Remediul PERFECT pentru deblocarea arterelor și scăderea colesterolului

De în Sanatate 21 iul 2018

Acest tonic din lămâie și usturoi deține o varietate de beneficii pentru sănătate și mulți oameni sunt deja obișnuiți cu această combinație, pe care o folosesc pe post de sos pentru a marina carnea sau ca dressing de salată.

Lămâia și usturoiul sunt două plante cu substanțe foarte puternice și împreună au următoarele efecte:

  • Întăresc sistemul imunitar;
  • Elimină depunerile de grăsime;
  • Reduc colesterolul rău și îl cresc pe cel bun;
  • Previn formarea cheagurilor de sânge;
  • Scad tensiunea;
  • Îmbunătățesc circulația sângelui;
  • Previn formarea tumorilor;
  • Curăță celulele din organism;
  • Au proprietăți anti-bacteriene;
  • Elimină toxinele din organism;
  • Îmbunătățesc sistemul digestiv.


Această soluție din lămâie și usturoi ajută la tratarea artritei, a gastritei, trombozei cerebrale, ischemiei, afecțiunilor pulmonare, problemelor de auz, anemiei, aterosclerozei, obezității, dificultăților de vedere, a durerilor de cap, reumatismului și sinuzitei, dar asigură-te că ingredientele pentru această mixtură sunt organice. Dacă alegi ingrediente naturale, soluția va funcționa mai bine și mai repede. Bea în jur de 1-2 căni pe zi din această băutură sau măcar până se îmbunătățesc simptomele. Ține minte însă că un stil de viață sănătos este crucial pentru a-ți putea curăța arterele și a scădea nivelul colesterolului. De fapt, consumarea de mâncăruri bazate pe fructe și legume este considerată dieta anti infarct, ce poate chiar trata anumite afecțiuni ale inimii.

Ingrediente

4 lămâi, 4 căței de usturoi, 3 litri apă, 1 lingură miere

Metoda

1. Se curăță usturoiul și se taie pe jumătate fiecare cățel, apoi se spală lămâile și se taie în bucățele mici, fără a le decoji.

2. Se fierbe apa și se lasă un pic la răcit, apoi se împarte în borcane de câte 1 litru, după care se pun în mod egal atât lămâia cât și usturoiul și se adaugă în fiecare borcan câte un pic de miere.

3. Se sigilează borcanele și se depozitează două zile în frigider, apoi se consumă de-a lungul unei săptămâni.

Tag-uri: , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Sanatate
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
18 aug