Grătar cu piept de pui şi spanac

In Reţete de 23 oct 2018

Preparat pe grătar sau direct în tigaie, pieptul de pui este cea mai bună alegere a celor ce vor să aibă grijă de silueta lor.

Timp: 25 min
Dificultate: Redusă
Porţii: 4
Ingrediente:

2 bucăți mari de piept de pui, 60 g baby spanac, 30 g muguri de pin, 2 linguri suc de lămâie, 2 lingurițe coajă de lămâie rasă, 80 ml plus 2 linguri ulei de măsline, sare, piper negru proaspăt măcinat, 30 g parmezan ras

Mod de preparare:

1. Se încinge o tigaie grill pe foc mare și se unge cu ulei, apoi se asezonează pieptul de pui cu sare și piper, se taie pe jumătate și se prăjește timp de 5 minute pe fiecare parte.

2. Se mixează la viteză mică spanacul cu mugurii de pin, zeama de lămâie și coaja de lămâie, apoi se adaugă 80 ml ulei și se mai mixează până se obține o textură cremoasă, moment în care se adaugă sare și piper după gust.

3. Se pune jumătate din pasta de spanac în cuburi de gheață și se folosește la alte preparate, iar restul se pune într-un bol și se amestecă cu parmezanul, după care se gustă și dacă mai este nevoie se adaugă sare și piper, înainte de a pune câte o lingură peste fiecare jumătate de piept de pui.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 apr