Saturn in conjunctie cu planetele transpersonale

De în Monden 25 dec 2012
Vezi aici aspecte ale lui Saturn in conjunctie cu planetele transpersonale.

Saturn in conjunctie cu Uranus Natal

Acest tranzit se caracterizeaza prin cresterea responsabilitatilor fata de prieteni, grupuri si organizatii. Adesea veti putea fi angrenat(a) in grupuri si organizatii profesionale si veti putea manifesta interesul pentru integrarea unor noi metode si a unor tehnologii moderne in activitatea profesionala. in timpul acestui tranzit, activitatea profesionala poate fi legata de constructie, fabricatie sau cercetare si dezvoltare, in special in industria electronica. Puteti deveni preocupat de organizarea si managementul afacerilor si profesiei. Este posibil sa fiti ambitios in realizarea scopurilor si obiectivelor profesionale. Puteti avea fie succes personal sau dimpotriva ghinion, in functie de actiunile din trecut. Aceste consecinte apar prin circumstante karmice bruste, neasteptate.

Perioada este favorabila proiectelor stiintifice importante sau matematicii, pentru aplicarea practica a ideilor originale si a intuitiei. Tranzitul lui Uranus in conjunctie cu Saturn Natal are aceeasi semnificatie ca tranzitul lui Saturn in conjunctie cu Uranus Natal, totusi dureaza de obicei mai mult si indica o perioada sustinuta de activitate de grup si schimbari radicale in afacerile profesionale. El apare o data la 84 de ani.

Saturn in conjunctie cu Neptun Natal

Acest tranzit este caracterizat de concentrare ferma si focalizare. Asociate acestui tranzit sunt activitatile legate de arta, muzica, distractii, fotografie, medicamente, droguri, spitale, aziluri, universitate si alte institutii culturale. Puteti manifesta interes pentru istorie, cultura, traditiile religioase, artistice, culturale ale altor tari. Aceasta este o perioada favorabila pentru meditatie si pentru discipline importante. Este posibila o sporire a capacitatii de constientizare a modului de realizare a unor scopuri importante dv.

Puteti avea depresii emotionale, ca urmare a reamintirii unor experiente trecute neplacute, dureroase, dar trebuie sa la infruntati si sa le intelegeti asa cum sunt, pentru ca neacceptarea lor poate conduce la manifestari necontrolate, irationale. Puteti avea stari de frica si anxietate. Daca aceasta conjunctie este afectata este posibila detentia. Reveria si autocompatimirea trebuiesc evitate, pentru ca impiedica gasirea unor solutii corecte la aceste probleme. De asemenea, trebuiesc evitate sedintele de spiritism si alte practici de acest fel.

Puteti fi nesigur(a) in afaceri, cu prietenii sau in problemele familiale. Influenta acestei conjunctii va poate indica deceptii in afaceri, profesie chiar posibilitatea unor scandaluri publice. Va puteti angrena in afaceri si secrete profesionale sau guvernamentale sau in scandaluri politice. Desi dusmani ascunsi pot sta in calea succesului dv., daca aceasta conjunctie este afectata, ei sunt mai mult imaginari.

Tranzitul lui Neptun in conjunctie cu Saturn Natal are aceeasi semnificatie ca tranzitul lui Saturn in conjunctie cu Neptun Natal, totusi acesta este de durata mai mare si indica o perioada sustinuta de activitate profesionala secreta si necesitatea de constientizare a subconstientului. Acest tranzit apare o data in viata.

Saturn in conjunctie cu Pluto Natal

Acest tranzit este caracterizat de responsabilitati  profesionale cu consecinte indepartate. Aceasta perioada va poate intensifica puterea de focalizare. Totusi, puteti impune o disciplina severa. Acest tranzit poate duce la sfarsitul unor experiente vechi, in special in activitatea profesionala, in afaceri si politica si la inceputul altora noi. In timpul acestui tranzit reputatia dv. poate depinde de realizarile si scopurile trecute.

Perioada este favorabila autorefacerii, imbunatatirii afacerilor si activitatilor profesionale si pentru imbunatatirea eficientei in munca si a metodologiei profesionale. Tranzitul este favorabil evolutiei spirituale si practicii meditatiei. De asemenea sunt favorizate studiile si cercetarile stiintifice, matematice sau spirituale.

Saturn in aspecte tensionate cu Punctele importante ale temei astrale

Pot fi stimulate adesea activitatile legate de stiinta de avangarda si ocultism. Puteti fi implicati in secrete guvernamentale, politice sau de grup. Puteti fi impiedicat sau ajutat de asociatii monopoliste in diferite moduri. Puteti fi implicat profesional sau cu afaceri in domenii ca: taxe, asigurari, mosteniri, asociatii financiare sau chestiuni testamentare. In timpul acestui tranzit afacerile, profesia, preocuparile ecologice sunt in prim plan. Contractele si responsabilitatile in afaceri pot avea o mare insemnatate pentru dv. Daca aceasta conjunctie este afectata, puteti avea un comportament paranoid sau va puteti simti in pericol. In cazuri extreme, preocuparile dv. pentru viata si moarte pot avea aceasta cauzalitate. Chiar poate surveni moartea cuiva apropiat.

Tranzitul lui Pluto in conjunctie cu Saturn Natal are aceeasi semnificatie ca tranzitul lui Saturn in conjunctie cu Pluto Natal, totusi acesta este de obicei de durata mai mare si indica o perioada de sustinere pentru implicarea in activitati importante de natura stiintifica, in afaceri, profesie si politica. Acest tranzit apare o singura data in timpul vietii.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
22 aug