Eminem

Eminem anunţă noul album "The Death of Slim Shady (Coup...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan revine în rolul de spion, într-un film...

Citeste mai mult»
Malala Yousafzai

Malala, criticată pentru un musical produs împreună cu...

Citeste mai mult»
Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»

Picteaza-ti viata sexuala in culorile pasiunii!

De în Dragoste & Sex 5 mar 2010
Hainele pe care le porti, modul in care iti decorezi casa, culoarea masinii pe care ai ales-o chiar tu, toate acestea spun foarte multe despre sexualitatea ta.
Foarte multi oameni pretind ca nu au o culoare preferata. In caz ca si tu te numeri printre ei, permite-mi sa te contrazic: secretul sta in culoarea care predomina printre lucrurile care iti apartin, pentru ca ea spune multe despre personalitatea ta. Aceasta idee a fost sustinuta de un numar mare de psihologi care au explicat influenta pe care culoarea preferata o are asupra sexualitatii unei persoane.

Desigur, exista o sumedienie de nuante derivate de la culorile de baza, insa noi le vom trece in revista doar pe cele mai importante, explicand totodata influenta pe care acestea o au asupra sexualitatii unei persoane.

Rosu: Persoanele carora pe place rosul sunt ca niste tigri in cusca atunci cand vine vorba de sex. Pot fi usor stimulate si, odata focul pasiunii aprins, exista o singura solutie (stiti si voi care!). Cand doua persoane carora le place rosul ajung sa formeze un cuplu se lasa cu scantei iar fanteziile lor ii pot face pana si pe cei mai mari maestrii ai sexului sa roseasca. Persoanele influentate de culoarea rosie tind sa aiba o personalitate puternica si expansiva, prin urmare celelalte culori ar trebui sa ia seama!

Galben: Daca iubesti aceasta culoare, atunci sexualitatea ta este complexa, ca un taram abia descoperit, cu multe ascunzisuri si capcane necunoscute pana si tie. Galbenul este culoarea preferata de majoritatea homosexualilor, dar nu te speria: exista foarte multe persoane cu orientari sexuale normale care prefera galbenul. De fapt galbenul induce o anumita pasivitate in relatie cu partenerul, persoanele care indragesc aceasta culoare avand tendinta de a lasa partenerul sa ia initiativa in cuplu. Nu esti dependenta de sex si nu esti nici genul de femeie care sa faca din sex o arta, dar nu vei refuza niciodata invitatia cuiva de care esti indragostita!

Roz: Stii sa jonglezi foarte bine cu sentimentele pentru a obtine cu usurinta ceea ce vrei de la partener : experta in jocurile seductiei, poti sa-l faci sa-si piarda usor capul, te joci cu focul si deseori promiti mai mult decat poti oferi. Esti mandra de feminitatea ta, pe care o consideri "asul din maneca". Rozul era culoarea preferata printre curtezane, insa nu trebuie sa te simti ofensata : aceasta culoare sugereaza de fapt senzualitatea si eternul feminin. Barbatilor carora le place rozul le place sa si flirteze, prin urmare ai grija sa nu te increzi prea mult in ei. Sunt genul de aventurieri care isi programeaza trei intalniri pentru o singura seara si nu onoreaza niciuna dintre ele.

Mov : Cei care poarta aceasta culoare au o parere buna despre ei si se considera pe ei insisi ca facand parte din elita celor privilegiati in dragoste. Femeile tin foarte mult la tinuta si apect fizic in timp ce barbatii prefera o abordare mercantila a problemelor sentimentale. In cazul ambelor sexe, fiecare se concentreaza pe propriile nevoi neglijand de multe ori dorintele partenerului.

Negru: Persoanele care poarta negru sunt de multe ori suspectate de tendinte sado-maso, insa nu este general valabil. Este adevarat ca impulsurile sexuale sunt mai putrenice si ca aceste persoane isi doresc sa experimenteze cat mai mult din punct de vedere sexual, insa nu putem generaliza spunand ca toti cei care prefera negru sunt inclinati spre perverisuni. Singurul lucru cert este ca majoritatea acestor persoane au un apetit sexual ridicat chiar si in conditii de stres.

