Rețetă sănătoasă de shaorma cu pui

In Reţete de 25 iun 2019

Câteodată nu ai timp să îți faci o mare salată și să o mănânci pe loc, proaspătă, așa că mai bine o rulezi și o iei la pachet.

Timp: 20 minute
Dificultate: Redusă
Porţii: 4
Kilocalorii: 390/porție
Ingrediente:

2 linguri tahini, 1 lingură apă caldă, 4 lingurițe zeamă de lămâie, 1 linguriță sirop de arțar, 1 vârf pudră de usturoi, 155 g salată, sare, piper, 4 lipii mari, 375 g piept de pui rotisat, 1 roșie, 155 g felii castraveți, 45 g măsline, 30 g brânză feta

Mod de preparare:

1. Se amestecă până la omogenizare pasta de tahini cu apa, zeama de lămâie, siropul de arțar și pudra de usturoi.

2. Se spală salata și se pun frunzele într-un castron mare, apoi se stropesc cu dressingul obținut anterior și se asezonează cu sare și piper, masându-le ușor până se înmoaie, adică 2-3 minute.

3. Se pun lipiile pe o suprafață plată, curată și se presară fiecare cu bucățele de piept de pui, felii de roșii, castraveți, măsline și bucăți de brânză, peste care se pun frunze de salată.

4. Se rulează lipiile, se închid la capete și se pot păstra la frigider pentru maxim 24 de ore.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
16 sep