Sindromul "dragoste la prima vedere" - 7 semne care arată că suferi din cauza lui

De în Dragoste & Sex 10 sep 2015

Ai auzit de conceptul de dragoste la prima vedere, dar cum recunoşti semnele? Te numeri şi tu printre adepţii acestei "religii"?

dragoste la prima vedere

În această lume există oameni care sunt responsabili de ceea ce se întâmplă cu inimile lor.

Dar mai sunt şi acele persoane ale căror sentimente îi lovesc frontal, de parcă ar fi un tren de mare viteză, şi înainte de a avea o secundă pentru a procesa ceea ce s-a întâmplat, ei ajung să încerce să înţeleagă cum a putut cineva să fie inclus în gândurile lor de zi cu zi atât de repede.

Iată cum poţi să ştii dacă suferi de sindromul "dragoste la prima vedere", potrivit editorilor de la elitedaily.com:

1. Eşti o romantică incurabilă. Sindromul "dragoste la prima vedere" este bazat în mod fundamental pe emoţii intense frecvente şi pe faptul că ai fantezii cu privire la lucruri romantice, aşadar acesta este cel mai important semn.

2. Totul sau nimic - aşa ar putea fi descrise momentele în care te îndrăgosteşti. Atunci când este vorba de sentimentele tale pentru cineva, nu există cale de mijloc. Fie nu simţi nimic în direcţia acelui cineva, fie simţi mult prea multe.

3. În mod normal, nu te îndrăgosteşti de mai mult de o persoană o dată. Toate acele sentimente puternice pentru mai multe persoane, în acelaşi timp, ar fi prea extenuante. Partea emoţională a creierului tău ar fi suprasolicitată.

4. Tu nu ai un "tip" de bărbat. Persoanele cu sindromul "dragoste la prima vedere" nu prea aderă la un tip de persoanăm deoarece orice om le poate trezi interesul în orice moment al vieţii lor.

5. Urăşti procesul obişnuit de a-ţi da întâlnire. Ideea de a-ţi da întâlniri te face să te simţi nervoasă, deoarece sentimentele tale nu sunt niciodată obişnuite. Nu îţi place să îţi vezi obiectul afecţiunii tale o dată pe săptămână, preţ de câteva ore, la o întâlnire în care luaţi cina vineri seară.

6. Nu ai dezvoltat niciodată, cu adevărat, sentimente pentru un prieten. Natura sindromului "dragoste la prima vedere" este că tu ştii imediat dacă eşti sau nu interesată de cineva, deoarece sentimentele tale te lovesc direct în faţă. Aşa că dacă eşti deja prietenă cu cineva, îţi va lua foarte mult timp să vezi acea persoană într-o altă lumină, cu potenţial amoros.

7. Cel mai mare defect al tău este că tu te îndrăgosteşti de ideea unei persoane mai mult decât te îndrăgosteşti de persoana în sinne. Acest lucru se întâmplă multor oameni, dar şi se întâmplă mult mai frecvent ţie.

De vreme ce sentimentele tale vin fără niciun avertisment şi adeseori nu ştii prea multe despre acea persoană, s-ar putea să fii prinsă în propria ta "percepţie" despre omul de care te-ai îndrăgostit şi să îl ridici pe un piedestal pe care îl merită sau nu. (Via.)

Tag-uri: , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
18 ian