Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»
Dan Bittman

De ce preferă Dan Bittman transportul în comun față de...

Citeste mai mult»
ibacka

Andreea Ibacka, adevărul despre silueta ei. Cum se...

Citeste mai mult»
fasting

Legătura dintre „fasting“ și anxietate. Ce au descoperit...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Problemele de sănătate, scandalurile şi neînţelegerile...

Citeste mai mult»

Romance de succes peste hotare - Cum ne promoveaza tara

De în Monden 1 noi 2011
Intr-o lume in care sexul si iubitii celebri fac legea, isi gasesc un loc aparte si romancele care fac ca numele tarii sa rasune peste hotare si ne fac mandri ca suntem romani. Iata care sunt femeile care au reusit sa isi croiasca un drum de succes dincolo de granitele tarii.

Ramona Badescu

Ramona Badescu este una dintre romancele care au reusit sa isi croiasca un drum de succes peste hotare. Dupa 1990 s-a stabilit in Italia, iar aici a imbratisat cu succes o cariera de cantareata si actrita. Mai mult, artista s-a implicat si pe plan politic, fiind consilierul personal pe probleme de imigratie ale romanilor al primarului Romei. Noi consideram ca Ramona Badescu face o buna promovare tarii, este frumoasa si inteligenta, reusind sa devina una dintre vedetele de mare succes pe taram italian chiar daca ea ramane o romanca 100%.

Nadia Comaneci

A fost numita "Zeita de la Montreal" dupa ce a fost prima gimnasta care a primit nota zece pe linie la olimpiada de gimnastica. Cea mai buna sportiva a secolului XX-lea cum a fost consideratta ulterior, s-a nascut la Onesti si in anul 1989 a trecut ilegal granita romano-maghiara, refugiindu-se in Statele Unite ale Americii. In 1996 s-a casatorit cu gimnastul american Bart Cooner, in prezent au un baietel in varsta de si se implica activ in gimnastica prin munca de caritate si a Academiei de Gimnastica Bart Conner Gymnastics Academy.

Rona Hartner

Este o actrita si cantareata romana de origine germana si etnie rroma. Desi inceputul succesului sau s-a bazat pe un scandal sexual alaturi de presedintele la acel moment, Emil Constantinescu, Rona a demonstrat tuturor ca are talentul necesar pentru a deveni cunoscuta. A reusit sa cucereasca inima francezilor cu talentul sau actoricesc si muzica sa.

Maria Lucia Hohan

Este o creatoare de moda care a reusit sa depaseasca barierele tarii, creatiile sale le-a cucerit pe celebritatile internationale. Unele dintre cele mai rasunatoare nume au aparut pe covorul rosu intr-o creatie a designer-ului roman. Selena Gomez, Kristin Cavallari, Sharon Osbourne, Nicole Scherzinger, Demi Lovato si Jennifer Hudson sunt doar cateva dintre celebritatile care au ales creatiile sale.

Romance de succes peste hotare


Susa foto: haymagazine.ro, romgym.ro

Irina Lazareanu

Topmodelul de succes, muza pentru Karl Lagerfeld, este cunoscuta in presa straina mult mai mult decat la noi. Irina Lazareanu provine dintr-o familie de romani care au emigrat in Canada cand ea avea doar cinci ani.

Este o apropiata prietena cu Kate Moss, in ciuda scandalurilor legate de o iubire, pe care, din pacate ambele au impartit-o, Pete Doherty.

Irina a aparut pe coperta Vogue, "topul din topmodel", care a fost ca o rampa de lansare, a fost startul pentru implicare ei in prezentarile pentru Lanvin, Balenciaga, Versace, Chanel, Alexander McQueen etc.

Monica Barladeanu

O iesanca frumoasa si de succes. A inceput Facultatea de Drept din Iasi, dar chiar in primul an a castigat titlul de Miss Transilvania, ceea ce a facut-o sa isi schimbe "un pic" drumul in viata.

Dar planurile tinerei domnisoare erau mari, asa ca in drumul ei spre Hollywood s-a oprit doar de cateva ori, una dintre opriri a fost la profesoara Ivana Chubbuck, potrivit apropo.ro, la care au fost scoliti si Charlize Theron si Brad Pitt.

De asemenea, a jucat in filme in strainatate, precum "Meternity Blues", o drama italiana care a fost selectata pentru a fi prezentata la Festivalul de la Venetia, rol la care actrita a tinut foarte mult, potrivit declaratilor acesteia.

A jucat si in cateva episoade din faimosul serial "Lost", in care a avut rolul unui personaj secundar. A fost imaginea catorva brand-uri, a fost aleasa pentru sustinerea anumitor campanii si este o femeie puternica ce nu se lasa doborata de limite.

