii regasim pe: Natalia Vasiliev, Agnes Toma, Simona Semen, Marie Ollie, Mirela Fraser, Sandra Galan, Kinga Varga, Florina Ivascu,  Norina Stoica, La Chatterie,  R’Ias Couture, Rozalia Bot. 

"Eu cred ca SOIREES DE LA MODE este tipul de eveniment de moda ”exercitiu”. Este unul dintre cele mai interesante forme de manifestare creativa a unui grup de designeri, de exprimare a unei viziuni, cumva colective, asupra celor mai importante teme din moda si lifestyle, din zona spirituala pana in cea a marilor personalitati ale lumii.

Astfel moda interactioneaza profund cu celelate domenii ale vietii si culturii, devine exponent si senzor de reflectare a acestora prin limbajul atat de aparte al creatiei vestimentare autentice, romanesti. SOIREES DE LA MODE este gandit ca o stare de gratie, in afara regulilor si constrangerilor, un omagiu, o expunere personalizata intens, o daruire a unor oameni speciali. E generozitate si libertate, in stare pura. E pasiune si placere oferita tuturor. E bucurie comuna.” a declarat Alin Galatescu – Director General Avanpremiere, organizator SOIREES DE LA MODE.

Citeste si:

Karl Lagerfeld la 81 de ani: 5 lectii diferite de viata

Pasii-cheie pentru o cariera de model

Tag-uri: , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Moda
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
23 noi