Eminem

Eminem anunţă noul album "The Death of Slim Shady (Coup...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan revine în rolul de spion, într-un film...

Citeste mai mult»
Malala Yousafzai

Malala, criticată pentru un musical produs împreună cu...

Citeste mai mult»
Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»

Sagetator (23 Noiembrie - 22 Decembrie)

De în Monden 29 ian 2010
Este un semn de foc masculin, cu polaritate pozitiva ceea ce-l face mult mai activ, comunicativ si extrovertit decat nativii din alte zodii.

Calitate: variabil
Element: foc
Guvernator: Jupiter
Anotimp: toamna
Metal: cositor
Pietre: topaz
Culoare:  turcoise
Anatomie: solduri, coapse, muschi.

Caracteristici generale ale zodiei

Sagetatorul este un semn diurn, orientat spre lumea exterioara si spre semenii sai. Sagetatorul guverneaza casa a IX-a a zodiacului, cunoscuta drept "Casa religiei si a educatiei", ingloband aspecte ce tin de formarea si desavarsirea propriei persoane cat si de relatiile pe care aceasta le dezvolta cu semenii sai. Nativul din aceasta zodie este o persoana optimista, cu o viziune pozitiva asupra vietii, deschisa spre nou. Este totodata o persoana religioasa, aflata mereu in cautarea unui sens si a unui cod etic suficient de puternic si de convingator, pe care sa-l urmeze toata viata.

Are o minte profunda si o viteza de gandire incredibila iar curiozitatea innascuta il face sa caute aventura. Calatoreste mult, pentru a-si imbogati cultura si experienta de viata.

Ceilalti stiu ca se pot bizui pe el, datorita onestitatii si franchetii sale. Pe plan profesional este ambitios si original si poate sa se mobilizeze relativ rapid chiar si dupa un esec. Este un idealist in cautarea unui scop nobil. Fata de colegii sai da dovada de modestie, chiar daca este constient de calitatile sale si nu ezita sa le sara acestora in ajutor atunci cand se lovesc de o problema. Iarta destul de usor greseile celorlalti deoarece crede in generozitate, insa nu-i uita niciodata pe cei care i-au tradat increderea. Cand incepe un proiect il duce pana la capat si de cele mai multe ori incearca sa iasa din sabloane, venind cu propriile sugestii, ceea ce il recomanda ca pe un subaltern sau colaborator de valoare.

Pe plan sentimental este sincer, direct, onest si va alege ca partener de viata o persoana la fel de activa si de originala, langa care sa nu se plictiseasca. Crede in relatiile reusite iar cand pleaca la drum alaturi de o persoana mizeaza pe faptul ca relatia va dura o viata intreaga si este foarte dezamagit atunci cand asteptarile ii sunt inselate, riscand chiar sa nu-si mai schimbe niciodata parerea despre defectele sexului opus.

Are foarte multe calitati, ceea ce reprezinta un fundament solid pentru diferite meserii pe care le poate practica. Astfel, datorita capacitatii de a-si explica principiile poate fi un profesor de filozofie excelent atat timp cat se mentine la limita obiectivitatii. Dorinta sa de a descoperi lucruri noi il recomanda in domeniul cercetarii in timp ce pasiunea sa pentru calatorii poate sa-l propuna ca ghid, geolog sau explorator. Este original si cu o imaginatie  bogata, prin urmare poate lucra in domeniul publicitatii sau ca jurnalist. Poate sa-si cosntruiasca o cariera de succes ca scriitor in timp ce placerea de a lucra cu oamenii il recomanda ca functionar public sau ca agent de vanzari. Poate fi de asemenea un avocat de succes sau un politician iscusit

Puncte forte: energic, optimist, jovial, deschis, onest, original, generos, are o memorie infailibila si o minte ascutita. Iubeste: societatea, calatoriile, aventura, frumosul, oamenii in general

Puncte slabe: visator, uneori iresponsabil, agitat, impulsiv, independent. Uraste: rutina, regulile, lucrurile abstracte, singuratatea, oamenii pesimisti si delasatori

Copilul Sagetator

Inca de mic iubeste activitatile in aer liber, este flexibil si energic. Iubeste natura si frumosul in general si poate pierde ore intregi contempland peisajele sau urmarind insectele si pasarile pentru a vedea cum sunt organizate aceste societati in miniatura. Cu toate acestea nu evita compania altor copii, din contra ii place sa se joace si sa-si imprumute jucariile si celor din grupul sau. Este o figura populara si intr-un grup mai mare de copii el este cel care ii magnetizeaza pe ceilalti. Este un copil inteligent, care invata bine, insa pasiunea pentru natura si nevoia de miscare il vor face uneori sa-si neglijeze temele, prin urmare trebuie invatat de mic sa-si respecte indatoririle.

