Partenerul are probleme cu erecţia dacă eşti apropiată de...

De în Dragoste & Sex 23 apr 2015

Dacă partenerul se confruntă cu dificultăţi în a menţine erecţia pe parcursul actului sexual, s-ar putea ca problema să nu fie la el, ci la tine!

partenera_apropiata

Fiecare bărbat visează, probabil, la o parteneră ideală care îi înţelege fiecare hobby, acceptă că are vicii şi face greşeli, fiind în acelaşi timp relaxată în preajma amicilor săi.

Din păcate, însă, în acest context, erecţia lui ar putea avea de suferit. Ai citit bine. Disfuncţiile erectile pot apărea atunci când partenera se înţelege de minune cu gaşca lui de minune.

Fenomenul este cunoscut sub numele de "partener intercalat" si are legătură cu rolurile tradiţionale ale sexelor, în mod special cu senzaţia de control pe care partenerul o are asupra iubitei.

Nu înseamnă neapărat că bărbatul crede că partenera îşi face de cap cu amicii săi. Există alte reguli nescrise ale unui grup de prieteni, iar acele reguli îl influenţează în dormitor.

Cercetătorii au constatat că bărbaţii învaţă că au nevoie de 3 lucruri în relaţia cu o femeie: autonomie, intimitate şi control. Cu alte cuvinte, ea poate deveni un membru al grupului, dar îi "aparţine" partenerului.

Dacă ea ajunge să aibă mai mult contact cu prietenii săi decât el - chiar dacă nu este vorba de interacţiune cu implicaţii sexuale - acele trei condiţii pentru o relaţie satisfăcătoare sunt ameninţate, iar el se simte mai puţin bărbat.

Cât de mult este afectat bărbatul? Suficient de mult cât să sporească şansele de disfuncţii erectile cu 92%! E drept că numai 25% dintre bărbaţi sunt afectaţi, iar efectele scad odată cu vârsta şi maturizarea partenerului, atunci când el îşi dă seama că toate aceste reguli au fost instaurate de adulţi nesiguri.

 

Tag-uri: , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
21 oct