Saturn in aspecte tensionate cu Punctele importante ale temei astrale

De în Monden 25 dec 2012
Saturn in aspecte tensionate cu Punctele importante ale temei astrale. Vezi aici caracteristici pentru fiecare din Punctele importante ale temei astrale.

Saturn in conjunctie cu Nodul Nord Natal

Acest tranzit este caracterizat de atitudini conservatoare fata de credintele si curentele populare curente. Puteti simti nevoia de a va conforma mediului social ca mijloc de protectie si securitate personala. Activitatea dv. personala va poate implica in aceste curente populare, in vreun fel.

Tranzitul Nodului Nord in conjunctie cu Saturn si tranzitul Nodului Sud in opozitie cu Saturn au aceeasi semnificatie ca si Saturn in tranzit in conjunctie cu Nodul Nord si in opozitie cu Nodul Sud; totusi acesta este de durata putin mai mare si indica o perioada de sustinere pentru implicarea in curentele si obiceiurile populare la nivel profesional si de obicei conservator.

Saturn in conjunctie cu Mijlocul Cerului Natal

Ambitiile profesionale si pentru incununarea carierei dv. sunt caracteristicile acestui tranzit. Va puteti bucura de faima si renume, ca urmare a calitatii muncii depuse. Oricum, daca aceasta conjunctie primeste aspecte disonante de la planetele natale sau in tranzit, dezvaluirea faradelegilor trecute, poate conduce la pierderea norocului si caderea din inaltele pozitii(functii). In orice caz, aveti in acest tranzit, un nou avant in cariera profesionala, care se finalizeaza dupa 7 ani cand Saturn in tranzit va fi in conjunctie cu Ascendentul Natal.

O alta caracteristica a acestui tranzit este cresterea responsabilitatii dv. profesionale. Atitudinile dv. conservatoare politice si profesionale sunt adesea adoptate. Aveti o mai mare ambitie pentru un statut monden si siguranta, iar acestea va pot indrepta catre corporatii de afaceri, parteneriate, guvernare si politica.

Saturn in sextil cu Luminariile

Saturn in sextil cu Nodul Nord Natal

Acest tranzit se caracterizeaza prin angrenari in activitati profesionale si afaceri de interes public. Va conformati conceptiilor si atitudinilor culturale ca mijloc de protectie si avansare profesionala. Sunteti precaut(a) in legatura cu publicul si cautati sustinerea si aprobarea din partea elementelor conservatoare ale societatii.

Tranzitul Nodului Nord in sextil cu Saturn natal si tranzitul Nodului Sud in trigon cu Saturn natal are aceeasi semnificatie ca tranzitul lui Saturn in sextil cu Nodul Nord natal si in trigon cu Nodul Sus natal; totusi, acesta este de obicei de durata un pic mai mare si indica o perioada sustinuta de integrare in social a activitatii si afacerilor profesionale ale individului si uneori avansare, prin apelarea la elementele conservatoare ale societatii.

Saturn in sextil cu Mijlocul Cerului natal

Acest tranzit se caracterizeaza prin idei pentru avansare profesionala si stabilizarea afacerilor profesionale si a celor casnice. Faceti progrese serioase atat in activitatea profesionala cat si in afacerile familiale. Acesta este un tranzit favorabil pentru afaceri si activitatea politica. Puteti avea beneficii financiare din relatiile cu persoane mai in varsta, echilibrate si mature.

Saturn in trigon cu Nodul Nord natal

Acest tranzit se caracterizeaza prin angrenari in activitati profesionale si afaceri de interes public. Va conformati conceptiilor si atitudinilor culturale, ca mijloc de protectie si pentru avansare profesionala. Sunteti precaut(a) in legatura cu publicul si cautati sustinerea si aprobarea din partea elementelor conservatoare ale societatii. Exista o tendinta puternica de identificare cu cultura traditionala. E posibil sa fiti mai critic(a) fata de atitudinile si conceptele culturale curente.

Saturn in trigon cu Mijlocul Cerului natal

Acest tranzit se caracterizeaza prin idei pentru avansare profesionala si stabilizarea afacerilor profesionale si a celor casnice. Faceti progrese serioase atat in activitatea profesionala cat si in afacerile familiale. Acesta este un tranzit favorabil pentru afaceri si activitatea politica. Puteti avea beneficii financiare din relatiile cu persoane mai in varsta, echilibrate si mature. E posibila o apropiere (intelectuala) de responsabilitatile casnice si un mers usor in afacerile profesionale.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 noi