Atat fata de copii cat si fata de adulti isi sustine cu vehementa punctul de vedere si nu se lasa usor intimidat. Are abilitati de comunicare innascute si poate fi extrem de convingator atunci cand vrea sa obtina ceva.

Copilul nascut in zodia Sagetatorului este adeseori posesiv, insa generos cu cei apropiati, placandu-i sa-si dovedeasca afectiunea si loialitatea. Iubeste libertatea si face tot posibilul sa o castige. Crede cu putere in libertatea de expresie si are opinii pe care le sustine cu hotarare.  In adolescenta va pune de multe ori la indoiala regulile, riscand sa devina rebel, prin urmare este nevoie de sprijinul parintilor sai care sa-i imprime cu tact dar si cu fermitate directia corecta.

Firea sa artistica, dragostea pentru frumos si bunul-gust de care da dovada inca de la o varsta frageda ii pot influenta in bine parcursul profesional. Va avea o cariera de succes in domeniul artelor, insa poate la fel de bine sa se orienteze spre advertising, relatii publice, afaceri, turism, educatie.

Barbatul Sagetator

Este spiritual, energic si ambitios. Ii place societatea si petrecerile insa stie intotdeauna care ii sunt limitele. Isi propune idealuri nobile, pe care se focuseaza cu toata ambitia de care poate da dovada, in schimb trece foarte usor peste detalii.

Nu-i place inactivitatea, prin urmare isi va gasi intotdeauna ceva de facut. Este direct, curajos si iubeste aventura pe toate planurile, inclusiv cel sentimental. In tinerete evita angajamentele de durata si abia spre varsta de 30 va incepe sa se gandeasca serios la casatorie. Nu-i place sa fie tinut in frau de partenera sa, insa ii place sa aiba amandoi hobby-uri comune, cum ar fi calatoriile sau drumetiile pe munte. La partenera sa apreciaza inteligenta, originalitatea, initiativa si, nu in ultimul rand, umorul.

Atunci cand se indragoseste este sincer si fidel , iar relatia alaturi de o femeie trebuie sa fie o aventura permanenta, altfel risca sa se plictiseasca foarte usor.

Pe plan profesional este un subaltern activ si cu initiativa, iar ca leader are un spirit organizatoric de admirat. Stie cum sa-si mobilizeze colaboratorii si cum sa-i motiveze in situatii de stress, muncind la fel de mult si poate chiar mai mult decat acestia.

Poate avea o cariera de succes in justitie, turism, publicitate, politica, filozofie sau cultura.

Femeia Sagetator

Este deschisa, energica si cu un simt al umorului dezvoltat. Evita copania oamenilor care nu au o poveste de spus, care nu se remerca prin ceva deosebit, in schimb cauta prietenia oamenilor originali, dornici de aventura si cu viziuni largi, la fel ca ea. Iubeste foarte mult libertatea si se increde in instinctele sale. Nu suporta sa stea pre mult timp intr-un loc sau intr-o situatie, prin urare va fi tentata sa-si schimbe destul de des job-ul, locuinta sau chiar iubitii. Ii place societatea, evenimentele mondene, ii place sa converseze sau sa dezbata probleme ce tin de cultura. Frecventeaza cercuri elevate, de intelectuali. Iubeste cartile si animalele. Trece aparent usor peste probleme, insa acest lucru se datoreaza in mare parte vointei sale. In realitate este destul de vulnerabila si de sentimentala insa uraste oamenii care isi plang de mila, exigenta de la care nu va face abatere nici propria persoana. In momentele grele prefera sa se confeseze doar prietenilor de incredere, care o cunosc si o pot intelege mai bine decat colegii sau prietenii de ocazie.

In general nu ia in serios dragostea si are tendinta de a oscila intre mai multe relatii pasagere, insa atunci cand se indragosteste se dedica trup si suflet relatiei. Partenerul sau trebuie sa o atraga din punct de vedere fizic si intelectual si, inainte de toate, trebuie sa fie un prieten de incredere, pe care sa se poata baza in orice situatie. Uraste relatiile monotone, care tind spre rutina si va face tot ce-i va sta in puteri sa condimenteze viata personala.  Desi este cerebrala, crede cu tarie in barbatul ideal si va incerca sa treaca peste defectele partenerului de viata, straduindu-se sa-i vada mai mult calitatile. Se va casatori din dragoste si mai putin din interes. In cel mai rau caz va cauta un partener care sa-i ofere echilibrul emotional si intelectual de care are nevoie. Este una dintre putinele femei care raman in termeni cordiali cu fostii iubiti.

Pe plan profesional debordeaza de energie, dar trebuie sa fie constienta ca, in conditii de stress prelungit, resursele sale de optimism nu pot fi nelimitate. Trebuie asadar sa urmeze un program de lucru constant, fara perioade epuizante.
.
Tag-uri: , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
26 apr