Robert Pattinson, bolnav de...

De în Monden 4 sep 2020

După ce s-a confirmat că un membru al echipei de producție care filmează pentru filmul „The Batman” este bolnav de COVID-19, Robert Pattinson a fost testat pozitiv.

Actorul de 34 de ani abia începuse să filmeze din nou pentru filmul în care joacă rolul principal, în Hertfordshire, dar acum, filmările au luat încă o pauză, după ce el și cel puțin încă un membru al echipei au fost depistați positiv pentru Coronavirus.

Înainte de a se da publicității numele actorului, un purtător de cuvânt al companiei Warner Bros. Pictures a declarat: „Un membru al echipei care lucrează la The Batman a fost testat pozitiv pentru COVID și se află acum în izolare, în concordanță cu protocoalele, drept pentru care filmările au fost amânate.” Deși acesta nu declarase cine anume s-a îmbolnăvit, o investigație Vanity Fair a scos la iveală că ar fi chiar cazul lui Robert Pattinson.

Un alt membru al echipei a declarat pe data de 03 septembrie: „Toată lumea din platou vorbea despre ce s-a întâmplat, deoarece am primit un mesaj intern care ne anunța că unul dintre colegii noștrii a fost depistat pozitiv. Nu știam însă despre cine era vorba, dar chiar și așa, această veste a produs haos.

Filmul regizat de Matt Reeves urma să fie fie lansat în 2021, dar în afară de această întrerupere, filmările mai luaseră o pauză și în martie, tot din cauza pandemiei. Echipa de producție și actorii abia se întorseseră la muncă, după ce toată lumea stătuse în izolare și se estimează că ar mai fi nevoie de cel puțin 3 luni de filmări pentru ca filmul să fie gata. Cu toate acestea, pandemia pare să-și pună amprenta asupra finanțelor Warner Bros și ar putea duce la amânarea premierei filmului.

Tag-uri: , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
31 oct