Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»

Saturn in Cadranul al Patrulea

De în Monden 30 dec 2012
Saturn in Cadranul al Patrulea, in Casele a 10-a, a 11-a si a 12-a.

Casa a 10-a

Aici gasim dorinta unei cariere stralucite sau a unui nivel de trai mai bun decat cel avut, precum si hotarare de a avea succes in profesie. Acest lucru este valabil mai ales dupa inchierea primul ciclul saturnian, dupa varsta de 29 de ani. Aceasta pozitie ofera posibilitatea organizatorii si planificarii manageriale pe termen lung, autoritate si putere. Aceasta pozitie induce uneori complexul lui Napoleon sau cum este numit complexul dictatorial.

In timp ce Casa a 6-a vorbeste despre normele muncii, Casa a 10-a stabileste regulile de munca pe care o identifica cu cariera. In context familial, a vietii de familie, Casa a 10-a semnifica atitudinea vis-a-vis de rolul jucat de tata in viata noastra. Saturn aici face ca imaginea tatalui sa fie deosebit de puternica, ea va induce atitudinea de responsabilizare, faptul ca nativii isi vor lua in serios responsabilitatile de parinte. Vor fi preocupati de dezvoltarea si cresterea copilului cat mai normal.

Aspectele cu Luna

La locul de munca este posibil sa doreasca sa conduca sau sa-si ghideze permanent colegii de munca, in orice caz, isi va lua cariera sau profesia mai in serios decat o fac ceilalti. Atat la locul de munca cat si acasa se va comporta ca un sef bazandu-se pe aspectele practice ale vietii. Sunt deplin constienti (mai mult decat majoritatea) de locul si rolul lor in societate. Ar putea trai intens sentimentul ca se afla sub lupa, ca sa spun asa, atunci cand vine vorba despre calea pe care alege sa o iau atunci cand decid ce cariera sa aleaga sau rolul pe care si-l asuma.

Atitudinea fata de lume este una defensiva care poate duce la constientizarea importantei lor in lumea materiala. Adesea adopta o abordare mai degraba conservatoare a vietii care poate sau nu sa intre in conflict cu aspiratiile lor personale. Isi vor asuma responsabilitati imense cu usurinta ceea ce ar putea actiona impotriva lor la un moment dat, asa ca ar trebui sa fie atenti nu cumva sa-si asume mai multe lucruri decat pot duce. Daca se simt depasiti, sa delege din responsabilitati si altora!

Casa a 11-a

Aceasta pozitie are o functie oarecum asemanatoare cu cea a Casei a 7-a. Casa a 11-a trebuie inteleasa ca o casa care reglementeaza relatiile unui individ cu ceilalti. Acest lucru implica relatia lor cu prietenii ca pe o familie extinsa si organizatia pentru care lucreaza.

Saturn in Casa a 11-a, prin urmare functioneaza aproximativ in acelasi mod ca si in Casa a 7-a, cu exceptia faptului ca natura relatiilor este diferita. Pentru acesti nativi socializarea este obositoare si prefera sa ramana singuri. Multe persoane cu aceasta pozitie a lui Saturn simt un oarecare dispret pentru lucrurile superficiale care ii bucura pe prietenii ocazionali si se simt inconfortabil alaturi de ei constientizand usurinta trecerii acestora printre lucruri, povestind si vorbind despre acestea in stanga si in dreapta. Radacina acestei perceptii se regaseste in teama de esec intr-un cadru organizat cum este grupul de prieteni. Li se pare mai usor sa creada in unicitatea sa ca individ decat sa faca parte sau sa se identifice cu un grup. Acesta nu este altceva decat teama de a fi ordinar sau doar o parte din multimea care le impiedica ascensiunea sociala, le slabeste pozitia.

Faptul ca se ia pe sine mai in serios decat prieteniile poate induce sentimentul acut de responsabilitate si reticenta in a intra in relatii ca si cum aceasta il va obliga sa-si asume prea multe sarcini. A ramane singuri pare sa fie cea mai buna modalitate de folosire a timpului lor, ceea ce nu este in regula deloc. Rezultatul unui asemenea mod de educatie si de gandire aduc un sentiment adanc inradacinat de singuratate si de separare. De aceea este nevoie ca nativii sa-si faca timp pentru a-si personaliza interactiunile sociale. Daca activitatile de grup li se par inconfortabile, solutia este unul sau doi prieteni care sa le fie alaturi pentru ca ofera una din cele mai extraordinare calitati: o prietenie loiala si pe viata.

Dincolo de prietenii si grupuri, Casa a 11-a este asociata cu obiectivele noastre pe termen lung, sperantele si visele. Saturn aici ii poate face reticenti in ce priveste drumul in viata, in a-si articula sau defini dorintele asa cum sunt ele cand se leaga de identitatea de grup. Este ca si cum acest lucru ar fi obligatoriu si revelator. Cand vor invata sa identifice si sa depaseasca frica de esec, vor descoperi ca aceasta teama a fost singurul lucru care i-a deturnat de la definirea modului in care sa-si materializeze visele sale. 

Aspectele cu Soarele

Casa a 12-a

Saturn in aceasta casa a subconstientului si a problemelor ascunse sugereaza munca din spatele scenei, de obicei in institutii mari. Este greu sa realizeze recunoasterea faptului ca poate deveni exigibil. Nu este necesar sa se retraga in sihastrie si nici sa doreasca sa munceasca in singuratate. Indoielile subtile ale subconstientului pot afecta increderea in sine. Deseori aceasta pozitie a lui Saturn indica foarte multa singuratate.

Orice planeta in Casa a 12-a reprezinta energiile pe care individul le neaga chiar daca exista. Saturn ar putea insemna un regres timpuriu in viata care ii solicita sa impinga realitatea vietii in inconstient. Persoanele cu aceasta pozitie a lui Saturn sunt afectate de multe ori de un complex de vinovatie si este dificil pentru ele sa stie de unde vine, ce l-a generat sau ce defineste anxietatile lor. Frica de necunoscut, de a fi coplesit de acesta sau controlul emotional excesiv pot fi sursa de anxietate din viata lor. 

Le este dificil si numai sa se gandeasca la ideea ca ar putea avea nevoie de ajutor de la altii, preferand sa se retraga si sa-si gestioneze problemele in singuratate. Ideea de a-si expune sentimentele cele mai intime ii face sa se simta dureros de vulnerabili si de dependenti de altii si de aici sentimentul adanc de singuratate si de separare. In timp ce autocontrolul pare a fi calea cea mai atractiva pentru ei, ar putea gasi ca alaturi de ei, aparent invizibili, sunt cei care ii pot ajuta sa depaseasca multe dintre sentimentele vagi de vinovatie, de indoiala si de anxietate care ii impiedica sa se bucura de viata liber si natural. Acceptandu-si durerea interioara este primul pas spre autoacceptare. Si restul va curge de la sine...

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 mar