Dietă eficientă: A slăbit 49 de kilograme, deşi era...

Citeste mai mult»

Seminţele de dovleac au un efect surprinzător asupra...

Citeste mai mult»

Descoperirea mayașă care a cutremurat lumea

Citeste mai mult»

3 efecte NEGATIVE ale consumului de sfeclă roşie

Citeste mai mult»

Gest controversat - De ce dau indienii din cap tot timpul

Citeste mai mult»

Forţa care îţi conduce viaţa, în funcţie de tipul de...

Citeste mai mult»

Cei care fac asta regulat au salarii mai mari şi posturi...

Citeste mai mult»

Zodiile şi incompetenţa - Vărsătorii sunt cei mai...

Citeste mai mult»

Slăbeşti DUBLU, fără efort, dacă bei asta zilnic

Citeste mai mult»

Când găteşti carne de pui, trebuie neapărat să...

Citeste mai mult»

Astrologul confirmă: ACESTE 4 zodii au toate şansele de a...

Citeste mai mult»

Află din următoarele rânduri ce se întâmplă cu Pământul

Citeste mai mult»

Reguli pe care să nu le uiţi când iubeşti

Citeste mai mult»

Ce îi intimidează pe bărbaţi la tine, în funcţie de zodie

Citeste mai mult»

Cercetătorii dezvăluie cum să-ţi controlezi visele

Citeste mai mult»

Horoscop: Când ÎNCETEAZĂ fiecare zodie să iubească

Citeste mai mult»

Vezi unde poți găsi cea mai bună sare din lume

Citeste mai mult»

Menstruaţie mai scurtă cu ajutorul unui truc simplu şi...

Citeste mai mult»

8 adevăruri pe care orice cuplu ar trebui să le știe ca...

Citeste mai mult»

9 tipuri de dureri care te induc în eroare

Citeste mai mult»

6 remedii naturale pentru a-ți curăța și dezinfecta limba

Citeste mai mult»

Piept de pui umplut, servit cu sos de căpșuni

In Reţete de 3 oct 2019

Combinația perfectă de dulce cu sărat și cremos cu crocant.

Timp: 50 min
Dificultate: Redusă
Porţii: 4
Kilocalorii: 410
Ingrediente:

500 g piept de pui, 155 g spanac, 90 g brânză feta, piper negru, sare de mare, 2 linguri ulei de măsline extra-virgin, câteva căpșuni, 2 linguri sirop de agave, 1 lingură oțet roșu, nuci pecan

Mod de preparare:

1. Se curăță pieptul de pui de pieliță și oase, se fărămițează brânza feta, se macină piperul (dacă nu este deja măcinat), se spală și se curăță căpșunile, apoi se pisează nucile pecan și se încinge cuptorul la 180 grade Celsius.

2. Se pun spanacul și brânza într-o tigaie mare și se gătesc pe foc mediu până se înmoaie, apoi se transferă într-un bol.

3. Se încinge uleiul într-o tigaie curată, pusă pe foc mediu, iar în acest timp se asezonează pieptul de pui pe toate părțile cu sare și piper.

4. Se crestează pieptul de pui astfel încât să se facă un fel de buzunar pe lungimea acestuia, în lateral, apoi se pune în tigaia cu ulei încins și se lasă pe fiecare parte câte 5 minute, până capătă o culoare ușor maronie.

5. Se umple pieptul de pui cu amestecul de spanac și brânză feta, apoi se așează într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și se bagă la cuptor timp de 10-12 minute, după care se scoate și se lasă să respire 5 minute, întrucât carnea se gătește în interior și după oprirea sursei de căldură.

6. Se pun 5 căpșuni într-un blender, împreună cu oțetul și siropul de agave, apoi se mixează până la omogenizare.

7. Pentru servire se stropesc bucățile de piept de pui cu sosul de căpșuni și se presară nuci pecan pisate și căpșuni proaspăt feliate.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
09 dec