Valentina Pelinel

Un manechin international renumit, Statele Unite a fost rampa de lansare pentru frumoasa romanca, unde a lucrat cu Thierry Mugler, Jean Charle de Castelbajac, Oscar de la Renta, Gattinoni, Lolita Lempicka, Versace, Emporio Armani, Bill Blass, Gottex.

In urma cu mai bine de o decada, aceasta a fost aleasa castigatoarea concursului de modelling Top Model Romania, iar de atunci i s-a schimbat viata romancei noastre. A plecat la New York, unde a inceput cariera ei de manechi. Aceasta a aparut in campanii de moda internationale, pe copertele revistelor celebre, precum "ELLE", "Cosmopolitan", "Stuff".

Deoarece a invatat ce inseamana o silueta frumoasa si bine intretinuta, Valentina a lansat in Romania o caseta de aerobic si o carte despre sanatate, care sa le ajute pe doamne sa se mentina sanatoase si cu o silueta de invidiat.

Ioana Benedek

A parasit Romania la varsta de 14 ani, potrivit unica.ro si a plecat in Venezuela, iar apoi in Caracas, unde si-a inceput cariera de manechin. Ulterior, o oportunitate bine-meritata i-a iesit in cale: un rol intr-o telenovela de mare succes la vremea respectiva:"Pecado de Amor" (Pacatul Iubirii).

Ca fotomodel a continuat, iar spoi in 1997 a devenit imaginea unei prestigioase marci de cosmetice din New York. Acest lucru a ajutat-o foarte mult, deoarece a avut timp sa si invete, s-a inscris la Academia lui Susan Grace de arte dramatice.

A avut numeroase roluri, principale si secundare in diverse telenovele din Mexic, Venezuela sau Argentina, in care a jucat alaturi de nume faimoase din industria cinematografica Sud Americana.

Romance de succes peste hotare - Cum ne promoveaza tara

Surse foto: glossymagazine.ro, acasatv.ro, cinemarx.ro, magxone.com, missworld-2011.com, slabestinatural.ro, aboutbeautyandstuff.com, ohnotheydidnt.com, graffitytatto.com

Angela Gheorghiu

Nascuta la Adjud, judetul Vrancea, soprana Angela Gheorghiu este una dintre cele mai renumite cantarete de opera de origine romana din lume. Absolventa a Conservatorului din Bucuresti in 1990, soprana apare pentru prima oara pe o scena in strainatate la Basel, in "Elixirul dragostei", de Gaetano Donzetti. In 1992 ajunge la Royal Opera House din Londra, in rolul Zerlina din "Don Giovanni", urmat de un al rol, Mimi din "Boema", de Giacomo Pucini. De acolo are cale libera spre Opera de Stat din Viena si Opera din Hamburg. A aratat tot ce avea mai bun in Traviata, la Royal Opera House (Covent Garden), in 1994. La acea vreme, BBC anula toate programele pentru a putea transmite in direct spectacolul. Criticii considera vocea sopranei Angela Gheorghiu ca fiind o combinatie intre Maria Callas si Renata Tebaldi, doua dintre cele mai cunoscute si indragite cantarete de opera. Aceasta voce i-a adus sopranei "La Medaille Vermeillee de la Ville de Paris" - medalie pentru merite deosebite in desfasurarea activitatii si titlul de "Officier de l'Ordre des Arts et Lettres", in semn de recunoastere a contributiei in domeniul artelor.

Inna

A scos hit dupa hit, a cucerit deja Europa si Orientul Mijlociu si este pregatita sa dea gata o lume intreaga. Elena Alexandra Apostoleanu, cunoscuta drept INNA, este o romanca de 24 de ani, nascuta in Mangalia, la malul marii, acolo unde s-au nascut multi dintre artistii autohtoni. Un single a fost de ajuns pentru ca artista sa prinda aripi. Intitulata "HOT", piesa a ajuns pe primul loc in Nielsen Airplay Chart si a generat o asa-zisa "febra Inna" ce s-a raspandit la posturile de radio din Russia, Polonia, Bulgaria, Serbia, Grecia, Belgia si multe altele. In 2009, impactul avut de piesa "HOT" in Spania i-a adus artistei Discul de Platina, iar piesa "Amazing" a ajuns direct pe primul loc in topurile europene. Pe 15 aprilie 2009, cantareata a semnat un contract de management cu una dintre cele mai importante case de inregistrari din America, Ultra Records. Prin semnarea acestui acord, compania se angaja sa promoveze materialele discografice ale cantaretei in S.U.A., Regatul Unit si Canada. Pe plan local, a castigat 4 din cele 16 premii decernate in cadrul Romanian Music Awards. Tot in 2009, la Berlin, in cadrul MTV Europe Music Awards a castigat titlul de "Best Romanian Act".

