Dietă eficientă: A slăbit 49 de kilograme, deşi era...

Citeste mai mult»

Seminţele de dovleac au un efect surprinzător asupra...

Citeste mai mult»

Descoperirea mayașă care a cutremurat lumea

Citeste mai mult»

3 efecte NEGATIVE ale consumului de sfeclă roşie

Citeste mai mult»

Gest controversat - De ce dau indienii din cap tot timpul

Citeste mai mult»

Forţa care îţi conduce viaţa, în funcţie de tipul de...

Citeste mai mult»

Cei care fac asta regulat au salarii mai mari şi posturi...

Citeste mai mult»

Zodiile şi incompetenţa - Vărsătorii sunt cei mai...

Citeste mai mult»

Slăbeşti DUBLU, fără efort, dacă bei asta zilnic

Citeste mai mult»

Când găteşti carne de pui, trebuie neapărat să...

Citeste mai mult»

Astrologul confirmă: ACESTE 4 zodii au toate şansele de a...

Citeste mai mult»

Află din următoarele rânduri ce se întâmplă cu Pământul

Citeste mai mult»

Reguli pe care să nu le uiţi când iubeşti

Citeste mai mult»

Ce îi intimidează pe bărbaţi la tine, în funcţie de zodie

Citeste mai mult»

Cercetătorii dezvăluie cum să-ţi controlezi visele

Citeste mai mult»

Horoscop: Când ÎNCETEAZĂ fiecare zodie să iubească

Citeste mai mult»

Vezi unde poți găsi cea mai bună sare din lume

Citeste mai mult»

Menstruaţie mai scurtă cu ajutorul unui truc simplu şi...

Citeste mai mult»

8 adevăruri pe care orice cuplu ar trebui să le știe ca...

Citeste mai mult»

9 tipuri de dureri care te induc în eroare

Citeste mai mult»

6 remedii naturale pentru a-ți curăța și dezinfecta limba

Citeste mai mult»

Pere în foaie de plăcintă cu scorţişoară

In Reţete de 13 oct 2015

Vrei să prepari un desert delicios şi deosebit? Încearcă perele în foaie de plăcintă cu scorţişoară.

Timp: 40 de minute
Dificultate: Medie
Porţii: 6
Kilocalorii: 260 kcal
Ingrediente:

o foaie de plăcintă, 3 pere, 3 linguri de zahăr brun, o lingură de scorţişoară, unt, esenţă de rom sau vanilie.

Mod de preparare:

1. Taie foaia de plăcintă în 6 părţi egale, după care dă-i fiecărei părţi forma unei pere şi fă-i, de asemenea, frunze, ca în imaginea de mai jos.

2. *Taie perele în două şi curăţe-le de seminţe, după care crestează-le de 5 ori.

pere

3. Într-un ibric, amestecă bine 30 ml de apă cu zahărul brun, până când obţii un sirop. În acesta, poţi să adaugi şi o lingură de esenţă de rom sau de vanilie, după preferinţe.

4. Însiropează jumătăţile de pere şi aşază-le pe formele de foaie de plăcintă.

5. Unge o tavă de copt cu unt, după care aşază fiecare desert pe ea şi bag-o la cuptor pentru 25 - 30 de minute sau până când foaia de copt se umflă şi devine aurie, aşa cum este atunci când prepari cornuleţe cu rahat. Scoate perele de la cuptor şi presară peste ele scorţişoară.

pere1

Pont: Desertul se serveşte cu o cană cu lapte cald.

*Dacă vrei ca perele să iasă mai moi, poţi să le fierbi pentru 8 - 10 minute, înainte să le bagi la cuptor.

Poftă bună!

Sursa: goodshomedesign.com
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
06 dec