Dietă eficientă: A slăbit 49 de kilograme, deşi era...

Citeste mai mult»

Seminţele de dovleac au un efect surprinzător asupra...

Citeste mai mult»

Descoperirea mayașă care a cutremurat lumea

Citeste mai mult»

3 efecte NEGATIVE ale consumului de sfeclă roşie

Citeste mai mult»

Gest controversat - De ce dau indienii din cap tot timpul

Citeste mai mult»

Forţa care îţi conduce viaţa, în funcţie de tipul de...

Citeste mai mult»

Cei care fac asta regulat au salarii mai mari şi posturi...

Citeste mai mult»

Zodiile şi incompetenţa - Vărsătorii sunt cei mai...

Citeste mai mult»

Slăbeşti DUBLU, fără efort, dacă bei asta zilnic

Citeste mai mult»

Când găteşti carne de pui, trebuie neapărat să...

Citeste mai mult»

Astrologul confirmă: ACESTE 4 zodii au toate şansele de a...

Citeste mai mult»

Află din următoarele rânduri ce se întâmplă cu Pământul

Citeste mai mult»

Reguli pe care să nu le uiţi când iubeşti

Citeste mai mult»

Ce îi intimidează pe bărbaţi la tine, în funcţie de zodie

Citeste mai mult»

Cercetătorii dezvăluie cum să-ţi controlezi visele

Citeste mai mult»

Horoscop: Când ÎNCETEAZĂ fiecare zodie să iubească

Citeste mai mult»

Vezi unde poți găsi cea mai bună sare din lume

Citeste mai mult»

Menstruaţie mai scurtă cu ajutorul unui truc simplu şi...

Citeste mai mult»

8 adevăruri pe care orice cuplu ar trebui să le știe ca...

Citeste mai mult»

9 tipuri de dureri care te induc în eroare

Citeste mai mult»

6 remedii naturale pentru a-ți curăța și dezinfecta limba

Citeste mai mult»

Piramidă caprese cu roșii și piersică

In Reţete de 17 sep 2019

În acest preparat se combină piersicile zemoase cu roșiile proaspete și mozzarella cremoasă, pentru a obține un prânz ușor sau un aperitiv impresionant, ambele foarte bune surse de nutrienți, ce îmbunătățesc digestia, catifelează pielea și luptă împotriva radicalilor liberi.

Timp: 25 minute
Dificultate: Redusă
Porţii: 2
Kilocalorii: 260/porție
Ingrediente:

1 ceașcă oțet balsamic, 2 linguri miere, 1 vârf piper cayenne, 2 piersici coapte, 2 roșii, 150 g mozzarella, frunze de busuioc

Mod de preparare:

1. Se încălzește oțetul balsamic într-un ibric, pe foc mediu, până când începe să sfârâie, apoi se reduce focul și se amestecă ocazional, până când se îngroașă și rămâne lipicios pe lingură.

2. Se adaugă mierea în reducția de oțet, se amestecă și se îndepărtează ibricul de pe foc.

3. Se scot cu grijă sâmburii piersicilor și se taie felii rotunde pulpa, apoi se feliază rotund și roșiile, iar mozzarella se taie tot cercuri, de aproximativ jumătate de centimetru grosime.

4. Se așează pe rând câte o felie de piersică, peste una de roșie și una de mozzarella, iar în vârf se pune o frunză de busuioc (sau mentă), operațiunea repetându-se de cel mult două ori pentru fiecare piramidă.

5. Se stropește fiecare grămadă cu câte o lingură din oțetul balsamic și se servește preparatul imediat.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
09 dec