Catrinel Menghia

Catrinel Menghia, celebrul top model autohton, s-a nascut la Iasi si a fost descoperita la doar 16 ani de catre Liviu Ionescu, directorul celebrei agentii MRA. Imediat dupa ce a devenit un model cunoscut, atat in Romania cat si in Milano, ea il cunoaste pe Razvan Fodor, solistul celebrei formatiei Krypton. Cei doi au o relatie timp de cativa ani, dupa care, Catrinel se desparte de Razvan pentru o cariera de succes la Milano. Acolo il cunoste pe fostul fotbalist italian, Massimo Brambati, cu care se si casatoreste. De-a lungul anilor, Catrinel a pozat pentru FHM, Maxim, Sports Illustrated si alte reviste la fel de celebre, facand cunoscut in intreaga lume faptul ca romancele sunt printre cele mai frumoase femei din lume.

Daniela Gheorghe

Daniela Gheorghe-Marinescu este una dintre femeile al caror nume ar trebui sa fie dat drept exemplu. A reusit, femeie fiind, pe deasupra si romanca, sa obtina un post de director in cadrul Comisiei Europene. Dupa un proces de selectie ce a durat aproape noua luni, Daniela Gheorghe a demonstrat ca este potrivita pentru un post de o asemenea amploare.
 "Competitia nu este usoara pentru ca esti la concurenta cu oameni la fel de buni ca si tine si am avut si eu ambitia sa nu fac de ras Romania. Am vrut sa arat ca romanii, si mai ales romancele, sunt buni", a declarat Daniela Gheorghe pentru hotnews.ro.

Romance de succes peste hotare

 

Sursa foto: bbc.co.uk, talktalk.co.uk, fanpop.com, hotnews.ro

Alexandra Dinu

Alexandra este o frumoasa romanca ce s-a lansat ca prezentatoare la emisiunea Trupa DP2.  In 2000 a prezentat emisiunea ProMotor, la Pro TV. In ceea ce priveste lumea filmului, aceasta a jucat in 2002 "Garcea si oltenii", in 2003 in "Examen", "Ingerul copiilor"  in 2004 si, un an mai tarziu in filmul "Second Hand".

Prezentatoarea TV s-a casatorit in 2001 cu fotbalistul Adrian Mutu, dar de care a divortat doi ani mai tarziu. Cei doi au impreuna un baietel, Mario.

In prezent romanca s-a stabilit in Italia, unde prezinta rubrica "Meteo", la Rete4. Postul de televiziune ii apartine lui Silvio Berlusconi.

Madalina Ghenea

Tanarul fotomodel a plecat de acasa la varsta de 14 ani. Drumul spre celebritate in lumea modei a inceput cu cateva castinguri la Roma. De aici nu a mai fost decat un pas pana la aparitia in videoclipul lui Eros Ramazzotti, cand s-a zvonit ca ar avea o relatie cu artistul. Ultimile stiri despre fostul fotomodel roman ne anunta ca Madalina este intr-o relatie cu actorul american Leonardo DiCaprio.

Cu toate ca are o viata sentimentala controversata, fostul model este foarte apreciat pentru munca de caritate pe care o face in Africa. Tanara, comparata cu Eva Mendez, este de apreciat si pentru vointa de care a dat dovada. Ascensiunea ei in cariera a fost atat de rapida incat, in 10 ani de cand s-a lansat in moda, a aparut in reviste, in videoclipuri, a jucat in filme si este deseori invitata la emisiuni TV importante din Italia.

Ingrid Vlasov

Ingrid Vlasov este un designer roman de prima linie, recunoscut la Paris, alaturi de Valentino sau McQueen.

Eleganta si stilata romanca a marturisit ca a mostenit simtul estetic de la bunica ei, care prefera sa-si comande haine din capitala modei.

Designerul a recunoscut ca si-a indeplinit majoritatea obiectivelor profesionale. Cu toate acestea, ea doreste sa colaboreze cu designeri celebri de incaltaminte, spre exemplu Christian Louboutin sau Manolo Blahnik.

Anastasia Soare

Anastasia Soare este technician sprancene. Aceasta a reusit sa-si formeze in timp o clientele selecta la salonul de infrumusetare din SUA.

Astfel a reusit sa-si deschida propria afacere care acum este un real succes. Ea a devenit cunoscuta in America pentru tehnica ei si a fost numita "Regina Sprancenelor de la Hollywood".

Printre vedetele americane care apeleaza la serviciile ei sunt Oprah, Paris Hilton sau Penelope Cruz.

Romance de succes peste hotare pg 4

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
18 apr