Verde: Daca iubesti aceasta culoare inseamna ca esti o persoana ingenua care vede sexul ca pe o adevarata simfonie a simturilor. Femeile care poarta preponderent verde isi vor pastra aura virginala intreaga viata. Pe de alta parte, un barbat pasionat de culoarea verde este mai mereu cu capul in nori, neatent, usor impresionabil insa fermecator in felul sau. Cuplurile care indragesc verdele pun intimitatea si increderea pe primul plan, prin urmare niciunul dintre parteneri nu ar avea de ce sa-l suspecteze pe celalat de infidelitate.Portocaliu: Partenerii care indragesc aceasta culoare au o viata sexuala "condimentata" cu tot felul de fantezii. Pentru ei preludiul este mult mai important decat actul in sine. Persoanele indragostite de aceasta culoare sunt dispuse sa experimenteze cat mai mult pentru a face placere partenerului si nu vad nicio problema in a lua  initiativa atunci cand vine vorba de jocuri erotice. Le place asadar sa fie in centrul atentiei, atat in dormitor cat si in viata de zi cu zi. Chiar daca nu ajung intotdeauna la orgasm, a face dragoste cu astfel de persoane e ca o saritura cu parasuta: adrenalina pura!

Maro
: Esti o adevarata comoara pentru partenerul tau. In dormitor esti tandra si senzuala, mereu atenta la dorintele partenerului. Cand vine vorba de "a face dragoste" vrei sa faci totul ca la carte, prin urmare nu-ti place sa sari peste etape si prelungesti preludiul oricat de mult este nevoie. La final iti place sa petreci cat mai mult timp in bratele partenerului tau si iti doresti ca acest lucru sa fie valabil si reciproc. Pe langa partea de atractie fizica iti place sa-i spui si sa-i arati de fiecare data cat de mult il iubesti. Persoanele indragostite de culoarea maro au o latura romantica bine conturata si au nevoie sa petreaca foarte mult timp in compania persoanei iubite iar sentimentele lor sunt foarte profunde.

Gri: Culoarea gri este preferata de persoanele indecise si ezitante, care prefera sa-si interiorizeze impulsurile sexuale. Barbatii care poarta gri si nu sunt implicati intr-o relatie stabila vad sexul ca pe o modalitate de a scapa de tensiunile acumulate in timpul zilei. Nici femeile nu mizeaza prea mult pe sexualitatea lor, cu doua exceptii: atunci cand vor sa se apropie mai mult de partenerul lor sau cand vor sa ramana insarcinate. Cu toate acestea sunt extrem de critice cand vine vorba de un act sexual reusit si au de regula tendinta de a le reprosa la final partenerilor micile imperfectiuni, chiar daca fac acest lucru in spirit de gluma. Nu le place sa fie controlate de catre partener si sunt in stare chiar sa rupa o relatie daca simt ca libertatea le este amenintata.

Albastru: Daca si partenerul tau indrageste aceasta culoare atunci sunt foarte mari sanse sa ai o viata sexuala de invidiat. Pe plan sexual aceste persoane sunt deopotriva sensibile si senzuale. A face dragoste este pentru ele o adevarata arta si in general sunt foarte delicate cu partenerul lor. Barbatii care poarta albastru sunt romantici si pasionali aplecandu-se asupra dragostei cu emotiile si fervoarea cu care un pianist se apleaca asupra pianului sau. La randul lor femeile traiesc la maxim placerea actului sexual. Partenerii reusesc de cele mai multe ori sa se sincronizeze perfect, avand in general aceleasi pasiuni si asteptari. Aceste persoane raman fidele chiar si dupa casatorie deoarece fac pasul decisiv abia dupa ce ajung sa se convinga ca au gasit partenerul ideal.

Alb: Aceste persoane se simt implinite pe plan sexual chiar daca sunt mai conservatoare in principii. Astfel, partenerilor le va lua ceva mai mult timp pana sa ajunga la acel grad de intimitate care sa le permita sa se poarte extrem de tandru in public sau sa faca dragoste cu lumina aprinsa. Este posibil ca aceste persoane sa foloseasca diminutive sau eufemisme pentru organele lor sexuale.
Tag-uri: , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 apr