Regulă Feng Shui: UNICUL lucru pe care să-l depozitezi sub pat

De în Casa & Gradina 18 mai 2016

Potrivit experţilor Feng Shui, mintea subconştientă e trează, absorbind şi mai multă energie atunci când dormim. Specialiştii Feng Shui ne avertizează să nu ţinem absolut nimic sub pat, întrucât spaţiul acesta trebuie să fie aerisit pentru ca energiile să fie canalizate în mod egal prin tot corpul pe timpul nopţii. Există însă o singură excepţie. 

Conform regulilor Feng Shui, unicul lucru pe care îl poţi depozita sub pat este "cutia cu comori". Aceasta este o "unealtă" specifică ştiinţei Feng Shui care are rolul de a păstra dorinţele şi intenţiile cele mai ascunse, de a deschide eul subconştient cu şansa de a ne îndeplini acele dorinţe. În comoară se vor regăsi lucruri care reflectă aspiraţiile tale.

Înainte să pui ceva în cutie, trebuie să îţi pui câteva întrebări. În primul rând, ce te face cu adevărat fericită? Ideea este să găseşti obiecte care pot stimula momentele fericite din viaţa ta sau lucrurile pe care vrei să le atragi în viaţă. Asta înseamnă că în cutia cu comori trebuie să se regăsească articole care încurajează un anumit deziderat pe care vrei să-l atingi în viaţă.

De pildă, dacă vrei bogăţie şi stabilitate financiară, pune în cutia cu comori bijuterii din aur, monede din aur, cristale sau chiar facturi. Dacă vrei să atragi iubire în viaţa ta, aşază în cutie lumânări roşii, parfumuri şi uleiuri esenţiale frumos mirositoare.

Trebuie să poziţionezi cutia cu comori în centru, sub pat, doar aşa te vei hrăni direct cu energia din cutie. De notat că obiectele din "tezaur" trebuie revizuite şi reîmprospătate la fiecare trei luni.

Nici materialul din care este fabricată cutia cu comori nu trebuie trecut cu vederea, deoarece va cauza mai multă sau mai puţină vibraţie energetică. Cu capac sau fără, din lemn sau din metale preţioase, din ceramică sau decorate cu pietricele, toate acestea influnţează "experienţa energetică".

Tag-uri: , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Casa & Gradina
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
16 ian