Pară coaptă cu parmezan

In Reţete de 8 mar 2019

O combinație dulce, în care nu te-ai fi gândit că poți pune parmezan, deoarece acesta te trimite, de obicei, cu gândul la paste și risotto.

Timp: 1 oră și 30 min
Dificultate: Redusă
Porţii: 1
Ingrediente:

1 pară, mult parmezan, zahăr pudră, sirop de arțar

Mod de preparare:

1. Se spală para și se taie felii subțiri.

2. Se aranjează feliile una peste cealaltă, sub formă de turn, într-o tavă căptușită cu hârtie de copt. Dacă este necesar, se fixează feliile cu un băț de frigăruie.

3. Se rade parmezan peste pară și se presară zahăr pudră, apoi se dă aproximativ o oră și jumătate la cuptorul preîncălzit la 90 grade Celsius.

4. Se scoate para din cuptor, se stropește cu sirop de arțar și se consumă caldă.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
22 mar